Tester du denne økta i helgen?

Heiii, og god fredag. Jeg titter innom for å ønske dere en god helg, og dele litt herlig treningsinspirasjon med dere. I går hadde jeg en skikkelig gøy treningsøkt med to superspreke jenter, Karianne og Adele. Økten kan skaleres opp og ned, alt etter nivå. Jeg synes økten var ordentlig gøy, og vil gjerne dele den med dere:

EMOM 40:

 1. 10 kalorier på assault bike (eller romaskin)
 2. 8 back squat (knebøy)
 3. 15 v-ups
 4. 14 reverse lunges (utfall bakover)
 5. 10 good mornings
 6. 6+6 snatch
 7. 20 ab.mat situps
 8. 10 x 15 meter løp
 9. 15 box jump
 10. hvile 

Som jeg har skrevet flere ganger, men som man ikke kan gjenta for ofte, så betyr EMOM every minute on the minute. Det betyr at minutt 1 kjører du på med assult bike eller ro til du har nådd 10 kalorier, hviler resten av minuttet. Når minutt 2 starter kjører du 8 knebøy, den tiden som er igjen av minuttet hviler du, på tredje minutt kjører du 15 v-ups, tiden som er igjen hviler du osv….

Det betyr at du totalt skal 4 runder gjennom alle øvelsene, siden det er 10 øvelser, og EMOM 40. Er dere med på opplegget?

Assult bike:

Back squat:

V-ups:

Reverse lunges:

Good mornings:

Ab.mat situps:

DB snatch:

Box jump:

    Foto: Adele Grosås

Test gjerne økter, og husk at du alltids kan bytte ut øvelser, eller spør meg om et alternativ til de øvelsene som er satt opp. Spør hvis noe er uklart, eller hvis det er noe rundt denne måten å trene på du er usikker på.

Som jeg har sagt så mange ganger før, her er INGEN spørsmål dumme, og det er alltid godt å ha et “trygt sted” å kunne spørre om alt mulig. Jeg håper dette kan være ditt trygge sted😊

Ha en nydelig fredag mine fine❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

En annerledes, og fantastisk god havregrøt

Frokostgrøt med en tvist

Jeg er en periodespiser når det kommer til havregrøt, og nå er jeg inne i en skikkelig havregrøt periode igjen. Jeg koser meg med å lage nye varianter av grøten, og denne her ble en skikkelig suksess. Jeg vil selvfølgelig dele den med dere, kanskje flere synes den er en vinner.

Du trenger:

 • 60g havregryn
 • Melk (jeg brukte havremelk)
 • Vanilje protein
 • Banan, kanel, honning, kokos & gurkemeie som topping

Kok opp grøten på 50/50 vann og havremelk. Rør godt om underveis. Ta grøten til side, og rør inn 20g vaniljeprotein (valgfritt) og litt kanel. Spe på med melk, så grøten får en jevnt og fin konsistens. Topp grøten med bananskiver, kokos, kanel, et lite dryss gurkemeie, og økologisk flytende honning. Den lille tvisten her er miksen av kanel, honning og gurkemeie, det er så vanvittig godt!! Bare husk å ikke ta for mye gurkemeie, kun et lite dryss, det kan fort bli bittert med for mye🧡

Jeg serverte med havre-latte og litt yoghurt til. Det er nemlig veldig godt å toppe grøten med litt yoghurt på toppen. Helt nydelig, håper du også vil like den.

I dag starter jeg dagen helt rolig hjemme, med god frokost og lave skuldre. I ettermiddag har jeg min faste løpetime, og det er jeg veldig spent på med foten min som krangler litt. Jeg satser på at det går greit, og uansett skal jeg sørge for at alle som kommer på timen skal få en helt rå intervall-økt på mølla💪🏼💦😅

Hva er dine planer for denne torsdagen? Hvis du skal trene, hva står på din treningsplan i dag? 

