I dag er en spennende dag

Reklame | Annonselenker

I natt har jeg våknet så mange ganger, både på grunn av nervøsitet for i dag og en rygg som har gått totalt i lås. Jeg er SÅ dårlig på å takle ting jeg er nervøs for. Nå skjer det så mye på jobbfronten for min del, at jeg ikke helt vet hvilken fot jeg skal stå på. Jeg har sovet i ca 3 timer i natt, og klarer ikke spise noe frokost. Hjelpes så tullete, men sånn er jeg altså.

Jeg skal fortelle dere alt i løpet av uken, for det kjipeste som finnes er folk som sier A og gikk B. Så jeg skal selvfølgelig dele alle nyheter med dere. Denne dagen blir skikkelig spennende, da alt faller på plass i dag. Så i løpet av dagen vet jeg selv hvordan min jobbfremtid blir, og i løpet av uken vet dere det også. Jeg er så spent på å dele alt rundt dette med dere.

Genser Filippa K – HER / Bukse Only – HER 

Nå skal jeg lage meg pannekaker, som alltid er redningen når matlysten forsvinner helt. Jeg slumper jo bare som alltid, men ingrediensene i pannekakene er:

🌸 Havremel

🌸 En moden banan

🌸 Vaniljeprotein

🌸 Egg

🌸 Vanilje kesam

🌸 Mandelmelk / havremelk

🌸 Sukrin 

Kjører alt sammen med stavmikser, og steker på middels varme i stekepanne. Topper med cottage cheese og sukkerfritt syltetøy. Så enkelt, og godt.

Ha en fin dag fine venner, så gleder jeg meg til å oppdatere dere igjen💗

 

Smiiiil, Maren 

 

Sunn og frisk sorbet, som du enkelt lager selv

Mango & Bringebær Sorbet 

På første bildet under her ser du ingrediensene til den deiligste sorbet, som du så enkelt lager hjemme. Jeg ble helt overrasket over hvor godt det var. Konsistensen er mye tykkere og mer creamy enn en smoothie.

Fy søren så godt! Jeg lagde to ulike smaker, og vil selvfølgelig dele begge oppskriftene med dere. Disse tror jeg virkelig dere vil elske🧡❤️

  

Bringebær sorbet:

Du trenger:

💗 150g bringebær

💗 4 ss mager kesam

💗 2-3 ss kokosmelk (den stive delen)

💗 3 ss sukrinmelis

Slik gjør du: 

La bringebærene tine i 10 minutter på kjøkkenbenken, men de skal ikke tine helt. Kjør så alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Pass på at du ikke kjører den for lenge, konsistensen skal være ganske tykk. Ikke som en smoothie / juice.

Mango sorbet:

Du trenger: 

🧡 150g frossen mango

🧡 30g vanilje protein

🧡 2 ss mager kesam vanilje

🧡 2 ss kokosmelk (den stive delen)

Slik gjør du: 

La mangoen tine i 10-15 minutter på benken, slik at den blir enklere å jobbe med, men absolutt ikke tiner helt. Kjør så alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Pass på at du ikke kjører den for lenge, konsistensen skal være ganske tykk. Ikke som en smoothie / juice.

Jeg hadde ingen topping denne gangen, men det er super godt å toppe med kokosflak, gjibær, hakket mørk sjokolade eller andre ting du liker. Server i glass, og NYT🌸 Så UTROLIG friskt og godt!

 

Smiiil, Maren 

 

Min mandagsplan

Hei mandag🌸 I dag våknet jeg opp og fikk bare lyst å ha en skikkelig produktiv foto og oppskrift dag på kjøkkenet. Så nå skal jeg gå en lang tur med Leo, og muligens en kjapp liten joggetur selv, så er det fullt fokus på å lage gode, sunne, inspirerende og spennende ting på kjøkkenet. Jeg har 3 oppskrifter på planen, og gleder meg til å sette i gang.

Serie på macen på kjøkenbenken, en stor kaffekopp, og bare kose meg💗

Det er faktisk litt overskyet i Kristiansand i dag, og selv om det er litt stygt å si det, så synes jeg det er litt deilig. hehe. Når det er så fint vær å vil jeg bare være utendørs hele tiden, og skyver på alt som burde gjøres her hjemme. Så i dag skal overskyet vær utnyttes til det fulle.

Hva skal dere fylle denne mandagen med? Hvordan er situasjonen din nå, er du tilbake på jobb eller fortsatt hjemme?🌸

 

Smiiiil, Maren 

 

 

LØP MED MAREN #11

Ny søndag, ny intervalløkt til dere sprekinger🧡 Er dere klare? Denne uken er det korte intervaller på planen. Jeg digger denne økta, og håper du også vil like den.

Her kommer ukens intervall:

 • Varm godt opp i 10-15 minutter
 • 45 sek løp / 15 sek pause  x 10 
 • 2 minutter pause 
 • 30sek løp / 20 sek pause x 15 
 • 2 minutter pause 
 • 15 sek løp / 10 sek pause x 20
 • Nedtrapping i ca 10 minutter. Rolig jogg / gange, og gjerne en lett uttøying. 

Tips: Last ned en app (jeg bruker seconds eller WOD-app) slik at den piper når når skal starte og når du har pause.

Jeg kjører av og til løpeøkten mine med Abilica løpe-vektvest. Den veier 3 kg, og sitter så vanvittig godt på kroppen. Helt genial! Den gjør økten ganske mye tyngre, og jeg digger det💪🏼💦 (Jeg må le av smilet mitt på dette bildet, ser ikke ut som meg selv enn gang. haha)

Lykke til gjengen, denne tror jeg dere vil digge!!!

