Ukens spørsmål

Reklame | Egen Treningsreise

Ny onsdag, og tid for ukens spørsmål igjen🌸 Dere er som vanlig helt supere på å stille spørsmål, og da skal jeg prøve å være like super og gi dere gode svar. La oss bare kjøre i gang:

 

Hvordan bor du og M nå? 

Vi eier hver vår leilighet, men det blir jo til at vi bor mye hos hverandre😊

Går du på Crossfit?

Nei det gjør jeg ikke, jeg bare trener mye crossfit-inspirerte økter💪🏼 også har vi noe som heter Metcon på senteret mitt, som jeg både coacher i og går på selv.

Hva synes du gjør høsten fin? 

Uten tvil den friske luften – den er helt annerledes på høsten enn alle andre årstider. Så frisk, litt krisp på en måte og herlig🍂🍁 Også elsker jeg fargene, rødt og oransje i nydelig kombinasjon. Ellers liker jeg godt fjellturer, hytteturer, innekos med gode middager (spesielt lapskaus, gryterett, supper osv er høst for meg). Filmkvelder, spillkvelder og masse tente lys.

Beste tips til å ikke overspise etter en lang dag på jobb og trening? 

Definitivt planlegging!! Sørg for at du har med deg tilstrekkelig med mat på jobb, slik at du får en stor god og næringsrik lunsj, mellommåltid/ snacks og noe å fylle på med før/etter trening. Det er alfa omega!!!

Hvordan bli vant til å være alene etter 4 år langt samboerskap? 

Åå kjære deg, det er så kjedelig å høre dette svaret, men det handler rett og slett om tid❤️ Nå har jeg ikke vært i et så langt samboerskap, men et så langt forhold har jeg hatt tidligere, og det er klart at det er en prosess å gå fra å være to, til å plutselig være alene. Du må venne deg litt til den nye hverdagen din, og jeg tror det ligger mye i det å se etter hva som funker bedre nå, i stedet for å tenke på det som var så bra før. Jeg tror også det er viktig å fokusere fremover, og gjerne gjøre noen endringer slik at bostedet blir mer ditt og ikke deres. Mal hele leilighet, bytt ut fargene på interiøret eller bytt ut alle bildene dere hadde. Skal du ikke bo der lenger, men bo et nytt sted så er det en fantastisk spennende mulighet til å skape noe som er helt DEG.

Bruk tid med venner, kom deg ut, vær i aktivitet, sørg for nok dagslys, prøv å sørg for at alle grunnleggende behov er dekket (mat, søvn, vann osv) slik at du kan bruke energien din på å bygge din egen fremtid og gjøre det best mulig for deg selv. Dette går så fint kjære deg – det kjenner jeg på meg❤️❤️ heia deg, og lykke til med den lyse, fine fremtiden DIN!!

Har du flytteplaner med kjæresten? 

På sikt – ja absolutt! Alt jeg ønsker meg er et hus sammen med han, men alt til sin tid😊

Anser du Metcon som cardio eller styrke? 

Det er litt begge deler 💪🏼😅 Ofte har vi både en styrke-sekvens og en cardio-sekvens i økten. Så ja takk, begge deler!

Kan du begynne å legge ut oppskrifter igjen? 

Ååå denne traff meg, for HJELPES der har jeg sviktet totalt. Og skal jeg fortelle deg hvorfor? Jeg lager ingenting som er verd å dele🙈 Det går i lompe-pizza, taco, spagetti, kylling/ris/saus/grønnsaker og fullkorns-pizza. Så ja, oppskrifter skal det bli mer av igjen, når jeg bare får litt motivasjon til å kokkelere litt.

Har du mange venninner? 

Ikke så veldig mange, men de jeg har, er veldig gode❤️

Synes du det er trist at Andrea flytter til Oslo? 

Det er faktisk helt krise😭 Jeg har blitt så vant til å ha den skjønningen rundt meg at jeg blir helt dårlig av tanken på at hun forlater meg. huff!!! Heldigvis så har hun sagt at de skal bosette seg her til slutt, og at de kommer tilbake når de skal slå seg til ro. Så da er det bare å glede seg til det, og besøke henne masse i mellomtiden ❤️

Har du lyst på egne barn, selv om kjæresten din allerede har barn? 