 

Smiiiil, Maren

 

 

Proteinrike pannekaker til kvelds

PANNEKAKER

Jeg koser meg ofte med litt ekstra god kveldsmat, og favorittene pannekaker. Oppskriften varier fra gang til gang, og går alltid på slump. Akkurat disse ble helt vanvittig gode, så nå skal jeg prøve å gjengi oppskriften så nøyaktig jeg kan:

Du trenger:

 • Ca 4-5 dl havregryn
 • 1 moden banan
 • 3 egg
 • 30g vaniljeproteinpulver
 • 1 stor ss kesam
 • 2 ss Sukrin ( eller annen søtning, feks honning
 • 1-2 dl melk
 • Kanel & kardemomme

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bolle, og kjør sammen med stavmikser. Spe på med havregryn eller melk, alt etter som om røren er for tynn eller tykk. Stek på middels varme i stekepanna, og NYT!!

Topp med hva enn du ønsker. Mine favoritter er cottage cheese, honning og kanel, brunost, eller syltetøy❤️

 

I koppen er det forresten hjemmelaget Golden milk, den oppskriften kommer også i løpet av uken. Nå skal jeg krype opp i sofaen og kose meg med pannekaker, mens jeg ser på mine 3 favoritter om dagen: Verdens minste kommentatorboks, Førstegangstjenesten og Aallerud VGS, alle på NRK.no. Så vanvittig gøy😂

Ha en nydelig kveld fine dere, og test gjerne pannekakene. De er forresten super gode å lage opp kvelden før, og kose seg med til frokost eller lunsj dagen etter❤️

 

Smiiiiil, Maren

 

Smoothie bowl og dagens økt

God morgen❤️ Når løpetime utgikk på grunn av skadet fot, fant jeg ut at jeg kunne utsette annen trening litt, og starte dagen med å jobbe litt på mitt favorittsted. Panda Panda har den aller beste smoothie bowlen og nydelig kaffe. Jeg elsker å sitte ved vinduet der, kose meg med mat og kaffe, jobbe litt, og se ut på folk som går forbi på torvet.

Denne smoothie bowlen heter healthy og er min favoritt. Jeg har testet mange ulike, men ender som regel alltid opp med denne. Denne gangen ble det vanlig svart kaffe, men som oftest er min bestilling en dobbel latte, laget på havremelk.

I ettermiddag skal jeg ha min faste Metcon time, og dagens økt er skikkelig god. Jeg vil selvfølgelig dele den med dere. Økten består av en ren styrke-del og en del med både styrke og puls. Økten ser slik ut:

Del 1:

Styrke: EOM 12 min ( 2 personer bruker samme stang, jobber annen hvert min)

Front rack walking lunges. 6+6 repetisjoner x 6 serier

Del 2:

For time (timecap på 15 min)

Repetisjoner: 21-15-9-9-15-21av følgende øvelser:

 • KB swing
 • Burpees

Litt info:

For time betyr raskest mulig ferdig, og timecap betyr at klokken stoppes etter 15 minutter uansett hvor langt du har kommet. Så forsøk å bli ferdig, eller kom så langt som mulig i økta innen 15 minutter.

Når det står 21-15-9-9-15-21 så betyr det at du skal gjøre 21 repetisjoner av kettlebell swing, og 21 repetisjoner av burpees, så 15 repetisjoner av begge øvelsene, så 9 av begge, så en ny runde med 9 reps av begge, 15 repetisjoner av begge, så til slutt 21 repetisjoner av begge øvelsene. Dette skal du gjøre så raskt du kan, altså FOR TIME, og tiden du har på å prøve å fullføre er 15 minutter.

EMOM betyr every minute on the minute, som betyr at i løpet av det først minuttet skal person én gjøre 6 repetisjoner av utfall på hvert ben, den resterende tiden av minuttet er det pause. På minutt 2 starter person 2 og gjør 6+6. minutt 3 er det person 1 igjen osv gjennom 12 minutter. Dette er egentlig så enkelt, men kan ofte høres litt komplisert ut.

