Denne styrkeøkten må du teste

God lørdagsmorgen. I dag har jeg lyst å dele en ny styrkeøkt med dere. Det var super respons fra dere sist, og det var så gøy. Flere av dere har testet økten, og følte den funket bra. Det er utrolig gøy å høre. Økten finner dere HER. Denne økten er også en fullkroppssøkt, og en økt jeg liker å variere med innimellom. 

Øvelsene er som følger: 

 • Frontbøy 6×4
 • Chins 5×4
 • Hipthrust 10×3
 • Benkpress ( varierer ofte med brystpress med hantler ) 8×3
 • Dips 6×4
 • Walking plank 12×4

Jeg har begynt å dele vektene jeg trener på med dere, og det var det super respons på, så det er tydeligvis noe jeg burde fortsette med. Husk at vi har alle ulikt utgangspunkt, og ulike mål. De vektene jeg trener med, eller de øvelsene jeg velger for den saks skyld er tilpasset meg, mitt treningsgrunnlag, mine eventuelle skader eller vonder og mine mål. 

På frontbøy bruker jeg 40 kg, og hipthrust 50 kg. På sist nevnte bruker mange svært tunge vekter, fordi rumpa er en sterk muskel og tåler å trenes tungt. Jeg for min del ønsker å få tak i rumpa og få ordentlig kontakt og dermed går jeg heller litt ne dpå vektene, fokuserer på teknikk og aktivering. Stopper litt i topp og skiver ordentlig godt. Jeg har akkurat startet med frontbøy, og jobber meg gradvis oppover på vektene der. Benkpress trener jeg med 30 kg ca, her har jeg en skulder som krangler litt, og må derfor ta både denne øvelsen og dips litt på dagsformen. Som regel går det veldig fint men jeg ønsker ikke å pushe for hardt. Jeg varmer alltid skuldrene ekstra godt opp dips – som er en av mine favorittøvelser. Chins liker jeg veldig godt, og føler disse er lettere enn standard pullups med bredt grep. 

I dag står det en liten løpetur på planen før jeg skal jobbe med bacheloren store deler av dagen . I kveld blir det skikkelig kosekveld, det er jo både lørdag og skikkelig ruskevær ute. Da ligger alt til rette for å ta en lang god dusj, finne frem myke koseklær, lage noe ekstra god mat, senke skuldrene og kjenne på den magiske helgefølelsen. Jeg gleder meg!

Hva er deres lørdagsplaner? 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Sommerklar både her og der

Delvis sponset behandling og produkter

Det trenes, løpes og knaskes brokkoli til den store gullmedalje. Sommeren nærmer seg og folk stresser som gale. Jeg har alltid undret meg over dette, hvorfor ikke bare gjøre bitte litt, jevnt og trutt gjennom hele hele året, så slipper man dette styret. Og hvorfor i all verden styres det sånn? Hva er målet? og for hvem? Jeg har så mange gode mennesker i livet mitt, med så mange fornuftige og kloke tanker. Vi diskuterer dette mye, og snakker mye om dette med selvfølelse, og selvbilde, om det å være trygg i seg selv og lære seg å gi litt mer blanke i hva alle andre mener. Jeg har selv jobbet, og jobber fremdeles masse med å lære meg å bry meg litt mindre om hva andre tenker, droppe å sammenligne og heller sette fullt fokus og energi på å gjøre meg selv så bra som jeg kan være – for min egen del!

Det høres kleint ut synes du kanskje, men det synes faktisk ikke jeg. Det er jo verken kleint eller flaut å ha lyst å jobbe med seg selv? Jeg jobber med meg selv hele tiden, og kan ikke se at det er noe som helst kleint over det. Jeg skal ikke stå her å messe i vei om at du må bli din egen best venn, det kan man lese over alt , til en hver tid. Jeg mener det selvfølgelig, men det blir feil for meg å ordlegge meg på den måten. Det jeg vil si er at om du ikke har bestevenn som mål, så bestem deg hvertfall for at du skal like deg selv, og spille på lag med egen kropp og hode. 