Det kommer alltid spørsmål om barn, hehe. Og jeg tror alle som følger meg vet at jeg virkelig elsker barn, og har så lyst på egne barn også. Jeg ser på det som en nydelig bonus at han har barn fra før❤️

Er treningseventet ditt fullbooket?

Nei ikke enda, men en haug av billetter er solgt og det er så gøøøøy. Det der blir helt vilt 🔥🔥 Sjekk ut eventet HER

Liker familien og venene dine kjæresten din? 

Ja det var full klaff fra første stund, og det er jeg så glad for. Familien min, kjæresten min og vennene mine er det viktigst jeg har i livet. Så at alle kommer så godt overens, og liker hverandre så godt, er jeg uendelig takknemlig for🙏🏻

Liker du best å trene morgen, midt på dagen eller kveld? 

Definitivt morgenen!! Da er jeg absolutt mest våken og energisk.

Hvor reiser du på ferie? 

Nei nå drar man jo ingen plass, men under normale omstendigheter reiser vi til Frankrike jevnlig med familien, også reiser jeg ofte en tur med Lapoint og to treningsreiser (Kypros, Rhodos, Kroatia). Utenom det er så er det gjerne en vennetur også ønsker jeg meg jo veldig en kjærestetur❤️

Apropos Treningsreise folkens, vi har delt datoen for tur i 2021. Sjekk det ut HER. Så håper jeg inderlig at verden tillater en reise da.

Er du sjalu? 

Hmm, nei ikke veldig sjalu tror jeg, men helt sikkert litt! Nå har jeg aldri vært i noen forhold hvor sjalusien har blitt trigget så voldsomt heller – heldigvis!!

Hvile merker på treningsklær liker du best? 

Favorittene er Lululemon, Reebok, ICIW, Nike, Adidas, Ninepine, Puma, og Kari Traa. Hm har også mye fint!

Hvilken mobil har du?

Iphone 11 pro

Skal du noe gøy fremover, noe du gleder deg til?

Det gøyeste som skjer nå er treningseventet mitt – uten tvil!! Ellers er det småting jeg gleder meg til, slik som en dobbeldate til helgen, klessalg med Andrea på søndag, et par gøye samarbeid den neste måneden, jobbe med kundene mine – som fortetter å knuse på mot målene sine.

Jeg koser meg veldig med hverdagen min, og det trenger liksom ikke skje så veldig mye mer, det er så fint sånn som det er😍 Selvfølgelig gleder jeg meg til å reise igjen og sånn, men det kjennes godt å ha det greit med helt hverdagslige ting også❤️

 

Det var alle for denne gang, men ny runde kommer selvfølgelig neste uke☺️

 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Et lite hei fra meg

Heii fine dere🌸 💗

Jeg håper tirsdagen din har vært superfin så langt, og at uken har startet på best mulig måte! Jeg har akkurat skriblet sammen en rykende fersk bootcamp-økt som jeg skal kjøre på gjengen min i ettermiddag. Den deler jeg med dere litt senere i uken 💪🏼💗 I tillegg har jeg en rå HIIT-økt som jeg skal dele på Instagram i kveld. Masse trening ut til dere, akkurat slik det skal være 😊

Jeg er helt i lykkerus enda, over å ha fått lov å dele det nye treningeventet med dere. Masse folk har meldt seg på, og jeg håper bare det blir enda flere. For hvis folk ikke melder seg på, så går det ikke ann å dra i gang eventer her på sørlandet. Så fingers crossed for at det fylles helt opp 😊😊

Mandag og tirsdager er jo litt sånn crazy-days for min del, hvor all tid vies til online kunder og gruppetimer. Men jeg ville uansett innom dere å si hei og ønske dere en helt fantastisk fin tirsdag og en sprek god uke!

