Helgens planer

Reklame | Annonselenker Nelly

Bukse HER / Sko HER / T-skjorte HER / Jakke lignende HER

Plutselig var det lørdag før jeg fikk oppdatert dere på helgens planer. Denne uken her føler jeg bare har flydd forbi, vips var det helg igjen. Denne helgen er fylt med hyggelige ting, både sosiale og helt avslappende planer.

FREDAG:

I går startet jeg dagen med å holde en vikartime på løp. En ordentlig gøy time, som jeg koste meg skikkelig med. Det er så gøy å ha litt vikartimer innimellom, og møte nye medlemmer som man ikke har hatt på time før. Økten jeg kjørte tenkte jeg å dele med dere i morgendagens “løp med maren” spalte.

Etter timen ble jeg sittende på et kontor på senteret jeg jobber på, og jobbe med diverse prosjekter, bloggen, bilderedigering, svare mail osv. Utenfor strålte solen, og jeg tok en spontan avgjørelse om å utsette resten av jobbingen til senere i helgen, og komme meg ut i solen. I over én time ruslet jeg rundt i vakker natur, med sola i fleisen. For et påfyll av energi det var! Deretter var det tilbake på senteret for en team-økt med den faste fredagsgjengen. En hard og utrolig gøy crossfit-time. Programmet kan dere se HER.

På kvelden var det personalfest med de ansatte på Spicheren treningssenter. Veldig koselig å se alle sammen, i noe annet enn svette treningsklær og i jobbmodus. Det var nydelig mat, laget av sjefen sjøl. Kake, godsaker og utrolig morsom underholdning i form av leker. Jeg er takknemlig for å være en del av dette fantastiske senteret, med så mye bra folk.

LØRDAG: 

I dag våknet jeg av en melding “du har stått på venteliste, og har nå fått plass på løpetime med Trine Mjåland klokken 10 “. Jeg hadde glemt at jeg satt meg på venteliste på den timen, og jeg var uansett så lang ned på listen at jeg aldri hadde vurdert tanken på at jeg skulle løpe i dag. Vel, det var bare å komme seg opp, og sprette avgårde til trening. Så godt å få inn en økt, når det egentlig ikke var planlagt.

Etter trening kom mamma hjem til meg i leiligheten, og her er hun enda. Vi rydder og koser oss, lager systemer, vasker og organiserer. Mamma er helt rå på å lage system i kaos, og når hun kommer på rydde-besøk skal jeg love dere at det går unna. hehe. Jeg har hatt fokus på å finne klær til klessalget i morgen, og er nå oppe i hele 9 søppelsekker med klær! Det blir et heidundranes klessalg.

Nå skal jeg straks avgårde på en hyggelig middag med fine folk, også blir det rolig kosekveld her hjemme i kveld. Bare Leo og meg❤️ Vi skal se film, kose oss med litt snacks og bare kose hele kvelden.

SØNDAG: 

I morgen er det klessalg som har fokus, og jeg gleder meg så til å få solgt unna masse klær, hilse på masse nye folk, og ha en ordentlig koselig søndag. Klessalget er fra klokken 13-15 på Spiregården i Kristiansand. Dronningensgate 52. Jeg selger ingenting over 200kr, og har det aller meste til 50 eller 100kr. Størrelsene er typisk S/M/38, størrelsene vi selv bruker. Det blir både masse treningsklær, sko, vesker, jakker, mye fine kjoler, bukser, skjørt, jakker, gensere, topper +++. Håper så mange som mulig tar turen😍 Ta gjerne med egen handlenett!!

Etter klessalget skal jeg fortsette ryddingen her hjemme, og jobbe litt. Det er alltid godt å være i mål med alle ting før en ny uke starter. På kvelden blir det hygge med fine folk, noe god mat og totalt avslapping. Akkurat slik jeg liker det best!

Har du noen hyggelige planer denne helgen?❤️

 

Smiiil, Maren 

Crossfit-inspirert treningsøkt

Jeg trener Crossfit, eller Metcon da, flere ganger pr uke, og synes det er så gøy. På spicheren er vi så heldige at vi har en utrolig dyktig coach, Einar Svindland, som programmerer alle øktene på timeplanen. I dag lagde han en team-økt som var skikkelig bra. Jeg må dele den med dere. Denne er perfekt for deg og treningspartneren din. Dere trenger 2 kettlebells, og 1 boks

AMRAP 30 = “as many rounds as possible” på 30 minutter

Det skal legges på 2 repetisjoner på hver øvelse for hver runde. Alle øvelser skal gjøres synkronisert (utenom boxjump hvor dere gjør annen hver runde). Du kan selvfølgelig gjøre den alene også – men ofte er det gøyere å gjøre det sammen.

