På plass i London

Goood morgen fra London!

Vi ankom dette vakre hotellet sent i går ettermiddag, og jeg kjente veldig fort at det er helt ok å ha dette som hjem de neste fire dagene *smile*. Hotellet ligger super sentralt, med gåavstand til det meste.

Vi la fra oss bagasjen og dro rett ut for å finne et koselig sted å spise. Vi fant en herlig liten Italiensk resturant. Zizzi het den. Et utrolig sjarmerende og koselig sted, med nydelig mat og fantastisk vin. Hvitløksbrød, ferske oliven, og nydelig italiensk pizza. bakt i steinoven. Mmmm. Jeg liker så godt når man kan se rett inn på kjøkkenet, og følge med når de lager pizzaene. 

Nå sitter jeg alene nede i loungen og jobber litt med blogg, mails, kostplaner og diverse. De andre sover enda, og jeg synes faktisk det er litt deilig å kunne få et par timer for meg selv på morgenkvisten. En kruttsterk espresso og mac’en er alt jeg trenger. Nå skal jeg straks avslutte her, og nyte en deilig hotellfrokost sammen med de andre. Denne dagen skal fylles med shopping, shopping og atter shopping. Jeg er så KLAR!! *smile*

Ha en super tirsdag kjære dere, oppdatering på dagens shoppingsfangst kommer senere!

 

Smiiiil Maren

 

LONDON!!

Endelig er vi på vei! Denne utålmodige frøkna har sittet klar i sofaen en god stund allerede:) hihi

Da gjenstår det bare å ønske dere en strålende mandag og en herlig uke! Nå skal jeg skru av telefonen og go to gate. Vi blogges fra London!

Smiiil Maren

Sønsdagsmiddag

Jeg elsker å lage middag hjemme hos mamma og pappa. Det er noe litt annet å kokkelere her på kjøkkenet med tv på benken og peis, enn i min lille hule i Oslo. I dag stod det svinestek på menyen – skikkelig søndagsmiddag. Vi lagde den med sprø svor og masse godt tilbehør til. 

Den komplette menyen var:

 • Svinestek
 • Poteter
 • Brokkoli, gulerøtter, blomkål
 • Surkål
 • Brun saus

 

Svinesteken var ferdig surret, og den ble lagt inn i ovnen, opp ned i en ildfastform med litt vann i bunnen. Den stod først i ovnen på 150 grader til kjerneteperaturen var på 72 grader. Så snuddde vi steika slik at svoren vendte opp, skrudde opp temperaturen og satte på grillfunksjonen i ca 10 min (til du ser at svoren er sprø – her må du følge godt med så den ikke blir helt svidd!!!) Vannet i bunnen brukte vi i sausen, og det satt virkelig en magisk smak. Vi tilsatte også en løk som fikk ligge å godgjøre seg i sausen. Vanlige kokte poteter, dampede grønnsaker og ferdig pose med surkål. Enkelt og godt. 

Håper dere fikk litt inspirasjon til å lage en tradisjonell og god søndagsmiddag, det er nemlig ikke så vanskelig!

Ha en deilig søndagskveld dere, her har reisefeberen meldt seg og pakkingen er i full gang. Hurra:)

 

Smiiiiil Maren

 

Søndagstur, rabattkode og fristende frokost

Denne søndagen startet i sofakroken, med mac’en i fanget og kaffekoppen i hånda. Mamma og meg koste oss med Londontips fra diverse nettsider og blogger. Vi drar i morgen tidlig og det kribbler i hele kroppen. Jeg er så klar for tur! Jeg lå som et slakt på sofaen, og hadde aldri i verden tenkt tanken at jeg skulle ut på tur. Da sier plutselig mamma at nei nå skulle hun drikke opp kaffekoppen og komme seg ut i skogen. Jeg ble både motivert og inspirert av hennes energi og treningslyst at jeg tok meg selv i nakken, knyttet på meg joggeskoene og ble med ut på tur.Det første kvarteret var som bly, men så løsnet det. Åååå, har dere kjent den følelsen når det plutselig løsner og du får et uventet energiboost? Jeg tror nok det er dette som kalles endorfiner, og det føles virkelig som en rus. Dagens takk går herved til verdens beste mamma som fikk meg opp av sofaen og ut i naturen.

Før turen laget jeg en enkel og god Maren-frokost bestående av det samme som den alltid gjør. *smile* Likevel er det alltid noen so, spør hva jeg har i skålen min, og jeg gjentar så gjerne:

 • Cottage cheese
 • Skyr (orange)
 • Et eple
 • Blåbær
 • Hakkede mandler
 • Frosne bringebær 

 

Jeg kutter opp et eple og har det i bunnen av skålen. Så cottagecheesen, så skyren, deretter strør jeg litt blåbær over (litt = hele esken, hehe) så topper jeg det hele med frosne bringebær som jeg har varmet i en kjele, hakkede mandler og kanel. Så godt, så sunt og så enkelt!