Sommerkroppen for meg handler om litt andre ting enn lav fettprosent og synlige muskler. Det handler vel så mye om eget fokus og tankegang. En annen ting er at jeg må føle meg vel, for å ha det bra, og enn så overfladisk det høres ut så er det rett og slett bare sannheten. Jeg liker å føle meg fresh og synes det er herlig å ta en tur til hudpleier og frisør innimellom. 

Jeg gjør kroppen min klar for varmere temperaturer og mindre klær med å freshe opp diverse bortglemte ting. Slik som piggete legger, tørre hæler, slitt vinterhår og gusten tørr hud uten glød. Jeg startet prosessen hos skjønne Nina på Auds hudpleie avdeling Slottet i går. Vi kjørte på med full voks av både legger, bryn og armhuler. Sistnevnte var en utfordring for min smerteterskel, men jeg kom meg gjennom og resultatet ble helt magisk. Helt 100% hårfri, ingen nupper, harde pigger eller røde prikker. Bare helt glatt fin hårfri hud. For meg som svinser rundt i singletter på trening daglig var dette super luksus. Leggene var helt magisk, glatte legger som ikke blir piggete igjen etter et par dager. For en fryd. Neste uke har jeg bestilt fotpleie også. Det har jeg aldri testet før og er litt spent på det.

Neglene på hendene er det flinke Torunn på Neglesalongen som har hjulpet meg med, og jeg kan ikke fatte hvordan hun fikk de grove styrketrenings hendene til å bli myke, velstelte hender med perfekte negler med fransk manikyr. Jeg sier til henne hele tiden at hun er en tryllekunster. Hun ler godt når jeg sier det, men det er faktisk sant.

I dag har jeg vært på A-salong Hairconsept på Sørlandsenteret for å ta etterveksten, klippe og kure håret. Det er utrolig hvor mye det hjelper med en liten stuss, og en god kur. Marthe fikset meg i dag og hun er bare så fantastisk flink. En ting er at hun er flink, men når hun i tillegg er så søt og utadvendt så føler jeg at jeg er på cafe med en venninne og ikke hos frisøren. Jeg går vanligvis alltid til Line på Hairconsept, men nå før 17 mai er det så fullt, men heldigvis fikk Marthe skvist meg inn. Jeg har vært hos henne flere ganger før, og vet at jeg er i trygge hender.

Dette er en helt ny serie fra Kérastase som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Den skal gi enormt me fuktighet og passer visst perfekt for mitt slitte hår. Sprayen har jeg hatt flere ganger før, den er super i forhold til mitt bruk, som er å holde håret borte på trening. Den har ekstremt godt hold, men kan likevel gres ut. I like! Den lille hvite saken fra Kevin Murphy unnet jeg meg etter at Marthe brukte den på håret mitt. Jeg har nemlig typisk nordisk hår, helt rett og uten noe form form hold i. Marthe tok en liten dæsj av denne lille magikeren i håret mitt mens det var vått, og det gav bare helt utrolig resultat. Jeg fikk plutselig litt fylde og hold i håret mitt, noe jeg aldri har fått før, og der var jeg solgt. Oljen og leave-in kur ble også med meg hjem, så nå skal håret mitt virkelig få prinsesse behandling fremover. 

Nå skal jeg prøve å fortsette disse sommerforberedelsene hjemme, og har kjøpt med meg gode hårprodukter, kur, skrubb til kroppen og gode kremer. Nå skal det bli andre boller på denne frøkna. Jeg synes det er litt flaut å innrømme at jeg har brydd meg så sykt lite om slike ting før, og enda verre er det å innrømme hvor lite kunnskap jeg har. Nå gjør jeg et forsøk på å ta litt bedre vare på både hud, hår, føtter og negler.

Jeg vil tro jeg har en hel haug av frisører, hudpleiere, fotterapeuter  og negledamer blant mine lesere. Hva er deres beste tips for å gjøre seg klar for sommeren? Del mer enn gjerne, jeg har mye å lære her! 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Tyvstarter helgen

Fordelen med å ha hjemmekontor både med blogg og bachelor er at man kan legge litt ekstra innsats i frokosten. I dag later jeg som om helgen har startet, og slår til med tidenes kosefrokost. Det er grått ute, og faktisk meld snø (!) på sørlandet i dag, og da fikk jeg et akutt behov for å kose meg litt ekstra. 