EMOM er en genial måte å trene på, som jeg benytter meg masse av selv! I dag skal økten gjøres det i par, og de jobber på annet hvert minutt, slik at hver person får litt lengre pause. Dette fordi det i dag er lagt opp til tunge vekter.

Når det legges opp til å jobbe hvert andre minutt skrives det ofte EOM som betyr every other minute, men prinsippet er helt likt som EMOM, så ikke heng deg for mye opp i det. Det betyr som sagt bare at man starter på annet hvert minutt. Som oftest kjører jeg EMOM alene, men det er fint å se at det kan gjøres som team også.

Jeg har forsøkt å forklare så godt jeg kan her, men spør veldig gjerne hvis noe er uklart med denne typen økter. Det er så utrolig gøy å trene metcon / crossfit-inspirerte økter når man forstår hvordan de legges opp.

Denne bloggen er det trygt sted å stille alle mulige spørsmål, så spør i vei om det er noe som helst du lurer på❤️❤️❤️ Det er garantert noen flere som lurer på de samme tingene, men som ikke tør spørre😊

 

Smiiiil, Maren

 

Dette er litt flaut å innrømme

Reklame | asnnonselenker

I dag ble det en sen oppdatering herfra, og det jeg skal dele med dere er så kjipt. Jeg har gjort den aller største feilen selv, det jeg har mast og mast på dere om, har jeg nå klart å drite meg skikkelig ut på selv. Jeg har gjort for mye, for fort!

Det har blitt enormt mye løping på tredemølle i det siste, og for noen dager siden begynte det å murre i akillesen. Smertene kom snikende. Jeg har testet absolutt alle øktene jeg skal dele med dere i hele challengen, og i tillegg har jeg hatt masse løpetimer, og testet de intervallene jeg skulle gjøre på de timene også i forkant. Som dere skjønner – MYE løping.

Dette er jo oppskriften på belastningsskade. Jeg kunne latt vær å si dette til dere, det er jo rimelig flaut at jeg som maser i vei på dere at dere ikke må gjøre for mye for fort, nå har gjort den feilen selv. Jeg tenker det er smart å dele det, så dere kan unngå å gå i den samme fellen selv.

Nå er akillesen så vondt, at jeg må roe helt ned på løpingen et par dager, i tillegg er det tåhev hver eneste kveld, og egen-massasje av området som gjør vondt. Dette er som sagt nesten flaut å dele med dere, siden jeg har presisert viktigheten av å trappe opp løpingen gradvis og huske på å gjøre styrkeøvelsene i tillegg til løpingen. Jaja, dette lærer man av, og heldigvis har jeg flinke folk rundt meg som fikk sett på foten og gitt meg noen gode øvelser🙏🏻😊

 Nye favoritter fra Nike. Du finner dem HER

Jeg hadde planer om en løpe-økt i morgentidlig, men nå blir den byttet ut med ellipse. Det går helt fint å kjøre samme intervalløkten på sykkel eller ellipse, så det blir spennende å teste ut. Jeg har fått melding av et par stykker som så gjerne vil være med på løpechallenge, men av ulike grunner kan de ikke løpe. Så nå blir det spennende å teste ut litt sykkel/ellipse som alternativ, slik at de kan slenge seg med hvis de ønsker. Jeg oppdaterer dere på hvordan det går💪🏼💦😊

Nå er det viktig å si at jeg har løpe mye mer enn det jeg har lagt opp til i løpechallenge, fordi jeg som sagt ville teste absolutt alt før jeg la det ut og anbefalte det til dere. Så følger du programmet, skal du ikke måtte være redd for å bli skadet🙏🏻❤️

Ha en fin kveld venner, så snakkes vi i morgen❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

Løpechallenge uke 4

Gratulerer alle sammen, vi har klart å komme oss til uke  4 i denne løpechallengen. Hvordan går det med dere? Jeg følger med alle dere som poster ting på sosiale medier og som sender meg ting, og jeg er så imponert at jeg snart ikke har flere rosende ord å dele med dere. Dere imponerer noe helt vanvittig😊✨

Det gøyeste er at det er så mange som deler at de har super fremgang på kondisjonen sin, og flere lystbetonte og positive treningsøkter. Det gjør meg så glad, og betyr så mye! Det er jo akkurat derfor jeg gjør dette!!