I morgen er det tid for ukens spørsmål igjen, og jeg åpner straks en spørsmålsboks på Instagram. Er det noe du lurer på, og du ikke har Intsagram så still mer enn gjerne spørsmålet i kommentarfeltet på dette innlegget💗💗

 

Smiiiil, Maren 

 

YES YES YES, ENDELIG!!

Reklame | For eget treningsevent

Nå er det fullstendig og total overtenning her folkens!! Dette har jeg gledet meg så til å dele med dere, og grunnen til at det har tatt tid er fordi vi måtte vite at vi kunne klare å gjennomføre dette med absolutt alle corona-hensyn! Det har vi nå fått til, og det er med en ubeskrivelig stor glede jeg kan få dele at: DET BLIR ET NYTT STORT TRENINGSEVENT!!

Denne gangen er det råere, villere og mer spektakulært enn noen gang tidligere. Dere som har sett mine tidligere treningeevent hvor vi har kjørt nattklubb møter trening, i mørklagte haller med vanvittig lys-show, live DJ og full pakke. Nå skjer det igjen, bare enda mye større!!

Jeg har teamet opp med gigantiske Q42, og får bruke deres aller største sal til å kjøre den villeste treningsfesten man kan ønske seg. Abilica er selvfølgelig også med på laget. Hele hensikten med eventet er å gi deg en solid TRENINGSBOOST inn i denne høsten.

Jeg har lyst å fylle hele deg med motivasjon, inspirasjon og treningsGLEDE!!! Sånn at du svever ut i høstluften etterpå, fylt til randen av endorfiner!!

Du trener i mørket, med et rått lysshow rundt deg! Du kan pushe grensene til topps og videre, helt uten at du er spesielt synlig. Hvor befriende og deilig er ikke det?

HVA, NÅR, HVOR? 

TreningsBoost med Maren Erdvik

Lørdag 24 oktober. Kl: 10-11 og 12-13

Q42 i Kristiansand Sentrum

 

Grunnen til at jeg kan si at dette trygt å gjennomføre er fordi her er alle hensyn tatt:

🧡Du vil få din egen lille firkant, tapet opp på gulvet, som du trygt kan trene inni, med minimum 1m avstand til neste person. 

🧡 Det vil være håndsprit/antibac overalt.

🧡 Du vil få en sms med hvilken inngang du skal gå inn/ut gjennom (slik at folk fordeles).

🧡 Eventet gjennomføres på Sørlandets aller største kongressenter, det er mildt sagt godt plass. 

🧡 Du får ditt eget utstyr, som ingen andre skal røre. 

🧡 Føler du deg pjusk, bli hjemme! 

 

Det er et begrenset antall plasser folkens, så her er det bare å hoppe på med det samme. Dra med deg hele venninnegjengen, treningsbuddyen din, familien, syforeningen, kompisene, ta med deg mor og far, her er alle over 16 år invitert!

 

🔥DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV🔥

Påmelding til kl 10-11 HER og klokken 12-13 HER

 

Lyd og lys er av villeste kvaliteten, og jeg overdriver ikke når jeg sier at lyd&lys gutta vil blow you away med det de har å by på! Jeg gleder meg så ufattelig mye og håper at akkurat du tar lyst å bli med meg på dette boostet av en treningsfest.

 

Jeg lover å gi deg en rå-effektiv treningsøkt og en opplevelse du sent vil glemme!! Alt du skal gjøre, er å melde deg på og møte opp! 💪🏼🔥😅💦

 

 

Smiiiii, Maren 

 

Løp med Maren #31

Heii venner ❤️ I dag er det søndag, og det betyr intervaller på bloggen. Tenk at jeg har gjort dette i hele 31 uker nå. Det er jo helt vilt, men så gøy å få lov å dele så masse løpe-glede med dere.