Jeg har ferskt speltbrød fra Kjøkkenskapet, som faktisk er fryst ned siden bursdagen min forrige uke, og smakte like godt nå som det ble tint opp og varmet igjen. Jeg har også laget meg en liten porsjon med havregrøt med vaniljesmak, smør og kanel, egg og en liten skål med questbar. Sist nevnte skal jeg kose meg med sammen med kaffen utover arbeidsformiddagen her. 

Senere i dag skal jeg noe jeg gruer meg til, men som jeg tror blir veldig bra etterpå. Kamera er med, og jeg deler med dere senere. Et hint er at det er perfekt før sommeren, ganske vondt og sykt praktisk. Ellers er det torsdag, og det betyr middag med familien. Vi er veldig glad i å samles i min familie, og hver torsdag prøver vi å få til middag sammen. I dag er det fiskemiddag hos mine foreldre, og jeg gleder meg masse! 

Hva er deres planer for denne torsdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Hele kroppen i arbeid

I dag har jeg lyst å dele en treningsøkt med dere som jeg liker veldig godt. Den inneholder flere av mine favorittøvelser, og en en genial økt å kjøre hvis du har lyst å trene hele kroppen. For min del er det litt sånn for tiden, når jeg først trener styrke så vil jeg få unna mest mulig, fordi det dessverre går en stund mellom styrkeøktene. Tiden strekker ikke helt til i disse bachelor tider, og da er økter som dette gull verd. 

Økten består av følgende øvelser: 

 • Pullups 4×4
 • Dype knebøy 8 x 3
 • Stående roing 10 x 3
 • Strak markløft 10 x 3
 • Sidehev 10 x 3
 • Gående utfall 16 steg x 3
 • Dips 6×4

Mange av dere etterlyser hvilke vekter jeg bruker på de ulike øvelsene, og det kan jeg selvfølgelig si noe om. Jeg kjører pullups og dips med kroppsvekt. På knebøy bruker jeg relativt lave vekter i forhold til min maks, slik at jeg kommer ordentlig dypt ned, og får skikkelig kontakt med rumpa. Rundt 45-50 kg. Sidehev bruker jeg 6 kg, og stående roing 30-35 kg. Strakmark 50 kg, og gående utfall kjørte jeg med 12 kg i hver hånd. 

Denne økten har jeg kjørt en haug av ganger, og jeg liker den veldig godt. Test den gjerne ut hvis du ikke vet hva du skal trene en dag, og har lyst å utfordre kroppens største muskler. 

 

Smiiiil Maren 

 

Sashimi & chocolate

I går hadde jeg besøk av skjønne Kristina, og vi koste oss med sashimi, sjokolade, pepsi max og frukt. Jeg elsker jentekvelder som dette, hvor man ligger langflat på sofaen, med håret i en tutt på hode, uten sminke og i de mykeste koseklær. Slik lå vi i flere timer, skravla gikk i ett, og skuldrene mine sank lavere og lavere etterhvert som timene gikk. En herlig avslappende og koselig start på uken. 

I dag skal jeg jobbe litt fra morgenen av før jeg skal avgårde å treffe en venninne. Jeg satser på å få inn en styrkeøkt i løpet av ettermiddagen også. Jeg skrev ned en litt gøy økt i går som jeg har lyst å teste, og selvfølgelig dele med dere. Jeg håper dere har en fin start på tirsdagen!

 

Smiiiiil Maren 

 

Bedre sent enn aldri

Dette tok tid, men her kommer endelig siste del av spørsmålsrunden. Dere har stilt varierte og fine spørsmål, og jeg har svart så godt jeg bare kan. Det har kommet en del spørsmål om økologisk mat og spørsmål rundt sykepleien. Dette skal jeg snakke mer om i fremtidig planlagte innlegg så de spørsmålene er tatt med videre dit. 

Drømmeferie?

Jeg har utrolig lyst å besøke Santorini. Det har vært en drøm lenge, men for noen uker siden ble den idyllen litt ødelagt for meg da flere, helt uavhengige personer fortalte meg at det slette sikke er så idyllisk og vakkert som det ser ut på bildene. Kanskje noen av mine lesere har vært der og har noen erfaringer å dele? Spørsmålet var drømmeferie, og ikke drømmedestinasjon, så drømmeferien min er i grunn ikke så avhengig av sted, men mer hvem jeg reiser sammen med. Gi meg en strand, sol og varme, sammen med mine nærmeste så kan det ikke bli bedre for min del.