Jeg har så mye gøy på planen for dere denne uken. Vi skal jobbe videre med langkjøring, en intervall med to ulike fokus, og en ny styrkeøkt.I tillegg vil jeg snakke litt om mine små smarte triks for å få tiden til å gå litt fortere på de lange løpeturene på mølle.

Målet vårt er 10km når uke 5 er gjennomført, det betyr at vi må begynne å øve litt på de lengre distansene. Her kommer ukens økter:

ØKT 1: LANGKJØRING

Jeg vil du prøver deg på 3,5 km sammenhengende løp, pause i 5 minutter, deretter 3,5 nye km. Etter den økten har du da løpe hele 7 km på møllen, og skal være vanvittig fornøyd med deg selv. Blå si tempoet, jeg vil bare at du finner helt ditt eget tempo som du klarer å holde i 3,5 km. Det må gjerne være 7-8 km/t, og helt rolig jogg, eller mer opp mot 9-11 km/t hvis du er komfortabel med det. Vi er alle ulike, start rolig og prøv deg litt frem. Det viktigste for meg, er at du klarer å holde distansen sammenhengende. Om du så må gå fort, er det helt ok, bare ikke stopp.

ØKT 2: STYRKE

Styrke med Abilica softball. Denne softballen er helt genial, og kan brukes på begge sider. Husk at alle dere som er med på challengen får hele 50% på denne hos Abilica. Klikk deg inn HER, og bruk koden: MAREN50

(koden gjelder også det andre utstyret jeg har brukt i denne løpechallengen. Softstep, vektvest 3 kg, typisk løpe-vektvest og stepkasse)

 

 

Øvelsene:

 • Sidehopp
 • Knebøy på ”myk side”
 • Pushups
 • Horisontalt løpssteg
 • Sideplanke ”stjerne”
 • Utfallsteg bakover
 • Knebøy på ”hard side”

Kjør 10-12 repetisjoner pr øvelse, 3-4 runder. På øvelsene som er på en side, eller et ben, slik som stjerne og utfall, så er det 10-12 pr side!

Har du ikke tilgang på en slik genial ball, så kan du kjøre øvelsene på en tung medisinball, eller noe annet du finner på gymmet eller hjemme.

 

ØKT 3: INTERVALLER

Intervaller:  1 minutt x 10 x 2  (med 2 ulike fokus. Fart og tempo)

 • Gå / jogg rolig i 7 minutter
 • 30 sek spurt / 15 sek pause x 3 (for å fyre i gang bena dine litt, ikke for å slite deg ut)
 • 1 minutt gange
 • 1 minutt løp / 30 sek pause x 10. Øk tempo med 0,1 km/t pr drag.
 • 2 minutter pause (gå på mølla)
 • 1 minutt løp / 30 sek pause x 10. Øk mobakke med 1 % på hvert drag.
 • Nedtrapping ca 6-10 minutter. Rolig jogg / gange.

 

Det er altså to runder med 1 minutts intervaller. 10 ganger pr runde. De første 10 dragene er det fokus på fart, motbakke står på 1% hele tiden, og justeres ikke. Tempo derimot, der skal det økes: Øk tempo med 0,1 km/t på hvert drag. Hvis du feks har startet på 11 km/t, så øker du til 11,1 på første, 11,2 på andre, 11,3 på tredje osv.

