Egentid

I skrivende stund ligger jeg på sofaen i ført myke pysjamas-shorts, en løs myk singlett. Jeg har akkurat tatt en lang god dusj for fått av meg alt saltvannet, håret er vasket med shampo og balsam fra Keristase sin solserie, etterfulgt av en deilig leave-in kur. Solserien til Kerastase skal beskytte håret mot solen, pleie skadet hår, ta vare på fargen og tilføre godt med fuktighet. Jeg er så heldig å få prøve disse produktene en periode, og jeg skal komme tilbake med min dom når jeg har testet dem en tid. Første møte me dproduktene var utelukkende positvt, og lukten er virkelig helt nydelig. Produktene er sponset av min fantastiske frisør A-salong på Sørlandsenteret i Kristiansand. Jeg hadde frisørtime der i går, og fik endelig fikset litt på det slitte, solfalmede håret mitt. Kjære vene som jeg så ut. Håret mitt var i flere fargenyanser, og fremst i panenn var jeg faktisk nesten blond. Tuppene var også slitt, og hele håret var rett og slett skadet. Nydelige Marthe på A-salong farget hele håret mitt, og gav meg full kur og fuktighets behandling i vasken, samtidig som jeg fikk en ubeskrivelig hodebunnsmassasje. Mmmm. Nå har jeg et sunt, friskt og jevnt farget hår som lyser av vitalitet og sunnhet. Tusen tusen takk Marthe! Jeg har gått til tre ulike frisører hos A-salong og blitt like fornøyd hver gang, disse jentene kan sine saker.

Produktene er sponset

Håret er altså tatt vare på, og min solbrente hud er smørt godt inn med masse fuktighet. Så nå ligger jeg her å dufter som en blomstereng, iført myke klær og helt uten sminke. Her planlegger jeg å ligge i noen timer, se på serier og bare nyte. Jeg har vært i båten i hele dag, og er helt susete i hode av sol, saltvann og vind. Jeg elsker virkelig livet på sjøen, men etter 6 timer i båten var det faktisk litt deilig å komm hjem også. Nå skal jeg legge bort pcen og nyte mitt eget litt hjemmespa i et par timer. Egentid er viktig.

Gårsdagens sirkeløkt kjenner godt på kroppen, så det blir styrkefri på meg i dag. Planen er å nyte hele ettermiddagen på sofaen, og kvelden skal jeg bruke sammen med fine mennesker, god mat og drikke.

Hva gjør dere i dag?

 

Smiiiil Maren


7 kommentarer

Siste innlegg