Bakevarer og selvmedlidenhet

I dag jobber jeg hjemmefra, med snø som daler ned utenfor, ullsokker på bena, varmeflaske inntil korsryggen og macen i fanget. En viss uke startet i går, og de første to dagene er litt ubehagelige. Jeg føler meg litt uvel, og kroppen verker, men dette går jo over og jeg vet jo hva det skyldes så det er ikke verre enn at jeg tar litt hensyn og lytter litt ekstra til kroppen de første dagene.  Så da blir det altså en veldig rolig start på dagen her i dag.

I kveld skal jeg ha gruppetime, og 6-ukers kurset med gjengen min. Jeg gleder meg så mye til det, men det føles veldig godt å kunne ha en behagelig og rolig oppladning her hjemme først.

Godsakene på bildet er fra søndagen, og dessverre ikke det som står foran meg nå. Kaffen er lik da, og pålegget er likt, men scones og muffins er byttet ut med knekkebrød toppet med brunost og eplesyltetøy. Det er forresten en helt uslåelig kombinasjon som må testes ut!

Kaffen jeg drikker hver eneste morgen er dobbel espresso, og varmet eller steamet ikaffe-havremelk. Den koppen er helt hellig, og jeg koser meg så veldig med den hver eneste morgen. Jeg kan ikke starte dagen før jeg har fått i meg denne koppen❤️

Nå må jeg tilbake til litt jobb her, men det er alltid koselig å starte dagen med å stikke innom dere å si hei først❤️ Jeg håper denne torsdagen blir ordentlig fin for deg, og at du fyller den med noe som gjør deg glad.

Selv om hverdagen ofte er fylt med rutiner, jobb, skole, kjøre, hente, fikse, og ordne, så husk at du når som helst kan bryte ut av hverdagsmønsteret, og gjøre noe annerledes og koselig. Et forslag kan være så enkelt som å dra ut dyner og puter i sofaen i kvel, og sett på en film, enten alene, eller med din kjære. Det er ikke en stor ting, men en liten ekstra kos som kan gjøre denne torsdagen litt ekstra hyggelig❤️

 

Smiiil, Maren 

 

4 kommentarer

Siste innlegg