Øvelsene er som følger:

 • 2 kettlebells swing
 • 2 Burpees
 • 2 kettlebell frontrack lunge
 • 2 kettlebell russian twist
 • 2 box jump over

Alle disse er da én runde, så skal dere gjøre så mange runder som mulig, synkronisert, opå 30 minutter. Husk å legge på 2 rep for hver runde, 2-4-6-8-10-12 osv. Vi kom til 20 repetisjoner på økten i dag.

Lykke til, og god trening💦

 

Smiiiil, Maren

 

En ordentlig kosekveld

I går tok jeg mitt eget tips, som jeg gav til dere, og lagde kosekveld i min egen stue. Jeg tipset dere om å gjøre torsdagen litt ekstra koselig, og et forslag var å legge dyner og puter ut i stua, og lage en skikkelig koselig filmkveld. Slik så det ut her i stua i går, med dyner på gulvet, puter, tepper og masse digg snacks. Jeg sparer smågodtet til helgen, så det ble en litt sunnifisert snacksskål her.

Appelsiner, kiwi, grønt eple, røde epler, blåbær, jordbær og en bar jeg fant liggende i en skuff. Kuttet opp og dandert på fat blir alt så mye mer fristende. Iskald Pepsi Max på boks og popcorn ble også servert. Mmmm❤️

 

Dette var så utrolig koselig, og skal uten tvil gjøres igjen i helgen. Jeg gikk helt tom for serier da jeg forrige uke fullførte både Heksejakt og Gåsmamman. Jeg ba dere om tips, og følgende serier ble anbefalt. Jeg må presisere at dette er serier jeg ikke har sett selv (bortsett fra et par unntak) og vet derfor ikke hvordan alle er:

 • The Bold type – NRK (ny sesong ute. Jeg har sett alt som er gitt ut til nå, så utrolig gøy. Skikkelig jenteserie)
 • Condor – Viaplay / sumo 
 • Manifest – HBO
 • The capture – Sumo
 • Love is Blind – Reality på Netflix
 • His dark materials – HBO
 • All american – HBO
 • Outlander (ny sesong) 

 

Nå skal jeg ut å nyte litt snø og vintersol, før det blir sosial hygge med jobb i kveld. Stikk gjerne innom senere, da kommer et innlegg med en skikkelig gøy treningsøkt. I løpet av helgen kommer også et innlegg med mine favoritt hudpleie produkter.

God helg fine venner❤️

 

Smiiil, Maren

 

Bakevarer og selvmedlidenhet

I dag jobber jeg hjemmefra, med snø som daler ned utenfor, ullsokker på bena, varmeflaske inntil korsryggen og macen i fanget. En viss uke startet i går, og de første to dagene er litt ubehagelige. Jeg føler meg litt uvel, og kroppen verker, men dette går jo over og jeg vet jo hva det skyldes så det er ikke verre enn at jeg tar litt hensyn og lytter litt ekstra til kroppen de første dagene.  Så da blir det altså en veldig rolig start på dagen her i dag.

I kveld skal jeg ha gruppetime, og 6-ukers kurset med gjengen min. Jeg gleder meg så mye til det, men det føles veldig godt å kunne ha en behagelig og rolig oppladning her hjemme først.

Godsakene på bildet er fra søndagen, og dessverre ikke det som står foran meg nå. Kaffen er lik da, og pålegget er likt, men scones og muffins er byttet ut med knekkebrød toppet med brunost og eplesyltetøy. Det er forresten en helt uslåelig kombinasjon som må testes ut!

Kaffen jeg drikker hver eneste morgen er dobbel espresso, og varmet eller steamet ikaffe-havremelk. Den koppen er helt hellig, og jeg koser meg så veldig med den hver eneste morgen. Jeg kan ikke starte dagen før jeg har fått i meg denne koppen❤️

Nå må jeg tilbake til litt jobb her, men det er alltid koselig å starte dagen med å stikke innom dere å si hei først❤️ Jeg håper denne torsdagen blir ordentlig fin for deg, og at du fyller den med noe som gjør deg glad.