Disse intervallene minner litt om noen jeg har delt før, og jeg elsker denne typen kort-intervaller. Jeg tror og håpe dere vil DIGGE dem. Let´s go💪🏼💦

30-45-60 intervaller: 

 • Varm godt opp i 10 minutter
 • 30 sek løp / 10 sek pause x 5
 • 45 sek løp / 15 sek pause x 5
 • 60 sek løp / 30 sek pause x 5
 • 2 minutter pause 
 • 30 sek løp / 10 sek pause x 5
 • 45 sek løp / 15 sek pause x 5
 • 60 sek løp / 30 sek pause x 5
 • 2 minutter pause
 • 30 sek løp / 10 sek pause x 5
 • 45 sek løp / 15 sek pause x 5
 • 60 sek løp / 30 sek pause x 5
 • Nedtrapping  5 minutter 

 

Lykke til råtassene mine, husk hva jeg sier: TØR Å VÆRE GOD!!!! Løp på, og gi absolutt alt dere har💦💪🏼 Jeg heier på dere!!

 

 

Smiiil, Maren 

 

Helgens planer

Reklame | Annonselenker

God morgen❤️ Her sitter jeg med kaffekoppen, og koser meg med de fine kommentarene deres å innlegget i går. Så utrolig gøy at det går ann å motivere gjennom et blogginnlegg. Yess!!

Jeg tenkte jeg skulle dele helgens planer med dere. Egentlig skulle jeg jo gjøre det i går, men da hadde jeg så sterkt behov for å snakke litt trening med dere, så da kommer det i dag i stede😊

FREDAG: 

I går var det bare kos hjemme med flokken. Som fredager flest stod taco på menyen, min absolutte livrett. Så utrolig godt! Etter mat var det snacks, serier og kos. Vi har begynt å se Broen igjen. Jeg har sett den før, men det er evigheter siden, og jeg husker ingen av detaljene spesielt godt.

 

Genser HER / Sko HER / Bukse HER

 

LØRDAG: 

I dag skal jeg i bryllup til min nydelige kusine. Ny kjole er på plass, og jeg gleder meg så. Før vielsen skal jeg en kjapp tur til sentrum for å fikse et par småting, også går resten av dagen og kvelden med til bryllup.

 

SØNDAG:

Egentlig ingen andre planer enn å slappe av, jobbe litt og ut å gå en lang tur, i forhåpentligvis fint vær. Blir det dårlig vær, så kanskje det blir en rolig treningsøkt innendørs.

 

Håper dere får en nydelig heg fine dere🌸 GOD HELG💗

 

 

Smiiil, Maren 

 

Du må tørre å være god

I dag utgår absolutt all trening, og det eneste jeg klarte å få kroppen min med på var en helt rolig rusletur. Neida, jeg er ikke syk og ikke skadet – jeg har bare trent. hehe. Jeg trener jo helt tiden, men i går trente jeg på en helt annerledes og mye hardere måte enn jeg er vant til. Jeg hadde en økt sammen med Karianne, en god kollega på Spicheren. En sprek jente som er mye sterkere enn meg, og akkurat det er helt gull! Hun pusher meg ut av komfortsonen min, og får meg til å teste både øvelser og belastning jeg aldri hadde gjort på egenhånd.

La oss ta et eksempel:

Vi skulle kjøre en EMOM 10 med 2-3 reps av en tung øvelse. Hun hadde power clean, jeg hadde thrusters. Emom betyr “every minute on the minute”. Som vil si at på minutt 1 så kjører vi 3 repetisjoner og tiden som er ingen av minuttet hviler vi, når minutt to starter så kjører vi på med 2-3 nye repetisjoner tiden som er igjen av minuttet hviler vi, slik jobber vi oss gjennom 10 minutter.

Jeg la på mine vante 40kg på stanga i en Thruster, og gjorde meg klar. ( Thruster er en kombinasjon av en helt dyp knebøy, direkte opp i en skulderpress/pushpress). Ett blikk fra Karianne sa alt. Det der var ikke min maks! Jeg visste jo innerst inn at hun kanskje hadde rett, men jeg er ikke så tøff på å kjøre de tyngste vektene. Men med d Karianne på trening er det ingen kjære mor, på med mer vekter, og jeg gjennomførte hele økten med 50 kg(!!) på stanga.

Hele 10kg mer enn jeg har gjort før, det er en vanvittig økning og sier så alt om hvor mye jeg holder meg selv tilbake.