Jeg har fått utrolig mange henvendelser fra dere ang rabattkodene på Akdemiet for Personlig Trening sine utdannelser. HER er innlegget jeg skrev om dette! Jeg har forsøkt å svare dere alle sammen, men opplever enda at flere av dere kommenterer her på bloggen at dere ikke har fått koden. Jeg legger den derfor ut her nå, slik at dere alle får den! Jeg har mulighet til å gi dere 5% avslag på AFPT sine utdannelser, dette er en unik mulighet da AFPT aldri gir ut rabatter – så nå er det bare å slå til når sjansen byr seg! RABATTKODEN er: ME13.  

Jeg vet at de fleste personlig trener utdannelsene med oppstart nå mot sommeren og høsten begynner å fylles helt opp, så er dette noe du ønsker så bør du bestemme de raskt! Ta en titt på AFPT sine hjemmesider HER for mer infor om utdannelsene. Jeg har selv tatt min PTutdannelse her, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med både forelesere, pensum, hvordan undervisningen er lagt opp ift praksis og teori. Spør hvis dere lurer på noe ang PTutdannelsen, men ta først en titt på nettsidene til AFPT, jeg garanterer at de fleste svarene finner dere der.

 

Smiiiiil Maren 

Sunn kosekveld og sushi-lykke

I går hadde jeg en helt fantastisk kveld hos min beste venninne Camilla. Hun er er prakt eksempel på hvordan man kan invitere gjester og likevel servere sunne ting på en fristende og delikat måte. Jeg ble helt overveldet av det fine, fristende og inbydende bordet som ventet meg når jeg kom i går.

I skålene var det:

 • Mango
 • Melon
 • Epler
 • Blåbær
 • Jordbær
 • Valnøtter, peanøtter og tranebær
 • Vanilje yogurt

 

Jeg fikk også en nydelig bursdagsgave. Posen inneholdt en nydelig genser, min favoritt te fra Pukka og et deilig duftlys fra Voluspa. Camilla kjenner meg godt og vet så godt hva jeg liker. Tusen takk skatt!

I kveld er det sushikos for alle penga, og snacksen blir ikke like sunn som i går for å si det sånn! Jeg må alltid ha sushi når jeg er hjemme i Kristiansand, her er nemlig sushien bedre enn noe annet sted. Jeg er en ekstrem sushielsker, og har testet utallige steder rundt om i Oslo, men jeg finner ingen som slår HTsushi her i Kristiansand. Mmmmm. Planen var en liten styrkeøkt i ettermiddag, men den planen forsvant til fordel for bytur og kos med en venninne. Jeg kommer sterkere tilbake på  treningsfronten i morgen!

Ha en deilig lørdagskveld hjerter, og tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på min lille opptreden på NRK. Dere er fine!

 

Smiiiil Maren

Ut på tur, aldri sur

Det skjer noe med meg når jeg kommer hjem til sørlandet. Skuldrene synker, jeg puster roligere, jeg sover helt utrolig godt og jeg smiler enda mer (ja det er mulig – hihi). Jeg elsker Oslo, og jeg skal bo der i mange mange år til. Oslo har så mange deilige ting som jeg setter stor pris på, men den roen jeg finner her på sørlandet, den får jeg ikke i Oslo. Det er derfor det er så herlig å kunne bo i Oslo, også ta noen små koseturer hjem til Kristiansand av og til. 

Noe av det jeg liker best med Kristiansand er at jeg har fantastiske turløyper like utenfor husdøren. I dag startet jeg dagen med en liten time i skogen. Jeg lar bildene tale for seg om hvordan den turen var. Bildene er knipset i en fei med iphonen, da jeg ikke er den typen bloggen som legger ut på joggetur med speilrefleksen rundt halsen. Hihi. Kvaliteten er derfor deretter, men dere får likevel et inntrykk av hvordan det var på tur i vakre Baneheia denne fredagsmorgenen.
Nå skal jeg spise en kjapp lunsj, og komme meg ned til sentrum for et møte med min nye regnskapsfører. Senere blir det en kaffe med en venninne før jeg skal kose meg sammen med en av mine aller nærmeste venninner i kveld. På menyen står det god mat, snacks, skravnlings, kos og Idol. En etterlengtet jentekveld:) 

God helg vakre venner!