I runde to med intervaller er det fokus på motbakke. Øk 1 % pr runde. Start på 1% og på første runde øker du til 2%, deretter til 3% så 4%. Siste runde blir da på 10% motbakke, og da må tempo selvfølgelig justeres.

Forstod dere alle ukens økter? Spør hvis ikke❤️ Mange av dere vil kanskje ha enda flere intervaller, men vær så snill å husk det vi har snakket om, og som Trine også presiserte. For mye, for fort gir deg skader!!! Så ikke løp alt for mye, det er supert at du synes det er gøy, men det er vanvittig kjedelig å bli skadet 🙏🏻

Underholdning på mølla – mine små triks: 

Denne uken vil jeg gi deg mine små lure, og kanskje litt artige triks, for å holde ut så lenge som 1 mil på tredemølle. Jeg gjør nemlig følgende:

MUSIKK er alfa omega! Den rette sangen kan faktisk få meg til å løpe fortere enn jeg på forhånd trodde var mulig. Husk forrige ukes innlegg, hvor både løpedronning stine hartmann og jeg delte våre spillelister med dere. Det innlegget ligger HER.

SERIER/FILM: Har du en serie du er skikkelig hekta på? Hva med å se en episode mens du går, eller jogger? Det er helt genialt!! Jeg bruker iPad eller mobilen.

SOSIALE MEDIER: Dette er nok det tipset jeg bruker mest. Det går varmt på både blogg/instagram/snapchat/facebook, og når jeg er gjennom alle dem så har tiden flydd avgårde. Det er så herlig å bare forsvinne inn i SoMe-verden en liten stund, og for min del forsvinner mange minutter her. Mange kjenner på at sosiale medier stjeler mye tid i hverdagen, da er det perfekt å ta det mens du beveger deg og gjør noe sunt for kroppen.

NETTAVISER/NYHETER: Oppdatert deg på hva som skjer i verden mens du trasker i vei på mølla. Det stjeler oppmerksomheten din, og får deg til å tenke på noe annet en stund.

PODCAST: Podcast er uten tvil en av mine absolutte tredemølle-favoritter. Dt3 finnes så mye gøy, lærerikt, fint og spennende å lytte til.

TELLING: Når det går skikkelig trått så teller jeg. Jogge 100 skritt, gå 100 skritt, jogge 50 skritt, gå 50 skritt osv.

EN TRENINGSKOMPIS: Det er så magisk å ha en partner ved siden, så dere kan motivere, heie og pushe hverandre gjennom. Felles slit, og felles mestring etterpå.

“BARE 5 MINUTTER TIL”: Jeg tenker ofte sånn som dette: 10 minutter, det er nesten 15, og det er jo halvveis til 30, og det er jo så nære 45, og det er faktisk nesten én time det. På én time har jeg kanskje klart 10 km, fy søren, jeg klarer 5 minutter til. Har du testet å tenke sånn noen gang? Prøv da vel, kanskje det funker for deg også!

 

LYKKE TIL med en ny og sprek uke❤️ Spør om noe er uklart, og fortsett å del med meg i sosiale medier. Det er så utrolig gøy å se når dere tagger meg, tagger Abilica eller bruker #pålagmedmaren ❤️

Jeg ønsker dere en skikkelig fin uke, så “snakkes” vi her på bloggen og på sosiale medier i løpet av uken😊

 

Smiiiil, Maren

 

Helgefrokost på sitt beste

– GOD HELG –

Det er ikke så ofte det blir prioritert denne typen frokoster lenger her i huset, og det er så synd. Ingenting er jo koseligere enn dette❤️ men som oftest er det enklere å ta et par brødskiver på benken, enn å rigge et helt frokostbord. Jeg har lyst å prøve å få til en ekstra god  frokost i helgene fremover, det tar jo faktisk ikke så mye lenger tid, og er så verd det! Enda koseligere er det hvis man kan invitere noen på en sen frokost😊