Selv om hverdagen ofte er fylt med rutiner, jobb, skole, kjøre, hente, fikse, og ordne, så husk at du når som helst kan bryte ut av hverdagsmønsteret, og gjøre noe annerledes og koselig. Et forslag kan være så enkelt som å dra ut dyner og puter i sofaen i kvel, og sett på en film, enten alene, eller med din kjære. Det er ikke en stor ting, men en liten ekstra kos som kan gjøre denne torsdagen litt ekstra hyggelig❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Min hverdagsgarderobe

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg har vist litt mer hverdagsklær i det siste, og det er så gøy å se at dere synes det også er gøy. Flere spør ofte hvor ting er fra, så nå har jeg satt sammen et blogginnlegg med flere av mine hverdags-favoritter til dere🧡

Jeg går som oftest i en jeans, med en hvit basic T-skjorte og sneakers. Jeg elsker en oversized skjorte, eller en strikkegenser med lyse litt retro jeans til. I det siste har jeg blitt helt forelsket i typiske mom-jeans, og jeg kan ikke huske sist jeg bruke Skinny-jeans.

Rutete skjorte / Sorte Adidas sneakers / Lys cord-skjorte / Grå t-skjorte / Hvit-tskjorte / Fila sko / Levis Jeans

Kosedress / Adidas hvite sneakers / Mom-jeans denim / Mom-jeans lys / Cord-Skjorte / Strikkegenser

Strikkegenser grønn / Hvite sneakers / denimjakke / Sort skinnkjole / Lys strikkegenser 

Flere av klærne jeg har linket til her, er det jeg har hatt på meg og vist dere de siste dagene. Jeansen jeg helst går i, er akkurat den jeansen jeg har linket her. Skjorten jeg viste på story på Instagram er den jeg har linket her, det samme gjelder den grå t-skjorten og skoene. Jeg har Str M og 38 i klærne og føler de er true to size, i Adidas skoene har jeg 39 og 1/3 (bruker vanligvis 39).

Jeg har nok en veldig basic stil, men det er sånn jeg trives! Gode baseplagg passer til alt, du blir ikke lei, de kan kombineres med det meste og de varer lenge. Håper du fant noe du liker🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Endelig skjer det igjen

Reklame | for eget klessalg

KLESSALG SØNDAG 1 MARS 

Nå er tiden endelig inne for nytt klessalg folkens🖤 Så til alle dere som bor på Sørlandet, hold av søndag 1 mars. Andrea og meg teamer opp og kjører klessalg sammen!! Det betyr dobbelt så mye klær til dere, og stor variasjon i typen klær. Det blir både sporty fritidsklær, treningsklær, kjoler, skjørt, bukser, masse ulike topper, basic, vesker, masse sko ++++. Dette blir skikkelig gøy og vi håper så mange som mulig har lyst å komme!

Klessalget vil være på Spiregården i Dronningensgate 52 i Kristiansand, søndag 1 mars. Vi åpner dørene kl 13.00 og holder på til 15.00. Prisene vil være 50, 100 og 200kr. Betaling med vips eller kontant.

Klesalget holdes som sagt på Spiregården, så de som vil må benytte seg av den fantastisk koselige cafeen der. På Spiren cafe har du får masse sunn, deilig vegansk mat, i form av salater, bowls, smoothie, raw kaker, vegansk taco, wraps osv osv.

Jeg har hatt klessalg flere ganger tidligere, og det har alltid vært skikkelig positivt og gøy! Denne gangen må det j bare bli enda bedre, når vi teamer opp to stykker. Det beste med klessalg er å få hilse på dere, skravle litt, og selvfølgelig selge unna klær som noe nye kan få glede av. Vinn-vinn-vinn! Vi håper å se så mange som mulig på søndag✨

 

Smiiiil Maren

 

Slik ser min tirsdag ut

I dag våknet jeg til full snøstorm her i Kristiansand. Litt koselig, og litt stress, hehe. Jeg har en dag hvor jeg skal farte ganske mye rundt, og da begrenser jo dette være litt. Samtidig så blir alt så hvitt og fint, og det hadde jo vært synd om man skulle gått gjennom en hel vinter uten noe snø! Uansett kan man ikke gjøre noe med været, så det er bare å gjøre det beste ut av det😊

Jeans HER / Genser utsolgt, lignende HER / Sko HER 

I dag har jeg en finfin tirsdag i vente, og dagens planer ser slik ut:

🖤 Møte skjønne Andrea for en felles frokost på Panda Panda. Vi skal gjøre noe gøy sammen allerede nå til helgen, så det må planlegges litt. Vi har begge blitt spurt om dette fra våre lesere, og nå får vi det endelig til.

