Frogner House

I samarbeid med FrognerHouse

I helgen er jeg så heldig å få sjekke inn på nydelige Frogner House apartments. “Home when you’re not” er slagordet til Frogner House, og det kunne ikke passet bedre. Her bor du nemlig på et hotellrom som er som en liten leilighet. Det er kjeøkken som er fullt utstyr med alt di trenger, her snakker vi ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, alt av utstyr, kaffemaskin, brødrister osv. Det er en spisegruppe, lekkert bad og en gigantisk seng. Tven kan snus begge veier slik at du enten kan sitte i “stuen” å se på tv, eller slenge deg i senga for en avslappende filmkveld. Det er så behangelig å bo et sted som dette, hvor absolut alt er tilrettelagt for at du skal føle deg som hjemme. 

Innredningen på rommet er delikat, og eksklusiv. Fargene går i gull, lilla, og behagelige jordfarger. Det er noe med hele rommet som får deg til å senke skuldrene, og slappe av. Litt den følelsen du får når du kommer hjem etter en lang dag. Når jeg ankom Frognr House i dag, ble jeg tatt i mot på best mulig måte av en søt resepsjonist som gav meg alt jeg trengte av informasjon. Hun fikk meg virkelig til å føle meg både ventet og velkommen. 

I kveld har jeg en god venninne på besøk her, og vi har planer om en helaften med sushi, masse digg og filmkos i hotellsenga. Joggebuksa er på, og sushien er allerede i magen. Nå står det kos og film på planen for resten av kvelden. Hva er vel bedre enn å starte Oslohelgen med en girlsnight på hotell. 

Hva gjør dere denne torsdagskvelden?

 

Smiiiiil Maren


 

Morningbliss

God morgen hjerter. Jeg smiler av kommentarene deres på innlegget i går, det er så herlig når man deler en “svakere” side også responererer dere med en enormt positivitet, og takknemlighet. Jeg føler meg så heldig som har så mange flotte lesere. Takk for dere er her, og takk for alle spor dere legger igjen. Denne morgenen starter jeg på verandaen med favoritt frokosten bestående av cottage cheese, vanilhe yoghurt, eplebiter, blåbær, og hakkede mandler. En kopp kaffe ( les tre ) hører også med, sammen med oppdateringer på både nyehter og sosiale medier via telefonen. Dette er slik jeg liker å starte dagen min, i solskinn på min egen veranda i deilig sommertemperatur. Aaaaah dette sommerlivet.

Denne frokosten er delt til det kjedsommelige på bloggen, men det er det beste jeg vet. Frokosten er ikke ny, men kaffen derimot, den er ny. Min nydelige Nespresso maskin har vært ødelagt og nå har jeg endelig skaffet meg en ny. Den følelsen av å drikke en rykende fersk nespresso igjen var helt ubeskrivelig. Mmmmm. 

I dag har jeg en full timeplan, jeg skal nemlig ut å reise og har masse ting å fikse før det. Jeg må bare se å få spist opp og kommet meg i gang. Jeg oppdaterer dere igjen fra flyplassen. Ha en nydelig torsdag så lenge, for dere som har ferie må dere bare fortsette å nyte, og til dere som er tilbake på jobb kan jeg minne dere på at det er torsdag og straks helg. 

 

Smiiiil Maren


No she didn´t?

Yes she did!

Mange av dere er så søte og skryter av meg daglig her på bloggen. Dere forteller meg hele tiden hvor flink jeg er med både kost og trening. Ja jeg er flink med trening og ja kostholdet er stort sett bra. Jeg har delt treningsøkten min med dere i dag, men jeg har også lyst å dele hva som skjedde her i kveld. Jeg kom hjem lagde middag og koste meg med den. Ble ikke helt mett og lagde derfor et digertet fruktfat, også enda et, også kom jeg på questbarene jeg hentet på posten tidligere i dag. Vips nå er hele 9 questbarer spist. Det er totalt 12 sjokolader i pakken og jeg kan ikke garantere at det er noen igjen når jeg går å legger meg i kveld.  *ler*

Så, ja jeg er kjempe flink på trening, og jeg spiser sunt, men jeg kan lett som bare det trøkke i meg en hel eske med proteinbarer på en kveld. Null problem!  Jeg hadde bare lyst å dele det med dere, det er viktig for meg å vise dere slike kvelder også. Jeg er helt normal, og jeg går litt på trynet innimellom jeg også. Det er helt 100% normalt, og viktigst av alt – det gjør overhode ingenting. 