Jeg har blitt så hektet på ristet brød i det siste, og det er jo egentlig helt genialt for da gjør det ingenting om brødet ikke er rykende ferskt. Ristet brød, smør som smelter også enten ost&skinke, brunost, avokado eller egg som pålegg. Nam nam nam! Det også veldig godt å ha et glass sjokomelk eller to til😍

  

Jeg lovte dere å dele gårsdagens bootcamp, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Jeg filmet hele økte, men kun med mobilen, så da blir det nok enklere å legge den ut på Instagram enn blogg. Høres det greit ut? Dere finner meg på @ marenerdvik på Instagram. Filmen kommer ut i løpet av dagen!

I dag skal jeg ha en ny Bootcamp på Spicheren, og jeg tenker å kjøre samme opplegget, men med nye øvelser. Jeg skal prøve å få filmet den også til dere, sånn at dere få begge øktene. Dette er økter med minimalt med utstyr, hele kroppen i arbeid og høyt tempo. Skikkelig effektive økter, akkurat slik jeg liker det. Jeg gleder meg til å dele dem med dere😊💪🏼

Håper dere får en fin søndag, og koser deg med hva enn du velger å fylle dagen med❤️ Er du me spå løpechallenge, så husk å titt innom her i kveld. Da legges øktene for neste uke ut!!

God søndag venner❤️❤️

 

Smiiiil, Maren

 

 

En etterlengtet kosekveld

Denne fredagen har jeg gledet meg til❤️ Jeg kom hjem fra trening rundt klokken 18, hoppet i dusjen og startet med å lage hjemmelaget pizza. Like etterpå fikk jeg besøk, og akkurat derfor skal jeg være sykt rask med denne oppdateringen. Jeg ville bare innom å ønske dere en skikkelig fin fredag, før jeg selv stuper ned i godteriskåla. Denne uken har vært ordentlig god når det gjelder trening, med mange gode økter. Kroppen er godsliten, og helgen med litt ekstra kos føles skikkelig godt😍

Nå er det pizza, smågodt, chips og Pepsi max på menyen, men serien Heksejakt snurrer på skjermen. Har dere sett den? Så utrolig spennende, og ikke minst vilt provoserende!! Den ligger på Sumo 😊

I morgen starter jeg lørdagen med å holde en gruppetime på Spicheren. Jeg skal ha en slags bootcamp variant, og da ventelisten bikket 35 valgte vi å utvide timen, og ta inn hele 60 medlemmer. Så vanvittig gøy!! Så nå blir det en ekstra stor, og ekstra gøy time for meg å lede. Som jeg gleder meg🔥💪🏼😅

Nå må jeg tilbake til besøk og godsaker her. Håper dere nyter helgen❤️ Si fra hvis dere vil se økten jeg skal ha i morgen, da lager jeg selvfølgelig en bloggpost på det i morgen. Ha en deilig fredagskveld venner❤️

 

Smiiiil, Maren

Fra livredd til fullstendig mestring

I dag har jeg hatt en løpetime på Spicheren treningssenter, ja hva så tenker du kanskje, hva er spesielt med det? For kun 2 måneder siden var løpesalen det skumleste stedet i verden, og jeg kunne ikke tenke meg noe mer grusomt enn å måtte stå foran der. Jeg turte jo ikke være med på en time som deltager en gang.

Nå har jeg vært instruktør i snart 4 uker på løp, og jeg elsker det! Tenk at det går an å ha en så vanvittig transformasjon fra livredd, til å kjenne på en helt enorm rus av lykke og mestring. Jeg koser meg så på de timene, og gleder meg til hver eneste torsdag. Hadde noen sagt til meg i november, at om et par måneder skal du lede disse timene, så hadde jeg aldri i verden trodd på det.