Drømmejobb? Jeg har fått med meg at du ønsker å kombinere PT med sykepleieyrket – har du kommet noe nærmere hvordan?

Vet du hva, akkurat nå er det kun bacheloroppgave og fullføre studiet som står i hode på meg, også tar jeg alt som handler om jobb når jeg er ferdig. Akkurat nå føles alt litt uoversiktelig og kaotisk ut, men jeg tror nok det vil løse seg når alt bare er levert, godkjent og fullført.  Veldig gøy at du spør, og jeg lover å komme med et mer utfyllende svar om planene videre etter endt studie.

Hvordan er ditt forhold til sosiale medier? Sammenligner du deg med andre? Stjeler det mye tid/energi?

Ja det tror jeg er umulig å unngå, litt sammenligning vil det bli, men jeg forsøker å ikke la det være negativt. Jeg kjenner ikke at det stjeler energien min. Jeg følger kun profiler jeg synes er inspirerende, og som gir meg noe, enten det er treningsglede og motivasjon til å bevege meg, matkontoer med inspirerende og fristende mat, interiør eller bare kontoer med delikate og fine bilder. Jeg vet ikke om jeg kunne klart å ha den jobben jeg har hvis det stjal energien min og påvirket meg negativt.

Hvor mye nøtter kan man spise i løpet av en dag før det blir for mye?  

Haha, der er virkelig ikke jeg rett person å spørre. Jeg er kanskje den verste på å begrense meg. Det sies vel en god håndfull om dagen, men helt ærlig – hvem klarer å kun spise en håndfull? Det har hvertfall jeg aldri klart. Cashewnøtter er min store svakhet, og jeg spiser det daglig.

Drømmemann? Og har du noen i kikkerten? 😉

Han har jeg allerede funnet. Jeg har verdens herligste kjæreste på alle måter, og er veldig forelsket og lykkelig om dagen.

Jeg lurer på om du anbefaler styrke eller cardio først? Ellers vil jeg bare si at du er en flott jente, en stor inspirasjons og motivasjonskilde.

Tusen takk for fine ord. Jeg vil si at det kommer ann på hva målet ditt er. Ønsker du å bli sterkere og er styrke ditt hovedfokus? Da ville jeg valgt styrke først og cardio senere. Er det derimot øke kondisjonen som er ditt hovedfokus ville jeg valgt det først, eventuelt delt opp og kjørt det i individuelle økter.

Kan du ikke gi oss et innblikk i hverdagen din? Ved å lage en videoblogg eller lage et time-for-time-innlegg?

Time-for-time hadde vært super gøy å gjøre, det skal jeg så absolutt få til. Takk for tips!

Elsker kroppen din, den er kjempepen! Dette kan kanskje være et litt personlig spørsmål men hva er vekten din? Bryr du deg noe om den?

Du det vet jeg faktisk ikke helt og ikke er jeg spesielt opptatt av det heller.  Jeg veier forskjellig hver gang jeg veier meg, og jeg vet at det kommer ann på så mange faktorer, hva man har spist, søvn, salt, væske i kroppen hormoner og hvor man befinner seg i syklus osv osv. Dessuten er det litt misvisende dette med vekt for jenter som trener mye styrke, man veier kanskje mer, men er likevel smalere og ikke minst strammere enn jenter som ikke trener i det hele tatt, og kanskje veier mindre.Så det tallet er jeg fint lite opptatt av.

Har du noen kunnskaper om hvordan en kan utdanne seg som PT? Har veldig lyst til å gjøre det, men er dette noe man jobber med på fulltid eller en jobb på siden av?

Jeg utdannet meg via AFPT – akademiet for personlig trening, og anbefaler dem på det sterkeste. Du kan gjøre begge deler, enten om du velger å jobbe deltid som PT eller fulltid. Det går fint an å leve fulltid som personlig trener. ( PS: Jeg har en rabattkode på denne utdannelsen, så om noen går rundt med en drøm om å bli PT så send meg en mail på [email protected] så får du koden i retur )

Bruker du pulsklokke ved styrketrening, og eventuelt hvordan?