Jeg håper dere har en deilig kveld mine venner. Senk skuldrene, kos dere, nyt og slapp av.

 

Smiiiil Maren

POWER-workout

I dag gjorde jeg noe som er litt utenfor min komfortsone, men som VIRKELIG føltes helt fantastisk. Jeg dro ned i kjelleren på Solsiden, koblet telefonen min til annlegget og skrudde lyden kraftig opp. Avery Watts brølte fra anlegget, og med hans røffe lyrics og hardcore beats ble økten helt sinnsyk. A cut above er favorittsangen min, teksten i den låta er bare helt drøyt bra. Jeg følte jeg kunne tatt over verden der jeg jobbet meg gjennom dagens sirkel iført kun tights og sportsbh. Jeg trener aldri uten singlett eller tskjorte i Norge – virkelig aldri. I dag gav jeg blaffen i jantelov og mine egne teite regler. Singletten ble kastet av, musikken skrudd enda høyere og jeg gav virkelig alt jeg hadde på dagens sirkel. Fy søren som jeg koste meg! Lyset er ikke det beste i kjelleren, og jeg hadde ikke med meg fotoutstyret, så dere får være over med kvaliteten. Dere får hvertfall et inntrykk av dagens økt. 

Jeg kjørte følgende øvelser: 

 • Knebøy
 • Militærpress
 • KBswing
 • Stående roing
 • Pushups
 • Gobletsquat

 

6 øvelser, 10 repetisjoner, 4 runder var alt som skulle til for å få svetten til å sile og endorfinene til å bruse i blodet. Jeg opplevde en helt vanvittig treningsglede i dag! Folk spør meg hele tiden hva jeg skal oppnå, og hva som er målet med treningen min. Vel, dette er målet, dette er det jeg skal oppnå – den magiske berusende følelsen av endorfiner og treningsglede. Jeg trener ikke for å bli tynn, jeg trener ikke for å bli bedre enn noen andre. Jeg trener min egen del, for den deilige følelsen, for helsen, for livskvalitet og for hverdagslykke. Så enkelt er det, og for meg er det mer enn nok, ja i mine øyne er det faktisk helt optimalt.

Hvorfor trener du?

 

Smiiiiil Maren

 

Casual sporty

I går var dette mitt koseantrekk som jeg ruslet rundt i hele kvelden. Løs koseshorts fra Victoria secret, singlett fra Cubus, og mine elskede lyseblå Nike free. Håret i en løs flette og helt uten sminke. Casual sporty feriestil. Gårsdagen var som sagt fylt med sol, sjø og saltvann fra morgen til kveld. I dag er det litt mer overskyet her i Kristiansand (enn så lenge) og det passer meg perfekt. Jeg har nemlig et hav av ting å få unna og flere ting å fikse i sentrum, men når solen steker er det kun sjøen som frister, og dermed får jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. I dag skal jeg derfor utnytte morgentimene og formiddagen til å få gjort litt praktisk. Planen er også å lure inn en sirkeløkt, jeg har jo lovet dere å dele en ny økt så nå må jeg gå i tenkeboksen på hvilke øvelser jeg skal ha med i dagens sirkel. Økten deles selvfølgelig med dere. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiiil Maren