Neste eksempel var pullups. Nei, det kan jeg ikke lenger sa jeg, jeg mistet alle repetisjonene jeg kunne da jeg sluttet å trene på et for mange måneder siden. Så det går ikke. Karianne godtok ikke det, og krevde at jeg prøvde. Opp med meg, og med masse heiarop fra henne, endte jeg på 4 supre repetisjoner, som gikk ganske så lett.

Så hva vil jeg med dette?

Jeg vil pushe dere til å tørre å gutse litt på trening, tør å øk litt på vektene, tør å prøv deg på en øvelse du ikke har mestret tidligere. Ikke hør på den lille stygge stemmen som sier du ikke kan, og lov meg at du ikke gir deg før du virkelig har prøvd.

Jeg brølte dette i mikrofonen på løpetimen min i går også. “Tør å være god!!! Tør å vær rå!! Slipp løs potensialet ditt, og LØP!!!” og gjett om folk løp!!

Det var utrolig gøy å se. Så jeg håper du som leser dette, virkelig tar det til deg, og bruker det på din neste treningsøkt. Hør at jeg heier på deg, hør at jeg sier at du må tørre å vær rå💪🏼😊 Det var dagens lille treningsprat fra meg!

God helg mine fine❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Ukens spørsmål

Reklame | Annonselenker

Her kommer svar på ukens spørsmål🌸 Dere er så flinke til å stille varierte og fine spørsmål. Jeg har svart så godt jeg bare kan, og jeg håper dere får svar på det dere lurer på. Hvis det er noe du ikke fikk svar på, så kommer det en ny “ukens spørsmål” neste uke igjen.

La oss kjøre på med denne ukens spørsmål og svar:

Hvor er toppen på bilde fra? 

Den er fra Nelly, du finner den HER

Hvordan ser en typisk treningsuke ut?

Åå den varierer litt, men det ser vel ut noe sånn som dette:

Mandag: Styrketrening hvis jeg rekker, utgår ofte pga mye jobb med online kunder.

Tirsdag: Gruppetimer: Bakkeintervaller og Bootcamp hvor jeg er aktiv selv. (+ metcon, der er jeg ikke aktiv selv)

Onsdag: Crossfit-inspirert økt (AMRAP, EMOM, For time økter)

Torsdag: Gruppetime: Løpetime miksintervall, der er jeg aktiv selv. + gjerne litt baseløft styrketrening

Fredag: Crossfit-inspirert økt (AMRAP, EMOM, For time økter)

Lørdag/søndag: tur i skogen, trening med venner/kjæreste, hvile

Hvilke podcaster hører du på?

Åå, det er mange det! Jan Thomas og Einar blir venner, Harm og Hegseth, Synnøve og Vanessa, Vita og Wanda, Lene Orvik, Åpen journal, B-laget, Friminutt, Bagateller, Lørdagsrådet, Janka og Marte, Lindmo og co, Foodies, Ida med hjerte i hånden, sykt ærlig med Martine, Forklart fra aftenposten, Millenials og Wolfpack Training.

Hører på litt flere, men de er ikke oppdatert på lenge så kanskje de har takket for seg. Uansett, dette var enn av de jeg ofte lytter innom😊

Hva er det som gir livet ditt betydning?

For et fint spørsmål❤️ Det som gir livet mitt mening er uten tvil menneskene i livet mitt. Jeg er takknemlig for dem hver eneste dag❤️ Både familien min, kjæresten og venner. Ellers er det jobben min, reise, naturen, god mat og trening som gir meg glede og betydning.

Kan du legge ut tabata-økter?

Ja det kan jeg fint gjøre, men jeg trener veldig lite Tabata selv. Jeg liker ofte litt lenger arbeidsintervaller og synes ofte tabata kan bli litt hektisk. men jeg har jo hatt denne typen timer også, så jeg skal se om jeg ikke kan trylle frem noen gode tabata økter til dere😊😊

Hva spiser du til kveldsmat?

Som oftest brødskiver, og frukt😊 Veldig glad i grovt brød med ost og skinke, brunost og syltetøy. Favorittfrukten er druer, melon og epler/pærer.