Ja det gjør jeg, men egentlig utelukkende på løpeturer, intervaller og på tur av og til. Jeg bruker Polar V800, og er super fornøyd med den. Den kan også brukes på styrketrening selvfølgelig. 

Din største støttespiller?

Kjæresten min og familien min. Det er så deilig å være to, vite at man aldri står alene om noe, og at man har full støtte på hjemmebane. Det er livsviktig for meg å ha den tryggheten. Det er godt å kjenne at man er en del av flokk, en gruppe mennesker som utelukkende vil deg vel, som aldri dømmer deg og som alltid er der. Jeg føler meg helt ubeskrivelig heldig, og har ikke ord for hvor glad jeg er i hver og en av dem.

Kunne du lagt ut litt oppskrifter på sunn god mat? både snacks og middager/lunsj/frokost

Det er i grunn det jeg føler jeg gjør ukentlig her på bloggen, men jeg kan absolutt bli flinkere på å dele konkrete oppskrifter. Det blir mye enkel mat i disse bachelortider, men nå ble jeg jo litt inspirert til å begynne å kokkelere litt mer igjen.

Trener du mer enn før om dagen? Får inntrykk av det. Har du gått ned i vekt?

Hm, det går litt opp og ned med mengden trening, og akkurat nå føler jeg at jeg er inne i en ganske god periode med kondisjonstreningen hvertfall. Styrketreningen er det lite struktur på dessverre, så der må jeg ta litt tak igjen. Nei altså jeg veier meg ikke, men klærne sitter samme nå som før, så tror det er relativt likt.

Hva spiser du når du kommer hjem sent en kveld? Etter skole, jobb og trening, og du er super sliten, men vet du bør lage deg en ordentlig middag eller i det minste noe ordentlig mat?

Speltlomper er redningen! Lompepizza blir det veldig ofte på dager hvor jeg er sent hjemme. Jeg har alltid sagt at “alt kan puttes i en lompe”, og det er faktisk sant. Enten om  du lager en pizza med parmaskinke, ost, ruccola og krydderier, eller bare ruller de som wrap med ost, skinke, avokado og salat. Så godt, sunt, raskt og enkelt.

Det virker som om du tar styrketreningen veldig avslappet, og stresser ikke med å få det gjort. Du bruker heller ikke masse tunge vekter, hvordan er det da mulig å se så flott ut?

Så snill du er, tusen takk. Det er nok riktig, jeg bare trener og koser meg jeg. Uten noen spesiell struktur og kontroll på styrkeøktene. Jeg har selv lyst å bli flinkere her, så jeg anbefaler ikke dette til noen. Jeg tror det er smart å ha en plan på øktene slik at man får trent gjennom hele kroppen og utfodret hele kroppen jevnlig. Jeg har ingen plan, men klarer likevel å trene gjennom kroppen i løpet av en uke.  Jeg har stor tro på at hvis man trives med det man gjør så blir det til at man gjør det oftere og koser seg med det og da kommer også resultatene.

Bor i Oslo og lurer på om du har noen gode turtips rundt omkring i Oslo? Var det noen faste turer du hadde når du bodde her? Liker å komme meg ut, men sliter litt med å finne gode turløyper som ligger sentralt i Oslo.

Vet du, jeg ruslet mye rundt i byen jeg når jeg bodde i Oslo. Jeg bodde på st.hans haugen og jogget eller gikk ofte der fra, og over til alexander kiellands plass, og ned over løkka, ned til sentrum, opp karl johan, via slottet, Hegdehausveien ( litt inn i bogstadveien) og via Bislett tilbake til st.hans haugen. Oslo er å deilig sånn, man kan nå en haug av bydeler på kun en liten time med rolig jogg.

Du inspirerer så mye, Maren. Tusen takk!! Jeg har blitt så glad i bloggen din (lest den over mange år)

Så fantastisk koselig. Takknemlig for å ha deg her! Tusen takk.

Først vil jeg bare si tusen takk for en superinspirerende blogg! Du virker så blid, og treningsentusiasmen din smitter. Lurer på om du har noen tips til andre øvelser enn pushups på knær, for oss som ønsker å klare ordentlige pushups etterhvert?