Egentid

I skrivende stund ligger jeg på sofaen i ført myke pysjamas-shorts, en løs myk singlett. Jeg har akkurat tatt en lang god dusj for fått av meg alt saltvannet, håret er vasket med shampo og balsam fra Keristase sin solserie, etterfulgt av en deilig leave-in kur. Solserien til Kerastase skal beskytte håret mot solen, pleie skadet hår, ta vare på fargen og tilføre godt med fuktighet. Jeg er så heldig å få prøve disse produktene en periode, og jeg skal komme tilbake med min dom når jeg har testet dem en tid. Første møte me dproduktene var utelukkende positvt, og lukten er virkelig helt nydelig. Produktene er sponset av min fantastiske frisør A-salong på Sørlandsenteret i Kristiansand. Jeg hadde frisørtime der i går, og fik endelig fikset litt på det slitte, solfalmede håret mitt. Kjære vene som jeg så ut. Håret mitt var i flere fargenyanser, og fremst i panenn var jeg faktisk nesten blond. Tuppene var også slitt, og hele håret var rett og slett skadet. Nydelige Marthe på A-salong farget hele håret mitt, og gav meg full kur og fuktighets behandling i vasken, samtidig som jeg fikk en ubeskrivelig hodebunnsmassasje. Mmmm. Nå har jeg et sunt, friskt og jevnt farget hår som lyser av vitalitet og sunnhet. Tusen tusen takk Marthe! Jeg har gått til tre ulike frisører hos A-salong og blitt like fornøyd hver gang, disse jentene kan sine saker.

Produktene er sponset

Håret er altså tatt vare på, og min solbrente hud er smørt godt inn med masse fuktighet. Så nå ligger jeg her å dufter som en blomstereng, iført myke klær og helt uten sminke. Her planlegger jeg å ligge i noen timer, se på serier og bare nyte. Jeg har vært i båten i hele dag, og er helt susete i hode av sol, saltvann og vind. Jeg elsker virkelig livet på sjøen, men etter 6 timer i båten var det faktisk litt deilig å komm hjem også. Nå skal jeg legge bort pcen og nyte mitt eget litt hjemmespa i et par timer. Egentid er viktig.

Gårsdagens sirkeløkt kjenner godt på kroppen, så det blir styrkefri på meg i dag. Planen er å nyte hele ettermiddagen på sofaen, og kvelden skal jeg bruke sammen med fine mennesker, god mat og drikke.

Hva gjør dere i dag?

 

Smiiiil Maren


Sommerkampanje

Annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker proteinbarer. Jeg spiser flere barer i uken, og favoritten er uten tvil Questbars. Jeg har alltid bestillt disse fra utlandet, eller hamstret når heg har vært i Sverige. Lykken stod derfor i taket da jeg fikk mail om at Proteinfabrikken har fått Questbarer i nettbutikken. Nå er det super enkelt for meg å få mine elskede questbarer rett hjem i posten. Jeg er vant til å vente lenge på barene etter de er bestillt, men nå som de er tilgjengelige hos PF vet jeg at de kan være hos meg på null komma niks. Dette er fantastiske nyheter, men samtidig livsfarlig. 

Har du smakt en questbar? Da vet du hvorfor det er livsfarlig å ha dem så lett tilgjengelig. 

En annen gla´nyhet er Proteinfabrikkens Sommerkampanje med masse spennende godsaker på salg. Kampansjen varer kun ut juli, det vil si at det er kun 2 små dager igjen. Jeg vil blandt annet tipse dere om komboen vanilje Whey proteinpulver og sjokolade proteinbarer som er satt ned hele 54%. Dette pulveret bruker jeg i havregrøten min når jeg lager vaniljegrøt, og barene er super gode som et sunnere alternativ til snacks. Både proteinpulveret og barene finnes i andre smaker, men vanilje og sjokolade er mine favoritter. Ellers er det flere super tilbud på lur, jeg anbefaler dere å titte innom sommerkampanjen før den er over om 2 dager, hvis du bruker kosttilskudd er det virkelig mye penger å spare her. 

Jeg har bestillt Questbarer i smakene Double choco chunk og Cinnamonroll. Jeg har smakt begge før, og liker dem veldig godt. Cinnamonroll likte jeg faktisk ikke første gang jeg smakte den, men etter noen sekunder i microen ble den helt gudommelig. Mmmmm. Hvilken er din favoritt ?