 

Smiiiiil Maren

Rosa kosedress

Jeg er et eneste stort smil etter jeg i dag fant disse rosa deilighetene i pakken fra verdens beste sponsor Proteinfabrikken. Jeg har denne super deilige buksen i grått fra før, og den er en stor-favoritt. Nå er den endelig i hus i knall rosa. Jeg elsker den! Hettegenseren er like myk og deilig som buksen, og den er allerede testet ut på trening. Det er fare for at jeg kun kommer til å vandre rundt i disse plaggene fremover. Hihi.  Jeg kommer nok til å bruke buksen med en ensfarget topp til, og gensren til vanlige svarte tights på trening. Det kan bli litt mye rosa og litt vel machy-machy å bruke det sammen som på bildet, men fy søren så behagelig og deilig å tusle rundt i. Så hjemme skal dere ikke se bort ifra at jeg bruker det sammen. 


Hva synes dere?

Buksen finnes i svart, rosa og lysegrå, jakken kan du få i rosa, svart eller turkis. Jeg har som sagt lysegrå allered og er super fornøyd med den. Nå er rosa i hus, og den gode nyheten er at rosafargen er enda freshe i virkeligheten enn den ser ut på bilder. Mmmmm, perfekt å få denne kosedressen like før helgen.

 

Smiiiil Maren

 Sponsede klær

Trenger du litt ekstra energi?

Det gjør ofte jeg også! Spesielt før trening synes jeg det er fint med et ekstra energiboost. Alle som leser denne bloggen vet hvilken energidrikk jeg sverger til. Ja det stemmer – det er den freshe rosa lille boksen. CRYSTAL heter den, og jeg synes den er helt super.

Smaken er frisk og ikke for søt, den er uten sukker, uten kalorier og har et  høyt innhold av koffein. 

 • Helt uten sukker
 • Uten kalorier
 • Gir kraftig energi
 • Høyt innhold av koffein
 • Frisk smak

 

Proteinfabrikken har fått med seg at mange har lagt sin elsk på Crystal, og kjører nå en kampanje hvor du får et helt brett med 24 bokser til kun 199 kr. Du skriver inn rabattkoden: 192837 når du kommer til betaling, og du vil få prisen redusert med 34%. 199kr  for et helt brett er virkelig en super pris, og jeg synes det er herlig å kunne dele dette med dere. 

 

Smiiiil Maren

 annonse

Hjemmekontor og Londontips

I dag kjører jeg en fiffig multitasking mellom å besvare mails, blogge, skrive kostplaner og spise – alt på en gang. Det går faktisk overraskende bra, og med deilig musikk på ørene blir det hele enda bedre. Det er godt å kunne jobbe hjemmefra noen ganger, men jeg er absolutt mest glad i å jobbe fra et koselig hjørnet på en cafe. Så dere skal ikke se bort i fra at jeg straks forflytter denne skrotten ned til nærmeste Waynes Coffee. 

Jeg har også rukket en liten cardioøkt denne morgenen. Jeg gikk i raskt tempo bort til Sats, hvor jeg gikk i 10 minutter, jogget rolig i 10 minutter og løp intervaller i 10 minutter. 10 minutter med intervaller vil si 30 sekunder spurt, pause i 30 sekunder (hopper av mølla), gjenta ti ganger. Enkelt og greit.

På vei hjem handlet jeg med meg min favorittlunsj. Nei det ser ikke veldig delikat ut, men jeg kan garantere at dette er nydelig. I skålen min er det:

 • En boks cottage cheese orginal
 • En orange skyr
 • Et eple kuttet i små biter
 • En pære kuttet i små biter
 • En håndfull valnøtter
 • Frosne bringebær, varmet i micro
 • Kanel

 

Det blir en diger skål, som metter godt og smaker fantastisk. Mmmmm 🙂

Nå sitter jeg her å skal booke flybilett hjem til kristiansand i helgen. Jeg flyr hjem kun for å fly videre til London hvor jeg skal tilbringe neste uke. Tusen takk for alle fine Londontips fra dere. Vi endte opp med et hotell som flere av dere anbefalte! Jeg har også fått med meg flere av resturant/butikk tipsene deres, men jeg tar mer enn gjerne i mot enda fler. Så dersom du vet om en deilig resturant eller noen butikker jeg bare må få med meg, så kom med det 😀

 

Smiiiiil Maren

 

 

Et friskt pust fra Getinspired

Nye friske treningsklær fra Getinspired. Jeg elsker fargene, og de passer perfekt nå som våren er her, og sommeren like rundt hjørnet. Toppen har god passform og fresh farge, tightsen er en liten historie for seg selv. Den sitter så godt på, og jeg elsker de små rosa detaljene. Passformen er perfekt med høyt liv, og fin lengde på bena. Den gir også et lite løft til baken, og det er aldri feil! Sjekk ut alle de friske nyhetene på Get-InspiredJeg elsker treningsklær, og føler meg nesten mer vel i fargerike treningsklær enn vanlige klær. Miljøskadet sa du? Hehe. Nå skal jeg komme meg opp og ut i dette nydelige vårværet. Ha en strålende onsdag kjære dere.

 

Smiiiil maren

I sammarbeid med getinspired.no