Hva er din utdannelse?

Etter videregående tok jeg årsstudium i idrett, PT-utdannelse fra akademiet for personlig trening, kostholdsveileder fra NIH og Bachelor i sykepleie fra Universitetet i Agder. Også en hel haug av instruktør-kurs.

Hvor lenge har du trent?

Ååå i mange mange år! Jeg turnet aktivt når jeg var liten, så jeg startet vel når jeg var sånn 5-6 år, turnet til jeg var 13, og begynte å trene ordentlig igjen når jeg var 16-17.

De raske billene dine, hvor er de fra?

Jeg har to ulike, det ene er fra Oklay og de andre (de blå) er fra Rudi.

Forklar en typisk matdag for deg?

Altså nå er det så kjedelig, fordi jeg alltid er på farten, eller på kontoret. Så da blir det brød, brød, brød og mere brød. Hehe. men det er akkurat nå, jeg skal skrive på hva det kan være i perioder jeg har bedre tid😊😊

Frokost: Brødskiver (eller meieriprodukter med frukt og bær / havregrøt / pannekaker)

Lunsj: Brødskiver (salat med masse godt, eller sandwich med kylling og salat)

Middag: Taco, lompepuizza, fullkornspizza, spagetti, laks med grønnsaker og poteter,

Kvelds: Brødskiver og frukt (eller vanilje kesam med nøtter/musli/bær/frukt, grove vafler eller pannekaker)

Får du til å drikke mer vann? (ref. storyen din for en stund siden)

Ja faktisk blitt ganske mye bedre!! Drikkeflasken fremme på skrivepulten hver dag, med kaldt vann! Klarer å drikke to av den flasken hver arbeidsdag, også prøver jeg å få inn en til hjemme. Så ja, faktisk klart å ta meg litt sammen der.

Jeg så deg og kjæresten din på matbutikken hovden i helgen, og jeg må bare si at dere er et skikkelig fint par. Dere så skikkelig spreke ut, og så glade. Dere smilte, snakket og lo mens dere handlet. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil spør om, jeg tror bare jeg har så lyst å oppleve et sånn type forhold selv. Føler du at dere også er skikkelig gode venner og ikke bare kjærester?

Åå kjære deg, dette var koselig❤️ Jeg føler meg ubeskrivelig lykkelig sammen med Magnus, men selvfølgelig kan vi også diskutere altså. Det skal du ta med deg med alt og alle du ser, at det finnes alltid flere sider enn den ene du ser😊😊

men ja, jeg har funnet en person som har blitt min aller nærmeste, virkelig min aller beste venn og min kjæreste. Når man får alt i ett, så blir det et helt annet forhold enn hvertfall jeg har opplevd før. Jeg synes han er så utrolig morsom og gøy, samtidig som han er den tryggeste personen i verden. Han er så ekte og ærlig i alt han gjør, også synes jeg han er verdens fineste, kjekkeste og herligste person❤️

Hvilken pulsklokke har du? Er den sponset?

Jeg har Polar Vantage M. Nei, kjøpt den selv

Hvor gammel er kjæresten din?

Han fyller 31 i desember

Hvor gammel er du?

Jeg fylte 31 i april

Trener du mest tung styrke, eller styrke med egen kroppsvekt / hantler / kettlebell?

Det er absolutt mest hantler, stang og KB. Typiske crossfit/metcon/HIIT økter fremfor tung styrke.

Tips til å jobbe mer effektivt hjemmefra?

Nei, hehe. Derfor jeg måtte ha kontor. Neida, det finnes masse tips. Men det funket dårlig for meg, jeg må fysisk dra på jobb for å klare å være effektiv og ha fokus på jobb og ikke alt annet i hjemmet.

Jeg tror det beste tipset er å lage en egen sone i hjemmet som er ditt fysiske kontor, og når du sitter der så er det fullt fokus på jobb. Så tar du deg lunsjpause og alt som du ville gjort på jobb, men når det er arbeidstid så er det ikke lov å se på tv, eller vaske klær. Prøv å ikke la det distrahere – det klarte ikke jeg. hehe.

