Frogner House

I samarbeid med FrognerHouse

I helgen er jeg så heldig å få sjekke inn på nydelige Frogner House apartments. “Home when you’re not” er slagordet til Frogner House, og det kunne ikke passet bedre. Her bor du nemlig på et hotellrom som er som en liten leilighet. Det er kjeøkken som er fullt utstyr med alt di trenger, her snakker vi ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, alt av utstyr, kaffemaskin, brødrister osv. Det er en spisegruppe, lekkert bad og en gigantisk seng. Tven kan snus begge veier slik at du enten kan sitte i “stuen” å se på tv, eller slenge deg i senga for en avslappende filmkveld. Det er så behangelig å bo et sted som dette, hvor absolut alt er tilrettelagt for at du skal føle deg som hjemme. 

Innredningen på rommet er delikat, og eksklusiv. Fargene går i gull, lilla, og behagelige jordfarger. Det er noe med hele rommet som får deg til å senke skuldrene, og slappe av. Litt den følelsen du får når du kommer hjem etter en lang dag. Når jeg ankom Frognr House i dag, ble jeg tatt i mot på best mulig måte av en søt resepsjonist som gav meg alt jeg trengte av informasjon. Hun fikk meg virkelig til å føle meg både ventet og velkommen. 

I kveld har jeg en god venninne på besøk her, og vi har planer om en helaften med sushi, masse digg og filmkos i hotellsenga. Joggebuksa er på, og sushien er allerede i magen. Nå står det kos og film på planen for resten av kvelden. Hva er vel bedre enn å starte Oslohelgen med en girlsnight på hotell. 

Hva gjør dere denne torsdagskvelden?

 

Smiiiiil Maren


 

8 kommentarer

Siste innlegg