 

Smiiiil Maren


Dagens sirkel

I dag byttet jeg ut styrkeøkten min med en sirkeløkt. Jeg var så hekta på sirkeltrening for et par år siden, men har liksom glemt det bort litt. I dag fikk jeg skikkelig smaken på det igjen, og dere skal ikke se bort fra at det blir postet noen sirkeløkter her fremover. Nå i sommer trener jeg helt ustrukturert og styrt kun av overskudd, tid og lyst. Da passer det helt perfekt å benytte seg av sirkel trening. Det er effektivt, tidbesparende, og har dessuten svette og høy puls garanti.

Dagens sirkel så slik ut: 

 • Thruster
 • Pushups
 • Kettlebell swing
 • Stående roing
 • Strakmark 
 • Goblet squat med kettlebell

 

Jeg kjørte 10 repetisjoner pr øvelse, 4 runder, med 4-6 minutter pause mellom rundene. Dette er en fullkropp-sirkel som involverer både ben, rumpe, bryst, skuldre, rygg og armer. Svetten silte, og jeg storkoste meg. Slike økter er grusomme og fantastiske på en gang. Jeg planlegger en ny sirkel på onsdag, den vil ha fokus på overkropp. I løpet av helgen håper jeg å få lurt inn en underkropp-sirkel også. 

Liker du sirkeltrening? Del gjerne din favoritt-sirkel med meg i kommentarfeltet.

 

Smiiiil Maren

 

Treningsmusikk

Jeg har ikke oppdatert treningsmusikken min på evigheter. Grunnen er så enkel som at jeg har ikke hatt behov for det. Jeg løper alltid uten musikk om våren og sommeren. Grunnen til det er at området jeg løper i krever at man er tilstede, og nyter full ut. Når jeg løper ute på svabergene, med sjøen så nært at jeg nesten blir våt på bena og vakker natur på alle kanter blir det helt feil for meg med dunk-dunk musikk i ørene. Det blir et forstyrrense element for meg med sånn musikk i slike omgivelser. I det siste har jeg kjent litt på lysten til å løpe intervaller på mølle igjen, og da trenger jeg heftig musikk som virkelig booster motivasjonen. 


Foto: Mats Grimseth

Det er her dere kommer inn i bildet. Jeg er så heldig som har så mange spreke flotte treningsjenter blandt dere lesere, og jeg er helt sikker på at mange av dere sitter på mye bra løpemusikk. Jeg blir super glad hvis der ehar lyst å dele favoritt sangene deres med meg i kommentarfeltet. 

Hva er din favoritt løpelåt?

 

Smiiiiil MarenFiskekaker

Middagen i dag ble veldig enkel. Fiskekaker, brokkoli og blomkål. Planen var søtpotetmos og gulerøtter også, men jeg glemte å kjøpe søtpotet og gulerøtter var jeg sikker på at jeg hadde, noe som viste seg å være feil. Middagen ble derfor litt mindre fargerik enn jeg liker det, men godt ble det likevel.

En slik middag inneholder for lite karbohydrater til å være en fullverdig middag i mine øyne. Jeg lagde derfor en skål med havregrøt som nå står til kjøling i kjøleskapet. I kjøleskapet har jeg bladet kokosmelk, stevia vanilje, sukrin, litt kardemomme og vanilje proteinpulve. Det blir som vaniljepudding, helt nydelig! På den måten får jeg både en fullverdig middag, godt påfyll av karbohydrater etter trening og en søt dessert. Perfekt eller hva?

Det er søndag og jeg nyter en kosekveld i sofaen. Jeg unner meg derfor enda en liten dessert, en skål med bær (som skal toppes med vanilje kesam) og en sjokolade proteinbar. Jeg har også handlet inn epler, druer, honning melon, og banan. Det betyr at jeg har alle ingredienser for et deilig fruktfat senere i kveld. Det er fordelen ved å lage en litt sunnere dessert, man kan spise så veldig mye mer. Mmm.

Nå gjenstår det bare å finne den perfekte filmen for min kosekveld. I skrivende stund har jeg Drop Dead Diva på i bakgrunnen, og det er stor fare for at jeg blir sittende å se på det i hele kveld. Det var litt tilfeldig at den serien ble satt på en kveld, og nå er jeg faktisk helt hekta. Det er jo nesten litt flaut, men det er faktisk en helt utrolig underholdene og søt serie. 

Har noen av dere sett den? 

 

Smiiiil Maren