🖤 Innom Torunn på Huset i Markens for å fikse litt negler. Torunn er så flink, og jeg synes det er så fint med delikate og velstelte negler. Nå er det endelig tid for en liten fiks igjen.

🖤 Trene med CrossFit gudinnen Karianne Wang. Jeg grugleder meg alltid litt til øktene med henne. Jeg lærer så mye og får alltid en god treningsøkt, men øvelsene er ofte langt utenfor min komfortsone og vektene er brutalt tunge. Jeg deler gjerne økten  med dere hvis dere vil se den?

🖤 Mine faste gruppetimer. Hver tirsdag har jeg Bootcamp klokken 15.15, etterfulgt av Metcon 16.30. begge timene er fullbooket med venteliste, så jeg håper det blir skikkelig trøkk på begge timene. Hvis du vil vite hva jeg gjør på Bootcamp, så kan du sjekke Instagram under hashtaggen #trenmedmaren, der har jeg nemlig filmet to av øktene til dere.

🖤 Hente tre pakker på posten. En vet jeg inneholder mine nye løpesko, som jeg egentlig ikke hadde råd til, men følte jeg fortjente etter all løpingen i det siste. hehe. Den andre er treningsklær fra et kjent og kjært merke jeg har et samarbeid med, og den tredje er en Nelly pakke. Jeg deler innholdet med dere i løpet av uken.

🖤 I kveld får jeg besøk, og vi skal lage en ekstra god middag. Jeg skal lese gjennom serietipsene deres, og finne en ny serie å se på. Har du lyst på serietips, sjekk kommentarene på gårsdagens innlegg.

Jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg litt til å pakke på meg en stor boblejakke, og komme meg ut i snøstormen! Relativt store kontraster til bildene i dette innlegget, som ble tatt for to dager siden. hehe.

Jeg håper du får en finfin tirsdag, så gleder jeg meg til å titte innom igjen her senere igjen✨ Er det forresten snø der du bor?

 

Smiiiil, Maren 

 

En hektisk start på uken

Reklame | Annonselenker Nelly

Heii og god mandag🖤 Har mandagen startet fint? Her har det gått så i ett at jeg ikke fikk satt meg ned for å oppdatere dere før nå. Denne mandagen har jeg både gruet og gledet meg til. Gruet meg fordi jeg visste at det stod mye på planen, og gledet meg fordi mye av det var skikkelig gøye ting.

Jeg startet dagen med å teste ut en time på Spicheren som er litt dårlig besøkt, nemlig lang-intervaller på mølle. Jeg tror mange lar seg skremme av at det står at intervallene er så lange. Jeg måtte derfor teste selv, og det angrer jeg ikke et sekund på. Det var en ordentlig god time, og jeg tror det er viktig å variere øktene litt, og putte inn noen litt lengre intervalldrag innimellom.

Bukse HER / T-skjorte HER / Sko HER

Resten av dagen var fylt med diverse ærend, møter, og bæring og flytting av en hel haug av treningsutstyr. Fy søren for en slitsom jobb, men så deilig når det var gjort. Jeg avsluttet dagen på Spicheren med oppstart at gruppen min “Hvor sprek kan du bli på 6 uker”. Det var så gøy å endelig få møtt dem, og nå gleder jeg meg noe helt enormt til de neste 6 ukene med dem.

Etter timen med gjengen min, spratt jeg inn på enda en liten gruppetime. Sånn er det når man jobber på et treningssenter, da finnes det alltids mulighet for en liten gruppetime. hehe. Dette var en metcon-økt, med tunge gode baseøvelser. Helt topp avslutning på dagen😊💪🏼💦

Nå er det taco-kos og totalt lave skuldre i sofaen. Jeg har sett ferdig alle seriene jeg holdt på med, og har ingen igjen!! Det er så kjedelig det. Alle 4 sesongene av Gåsmamman, alt av Hamilton, og alt av heksejakt. Så, hva i all verden skal jeg se på nå? Har du noen tips til serier så vær så snill å legg igjen en kommentar i kommentarfeltet ❤️ ALLE tips mottas med stor takk🙏🏻