 Foto: Victoria Nevland

Jeg vil at du skal ta dette her litt til deg. Ta det inn, og ta det med deg i ditt eget liv. Har du noe du vil, som skremmer deg? Er det noe du har litt lyst til, men ikke tør? Så bra! For da har du en gylden mulighet til utvikling, og jeg lover deg – det føles så godt når man trosser de barrierene og flytter litt å grensene.

I dag kjørte jeg følgende økt på gjengen min:

 • Gå / jogg rolig i 7 minutter
 • 30 sek spurt / 15 sek pause x 3 (for å fyre i gang bena dine litt, ikke for å slite deg ut)
 • 1 minutt gange
 • 1 minutt løp / 30 sek pause x 10 (øke med 0,1 km/t i hastighet på hvert drag)
 • 2 minutter pause
 • 1 minutt løp / 30 sek x 10 (behold samme fart, men øker med 1 % i motbakke for hvert drag)
 • Nedtrapping, senk motbakken ned, og jogg rolig / gå i ca 10 minutter.

I hastighet så betyr det at hvis du for eksempel hadde løp dragene på 12 km/t så hadde du endt opp på 13 km/t på siste drag. Fordi du øker med 0,1 km/t på hvert drag. I motbakken betyr det at hvis du starter på 1% i motbakke så ender du på 10% i motbakke på siste drag. Da må tempoet selvfølgelig en del ned, men prøv å ikke gjør noe med tempo før du absolutt må!

Gøy utfordring eller hva? 💪🏼😅💦

Dette er en økt som passer perfekt inn i løpechallenge, så hvis noen føler de ikke får nok, sleng deg på denne her også❤️ Jeg synes denne økten var ordentlig gøy, og jeg håper flere av dere vil like den!!

 

Smiiil, Maren

 

 

Når livet føles som en berg og dalbane

Er det bare meg som er ordentlig klar for helg? Denne uken her har vært som en solid berg og dalbane med lille Leo som nå er operert, en hel haug av gruppetimer ( og flere skal det bli, med både dobbel vikartime + helgerullering), nære relasjoner innlagt på sykehus, og flere opp og nedturer med jobbrelaterte ting. Jeg har sjeldent hatt så behov for en liten time-out. Så i dag lager jeg meg min egen timeout, med hjemmekontor og en tur til frisøren. Det er få steder jeg slapper så godt av som i stolen hos skjønne Linn Cathrine på Huset i markens❤️

Jeg la ut en liten story på sosiale medier i går, hvor jeg delte at Leo skulle opereres og at jeg var så bekymret at de nesten ikke var til å holde ut. Jeg er helt overveldet over responsen fra dere, herligfred så mye omsorg og godhet. Tusen tusen takk, dere er så fine!! Lille tassen min er nå operert, og operasjonen var vellykket. Han er ordentlig herjet med, og trenger tid på å komme seg. Veneflon i poten, smerteplaster på kroppen og ganske så medtatt. Nå han det heldigvis bare gå oppover🙏🏻

Jeg orker ikke at dette skal bli et syte-innlegg, det hjelper ingen å drive å klage over livets små utfordringer. Mange vil også rynke på nesten av at det går ann å ta så på vei for en hund, og det kan jeg faktisk forstå. Jeg forventer ikke at folk som ikke er hunde-mennesker, eller har egne kjæledyr vil forstå hvor mye dyrene kan bety❤️ Jeg ser på Leo som et fullverdig familiemedlem, og når han har det vondt – har jeg det vondt. Nå er forhåpentligvis det verste over, og vi ser fremover❤️

Hvordan er det med dere om dagen? Hvis du er med på løpe-challenge, hvordan går det med løpingen? Og dere andre, er det noe trening på deg om dagen, hvis det, hva trener du? Del veldig gjerne litt om hvordan du har det, og hva du driver med om dagen. Jeg koser meg så med å høre fra dere, og bli litt mer kjent med dere😊😊

 

Smiiiil, Maren