Hva er metcon?

På spicheren hvor jeg jobber så definerer vi det slik: MetCon eller metabolic conditioning er høyintensiv trening med varierte funksjonelle øvelser. Dette er treningsformen for deg som vil utfordre deg selv, lære nye øvelser og samtidig trene med andre. Spicheren følger egen programmering, som vil utfordre kondisjon, styrke og kroppsbeherskelse.

Så metcon er på en måte kondisjonsdelen av en WOD (CrossFit-økt). Det er høyintensive økter, med fokus på funksjonelle øvelser. Typiske treningsmetoder som går igjen er AMRAP, emom, for time eller team.

Kan du dele favoritt metcon-økt?

Åå det er MANGE det!! Jeg har delt en hel haug på min Instagram. Sjekk høydepunkt på min IG-profil. Jeg liker godt økter som kombinerer styrke og utholdenhet. For eksempel roing, brupees, Box jump og tunge trusters. Enten i en AMRAP eller som en Emom. Også elsker jeg Team. Gjerne masse masse repetisjoner som skal gjennomføres sammen.

Hva gjør du for å gjøre en dårlig dag bedre?

Ringer en god venninne eller mammaen min. Kommer meg ut i dagslys og frisk luft. Prøver å få inn en treningsøkt hvis det passer. Tar meg en god dusj, med gode produkter. Myke, behagelige klær. Litt ekstra god middag, en gøy film eller en god serie. Omgir meg med folk som gir meg god energi og snakker om hva enn det er som kan være årsaken til den kjipe dagen. Jeg har tro på at alt blir bedre når det snakkes om💗

Bukse HER / Topp HER

Så koselig at du var hos Kristina Andersen, visste ikke om dere var venner lenger?

Dette er så merkelig, det er så mye rare ting som snakkes om rundt Kristina og meg. Vi er absolutt venninner, og det var så koselig å være på besøk i vennesla🌸

Kjenner du Sofie Nilsen?

Vet godt hvem hun er, en instagram-venn😊 men kjenner henne ikke privat nei.

Føler du mye med på nyheter? er du oppdatert liksom?

Ja jeg prøver. Får med meg nyhetene hver dag, og er innom VG, FVN, og Dagbladet daglig. Jeg har også begynt å høre på podcasten Forklart fra Aftenposten, og den er helt gull!!

 

Ha en nydelig dag, skjønne venner💗

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Ny vlogg: En helg på hytta

Nå er det full fart på vloggingen, og her kommer en liten vlogg fra helgen på hytta på fjellet. Den er ikke så lang, men jeg ville så gjerne ta dere med til fjells, ta dere med ut på tur og gi dere en liten smak av høsten på fjellet og hyttekos. Håper dere liker den❤️

 

I morgen kommer alle svar på spørsmålsrunden, i spalten ukens spørsmål😊 Jeg hadde lyst å få ut vloggen til dere først, så da blir spørsmålsrunden i morgen❤️

 

Smiiil, Maren 

 

En fin tirsdag – tross ulykke i hjemmet

Reklame | Junkyard

Hei dere🌸 I dag er en så mye bedre dag, og det var jeg nesten sikker på at det kom til å bli fordi i dag har jeg 3 gruppetimer, og det er ingenting som gjør meg mer glad enn å få trene andre.

Jeg startet dagen med bakkeintervaller sammen med en råsprek gjeng. Deretter jobbet jeg et par timer på kontoret, før det var tilbake på treningsenteret for to nye timer. Bootcamp og Metcon.

Etter timene tok det litt tid å komme seg hjem, det er så hyggelig å bli litt igjen å snakke med medlemmene etter timen. Vel hjemme ble det matlaging med Magnus. Vi skulle ha spagetti og når jeg skulle koke vannet så klarte jeg å søle ut masse kokende vann på låret mitt.

En intens smerte og kokende som gikk rett gjennom tightsen jeg hadde på meg. Heldigvis var M super raskt med å lose meg rett inn i dusjen, på med kaldt vann og der ble jeg stående i over 30 minutter. Nå har jeg tydelige store røde merker, og huden er helt sår. men heldigvis tror jeg vi reddet unna en skikkelig forbrenning. Huff!