 

Smiiiil, Maren

 

Ta bildene dine til nye høyder

Reklame | Egne presets

Dette er en skikkelig spennende nyhet for deg som elsker foto, og jeg har gledet meg til å dele det. Noen av dere har kanskje merket at jeg har hintet litt om at jeg kommer med noe spennende som omhandler bilderedigering. En nyhet som er positiv for både meg og dere. Jeg er så heldig at jeg har fått lov å teame opp med noen av de aller dyktigste folka jeg vet om på foto og bilderedigering. Denne gjengen er helt vanvittig dyktige på fotokunst, og jeg føle meg så heldig som får lov å lære av dem.

Creative Mist har satt sammen noen av de vakreste presetsene (eller bilderedigeringsfilter om du vil) jeg har sett, og jeg har vært fan av folka bak dette firmaet lenge. Nå har jeg fått lov å lage mine egen presets, sammen med dem, basert på slik jeg liker å rediger mine bilder.

TRAVEL: 

LIFESTYLE:

Det er i hovedsak to settinger jeg tar bilder i . Det ene er på reise, og det andre er i min vanlige hverdag, min livsstil med masse fargerik mat, trening, og hverdagsøyeblikk. Resultatet ble to ulike pakker med ferdig lagde filter / presets, en TRAVEL og en LIFESTYLE. Du får dem både til desktop og mobil. Du kan kjøpe kun ett, eller få begge til en spesial pris.

Du finner dem begge HER. ❤️

Alle instrukser på hvordan man installerer presets, og hvordan det funker får du når man kjøper pakken. I tillegg har du både forklaring og video HER om hvordan det gjøres. Det er så utrolig enkelt, og på null komma niks blir bildene dine helt fantastiske.

La oss se på noen før og etter bilder hvor jeg har brukt mine presets:

Deg håper dere synes dette er like gøy som meg❤️ Ta en titt på presetsene HER, og for all del spør hvis det er noe som helst du lurer på!!

 

Smiiiil, Maren 

 

Løp med Maren #2

Okei folkens, jeg fortsetter med de ukentlige intervallene, og håper dere en klare en for rå økt. dette er en skikkelig kombinasjonsøkt, hvor du får testet deg på både motbakke og fart. Økten varer i ca 50 minutter.

“Double trouble” – Motbakke + tempo-intervall:

 • Oppvarming i 10 minutter: Start med rask gange, på minutt 3 går du over i helt rolig jogg, på minutt 5 øker du hastigheten med 0,5 km/t. Dette gjør du hvert minutt fra sjette minutt og opp til 10. det vil si  5 økninger, med 0,5 km/t pr minutt. Jogget du for eksempel på 9 km/t avslutter du da på 11,5 km/t.
 • 1 minutt aktiv pause
 • 1 minutt løp i 4% motbakke
 • 30 sekunder pause
 • 2 minutt løp i 5% motbakke
 • 1 minutt pause
 • 3 minutt løp i 6% motbakke
 • 1,5 minutt pause
 • 4 minutt løp i 7% motbakke
 • 2 minutter hvile
 • 40 sekunder løp / 20 sekund pause x 15 drag – øke tempo med 0,1 km/t pr intervall. 1% motbakke.
 • Nedtrapping: Jeg har lagt inn 6-10 minutters nedtrapping. Bruk gjerne minutter hvis du har tid, jo lengre tid du bruker på nedtrapping jo bedre vil det føles i ettertid.

Har du tid og mulighet tøy gjerne lett ut etter økten.

Denne økten finnes i mange varianter, og kan virkelig føles ganske så brutal. Du får jobbet heftig i motbakke, og på de siste 4 minutter løp på 7% i motbakke føles ordentlig tungt. Da er det veldig deilig å avslutte med tempo-drag, selv om det løpes raskt så føles bena så fantastisk lette.

Det er naturlig at farten må justeres ned litt, etterhvert som bakken blir brattere i første del av økten, men forsøk å hold tempoet ditt så langt oppover i bakken du klarer. På del to av økten, husk å start på et tempo som tåler 0,1 km/t økning i hastighet pr drag x 15. Dette er en økt man virkelig kan få pushet seg på, og ingenting føles bedre enn den mestringen du kjenner på etter en slik økt.

Spør hvis det er noe du lurer på. Lykke til sprekinger❤️

 

Smiiil, Maren