Så koselig, tusen takk. Ja da ville jeg gjort armhevninger mot en forhøyning. Enten om det er en vidnuskarm, en høy bom, eller en benk. Start høyt og jobbe deg nedover, jo lavere høyde du bruker, jo tyngre er det. Lykke til 🙂 

Hvordan få en tykk og bred rygg?

Tung styrketrening over tid, mengde trening med gode øvelser som nedtrekk, ulike rovarianter og pullups. Nok mat, og næringsrik mat er ekstremt viktig.

Hvor mange kg trener du med i militærpress, benkpress, markløft, skulderpress, brystpress, hantelcurl og nedtrekk?

Jeg er virkelig ikke den sterkeste jenta på gymmet, og det har aldri vært noe mål heller. Jeg tror ikke jeg har testet noe maks i noen av disse øvelsene på mange måneder. Men sånn ca begregning så tar jeg vel noe sånn som dette når jeg trener:

Militærpress: ca 30 kg

Benk: ca 38-40 kg

Markløft: ca 65 kg

Skulderpress: 12 kg hantel i hver hånd

Brystpress: 14-16 kg hantler

Hantelcurl: 10 kg hantler

Nedtrekk: 40-50 kg ( kommer helt an på apparatet)

Hva bruker du å lage havregrøten din med?

60g havregryn, 30g proteinpulver, vann, kanel, vanilje stevia og lett melk.

Angående mat etter klokken 8, folk sier dette ikke er bra grunnet forbrenning og slikt men hva synes du om dette? Er det sant?

Det har jeg aldri tenkt på, jeg spiser når jeg er sulten, helt uavhengig av hva klokken er.

Hvor mye frukt spiser du iløpet av en dag?

Det varier veldig, men ca 5-8 stykker tenker jeg. Jeg elsker frukt!

Hva er dine topp 3 guilty pleasures?

 1. Keeping up with the Kardashians er den gøyeste serien jeg vet om
 2. Jeg går aldri, og da mener jeg aldri, i noe annet enn koseklær hjemme.
 3. Jeg ELSKER absolutt alt med cookie dough smak, enten det er is, eller sjokoladebarer. Det går rett ned på høykant, og jeg deler ikke!

Bruker proteinpulver til hverdags?

Nei ikke hver dag. Jeg bruker det i havregrøten min, som jeg av og til har til frokost.

Hvilken ungdomsskole gikk du på?

Jeg gikk på grim ungdomsskole

Føler du deg klar til å starte en karriere som sykepleier ?

Nei overhode ikke! Men det har jeg hørt er en veldig vanlig følelse like før man er ferdig utdannet. Jeg føler meg så langt i fra ferdig, og det at jeg om kun fire små uker faktisk er sykepleier er litt skummelt å tenke på.

Hvem skriver du bachelor oppgaven med og hva skriver du om?

Jeg skriver den med en veldig god venninne som heter Charlotte. Vi skriver om kreft og fysisk aktivitet.

 

Håper dere synes dette var artig. Jeg synes hvertfall det er veldig gøy med slike spørrerunder, og har kost meg med siste del av spørsmålene deres. Ha en super mandag dere. På min plan står det bachelorjobbing, PT kunder og koselig besøk i kveld. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Vi vet å kose oss

Jeg må bare dele litt av gårsdagens godsaker med dere. Jeg hadde besøk av to skjønne venninner, og vi disket opp med så mye godt. Jeg får helt vann i munnen av disse bildene. Her er nemlig flere av de aller aller beste tingene jeg vet samlet på et bord. Sushi, nøtter, pepsi max, candy king smågodt, questbarer og druer. Mmmm. 

Eneste jeg gjerne skulle hatt var litt flere yoghurtnøtter, men når butikken er utsolgt var det lite å gjøre med det. I tillegg hadde jentene med seg dream is med coockie dough. Det kan i grunn ikke bli mer optimalt på en jentekveld spør du meg. Nå har jeg kost meg hele helgen, og kjenner at det nesten skal bli litt godt med ny uke, og vante rutiner. Det er fort gjort at det sklir litt ut når man, i tilegg til at det er helg, sitter å skriver og jobber, synes litt synd på seg selv og kjeder seg litt samtidig. Hehe. Livsfarlig kombinasjon det der. Så de siste dagene har vært litt utenom mine vante matvaner, men fra og med i morgen er jeg back on track. 