Middag ble det heldigvis, når jeg kom ut av dusjen var det ferdig middag på bordet, alt annet var ryddet og masse tente stearinlys. Fin kjæreste💗

Denne genseren er helt ny, fra Nike, og kan bestilles hos Junkyard. Jeg har en rabattkode til dere, som gir dere 20% rabatt på alle kjøp over 500 hos Junkyard (bortsett fra salg og kampanjer). Koden er MARENERDVIK20. Genseren finner du HER

Nå er det kveldsmat og Farmen her i huset. Jeg har brukt kvelden på jobb, mens M har vært på trening. Nå er jeg ferdig jobbet, og klar for en koselig avslutning på denne tirsdagen💗

Håper tirsdagen din har vært superfin, og tusen takk for alle fine ord i går når mandagen var litt kjip. Dere er så gode💗

 

 

Smiiil, Maren 

 

 

En skikkelig blå mandag

I dag skulle jeg starte uken totalt uthvilt, med en stort smil om munnen og angripe denne mandagen med en vanvittig arbeidslyst og treningsglede. Vel – det skjedde ikke!

Jeg våknet opp, og var mer sliten enn da jeg la meg. Jeg ruslet ut i en rotete stue, til en kjøkkenbenk fylt med smuler og gårsdagens middagsrester og myke popcorn. Mobilen durte, med en ordentlig sinna beskjed om noe jeg hadde glemt. Dermed røyk morgentreningen jeg hadde planlagt. Huset fikk bare flyte i rot, her måtte fredagens forglemmelse fikses asap.

Mandager er min hektiske “kaos” dag, og vanligvis elsker jeg litt kaos. Jeg blir råeffektiv når det stormer litt, og får gjort så mye!! Vel ikke i dag. I dag henger ikke hode med i det hele tatt, og på mandager er det totalt avgjørende at jeg har hodet mitt med meg. Det er faktisk ikke bare hode som er på tur, kroppen er helt off den også. For noen minutter siden klarte jeg å veive med armen, slik at kaffekoppen veltet utover hele pulten, og var millimeter fra å drukne macen min. Alt dette styret tar tid å rydde opp i, tid jeg ikke har på mandager. Det forskyver på en dag som ikke har rom for forstyrrelser eller utsettelser.

Jeg droppet frokosten i dag, fordi jeg var sikker på at det var mat på jobb. Jeg fant noe brød, som jeg fant ut at var fullt av mugg, og måten jeg fant ut det på, var den nydelige smaken av mugg som sprede seg i munnen min, etter jeg hadde spist dette brødet. Så da utgikk frokosten kan du si.

Alt dette er bitte bitte bitte små i-landsproblemer som betyr null, niks og nada i den store sammenheng. men akkurat her, akkurat nå føles det som en litt kjip mandag – hvis det er lov å si!

Så hvorfor deler jeg det? Fordi jeg vil at dere skal se at selv om jeg er en veldig positiv og glad person, så har jeg virkelig mine dager, og i dag er en sånn dag hvor ingenting går min vei. Jeg har ikke trent, jeg har spist mugg, jeg har folk som er irritert på meg, jeg har kunder jeg svarer for sent, jeg har det rotete rundt meg og jeg har null kontroll på noe som helst akkurat nå.

Er det ikke nesten litt deilig å høre? hehe. At vi alle roter det til i blant, at vi glemmer ting, at vi ikke strekker til alltid. Sånn er livet, og vi har alle denne typen dager, eller til og med perioder, hvor alt føles kaotisk. Så la oss bare lene oss litt på det, at vi alle har vært der. Det fine er at det går over, du vil få kontroll på kaoset, du vil få nye sjanser og du vil få ryddet opp og laget deg et system igjen. Det blir greit igjen, og man lærer så mye av de blå dagene.

Så i dag skal jeg kave rundt her i alt det blå, og håpe at jeg får kravlet meg opp før kvelden kommer!!

 

 

Maren ❤️