Hva er det aller beste du vet på slike kosekvelder? Hva hadde stått på ditt bord? 

 

Smiiiil Maren 

 

Salg på Reebok favoritt

I samarbeid med 3tshop

I dag har jeg noe super gøy å fortelle dere. Jeg viste dere en super fresh blå tights fra Reebok for en stund tilbake, og flere av dere likte den veldig godt. Nå er det slik at den kommer i en gråfarge også, i samme fantastiske passform og stoff. Den gode nyheten er at 3t-shop nå gir dere hele 40% på camo tightsene fra Reebok. Både i blå og i grå. 

Jeg har brukt min blå masse, og får kommentarer på hvilket merke den er, og hvor den er fra nesten hver gang jeg bruker den. Nå har jeg altså sikret meg grå også, og gleder meg til å bruke den på tur i dag. Tightsen er litt stor på størrelsen. Jeg bruker vanligvis S i tights, men har denne i XS. 

For å få rabatten bruker du rabattkoden: Maren , og vips forsvinner hele 40% av prisen. 

Dette var litt gøy for meg å kunne dele med dere en søndagsmorgen. Nå skal jeg komme eg ut på en liten rusletur i ny tights, før bachelorjobbing venter. Ha en deilig søndag dere, titt gjerne innom igjen her senere – i dag har jeg mer å dele med dere utover dagen. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

Intervall lørdag

Goood morgen. I dag stråler solen over Kristiansand, men dagens økt blir likevel lagt innendørs. Intervaller står på planen, og i dag er det 30 / 30 som gjelder. Dette er den typen intervaller jeg løper når jeg egentlig ikke har lyst å løpe, men vet at jeg kommer til å elske det når jeg bare er i gang. 30 sekunder er såpass kort at jeg virkelig klare å pushe opp farten, og med 30 sekunder pause så klarer jeg å hente meg inn igjen og presse like hardt på neste. Med 15 drag føler jeg at jeg får tatt meg skikkelig ut.

Jeg løper intervallene på 15-16 km/t, og er totalt død etterpå. Verden beste følelse! Jeg løper intervallene uten motbakke på mølla, selv om jeg vet veldig godt at jeg burde løpe med stigning på 1-2%. Hvis jeg tar opp på stigningen, så må farten reduseres ned til 14-15 km/t. Har jeg derimot ingen motbakke så kan jeg presse meg opp mot 17 km/t. Jeg tror dette sitter i hode og jeg må bare jobbe med å klare å løpe med litt stigning.

Det er jo faktisk slik at med 1,5% stigning er det samme som flatmark ute. Det vil si at hr du møllen helt flatt er nesten som å løpe i litt nedoverbakke, noe som ikke er heldig for knærne. Jeg er håpløs på akkurat dette, og innrømmer glatt at jeg i 9 av 10 tilfeller har møllen helt flatt. 

Hvordan er dere på dette med stigning på mølla, flatt eller litt oppover? 

 

Smiiiiil Maren 

 

En smak av Italia

Speltlompe pizza er en rett som har blitt delt utallige ganger i sosiale medier, men likevel blir jeg aldri lei. Grunnen er enkel – pizzaen kan varieres i det uendelige og blir derfor aldri kjedelig. 

Tidligere i uken var jeg på besøk hos en god venninne, og der fikk jeg servert lompepizza med tomatpure, ost, og seranoskinke. Toppet med ruccola og pesto etter steking. Fy flate så magisk det var! Jeg følte vi tok en liten svipptur til Italia med denne smakskombinasjonen. Vi tømte nesten et helt glass med pesto, og krydret godt med deilige Nicolas vahé produkter Hverdagsluksus! 

Dette er genialt å lage om du skal ha middag til kun deg selv, eller har liten tid til å lage mat. Alt kan slenges på en lompe, og enten du velger å steke den som en pizza eller spise den kald sammenrullet som en wrap så smaker det like himmelsk. Ost, skinke, ketchup eller tomatsaus, litt krydderier og noe grønt – vips den perfekte lunsj eller middag. 

Ha en magisk fredag dere, jeg er på vei ut døren til et spennende møte! 

 

Smiiiiil Maren