 

Smiiiiil, Maren 

 

En helt ny VLOG

YEEES, endelig er en lang ny vlog ferdig klippet til dere🧡 Dere får bli med meg på trening, gjennom en Q&A med masse spørsmål og svar, og i tillegg viser jeg hvordan jeg lager sunn tortilla chips. Jeg håper dere vil like den!!

 

 

Ha en deilig søndag mine venner🧡 Jeg skal opp å være sammen med familien min nå straks. Det er det dedisert beste med søndager synes jeg. Lunsj og kos sammen med de beste menneskene jeg vet om.

 

Smiiil, Maren 

 

Jeg vet at jeg lovte, men

Reklame | Annonselenke

Jeg MÅ blir flinke på å ikke love ting jeg ikke kan holde, sånn som å love at en blogg kommer morgenen etter jeg har spilt den inn🙈 Jeg glemmer hvor mye jobb det er å redigere dem, og nå har jeg styret med dette i nesten hele dag.

Nå er jeg så og si i mål, men jeg må gå gjennom den og ta siste finish før den kan publiseres. Så selv om jeg lovte i dag, så blir det altså i morgen. Sorry💗 Jeg tror dere vil synes denne er ganske gøy, så jeg håper den er verd å vente litt på🙏🏻

Kjole HER

Håper dere har en deilig lørdagskveld, og nyter denne helgen fullt ut!! Jeg gleder meg til å oppdatere dere i morgen igjen, og endelig få ut denne vloggen til dere.

Snakkes i morgen fine venner🌸

 

Smiiil, Maren 

Ny vlogg og fredagskos

Reklame | Annonselenker

I dag har jeg vlogget, og filmet hele dagen min. Det er så gode tilbakemeldinger når videoer, så da tenkte jeg kjøre på med enda en vlogg. Jeg er ikke alltid så flink til å oppdatere like på bra på alle kanaler de dagene jeg vlogger, for da føler jeg liksom jeg deler alt, fordi det filmes, men så glemmer jeg jo at ingenting går jo direkte ut til dere. hehe. Så da ender dere opp med å ikke få noe som helst.

Alt er med i videoen hvertfall, alle måltid, innkjøp av mat, løpetur, et middagstips, en spørsmålsrunde med masse spennende spørsmål. Denne vloggen tror jeg virkelig dere vil like, hvis jeg bare klarer å klippe den bra. hehe. Det er jo enda litt nytt for meg dette, men jeg kjører på💗

Genser HER / Jeans HER / sko HER

Nå er joggebuksen på, håret i en tutt, taco i magen og jeg er klar for å bruke fredagskvelden på videoredigering. Leo snorker ved siden av meg, og helgeroen har virkelig senket seg her hjemme.

Ha en nydelig kveld mine fine, så håpe jeg at jeg rekker å dele en rykende fersk vlogg med dere i morgen tidlig❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

Sunn kveldskos: Grove vafler

Disse vaflene slang jeg kjapt sammen i går kveld, og de ble så utrolig gode. Oppskriften er så enkel, men det er toppingen som gjør den ekstra gode synes jeg.

Disse er næringsrike og gode, så de funker supert som en frokost eller lunsj også, eller slik vi spiste dem, som et kosemåltid på kvelden. Uansett så er de super gode, og anbefales virkelig.

Du trenger:

 • 80g havregryn
 • 20g speltmel
 • 2 egg
 • 2 ss Sukrin eller annen søtning
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 ts kardemomme
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ss vanilje Kesam

Stek vaflene, og avkjøl på rist. Topp med gresk yoghurt naturell, friske bær, hakket sjokolade og flytende honning. Mmmm❤️

Ha en fin kveld fininger❤️ Håper dagen i dag har vært fin!!

 

Smiiil, Maren 

 

Bedre humør og gode nyheter

Reklame | Annonselenker

Hjelpes som det svinger i disse tider, fra ordentlig kjipt humør, masse bekymringer og kaos, til solfylte glade, og bekymringsfrie dager. I dag har vært sistnevnte. En dag fylt med solskinn, en god tur i skogen, og en jobbtelefon med veldig gode nyheter. Det er ikke til å legge skjul på at det har blitt en god del endringer når det gjelder jobb, så det var godt med litt gode nyheter💗

Når det gjelder kostholdet, så skrev jeg jo til dere at det ble mye godteri om dagen, vel det ble det i dag også🙈 I skrivende stund sitter jeg å momser på smash. Jeg blir litt oppgitt over meg selv, men samtidig så kan man ikke ta tak i alt på en gang her. I dag har jeg kommet meg ut på treningstur, humøret er stigende og jeg har hatt en skikkelig positiv dag sett med jobb-øyne. Så da tenker jeg at det nesten hadde blitt for meget hvis jeg skulle fjernet sjokoladen i dag, hehe, Er dere ikke enige?

Beige bukse HER / Blomstrete topp HER / Sko HER

Jeg synes det er så fint å lese kommentarfeltet på innlegget hvor jeg åpnet opp, og delte litt av mine tanker rundt den situasjonen vi er i, sett fra et 100% egoistisk synspunkt. Det er så godt å se at så mange kjenner seg igjen, selv om jeg bare ønsker alt godt for hver eneste en av dere, så er det fint å kjenne at man ikke er alene. Takk gjengen, dere er skikkelig gode💗

Både i går og i dag har vært fine dager, så nå har jeg bestemt at det kun er opp og frem som gjelder! Det er enormt mye man hadde sett frem til som er avlyst, og mye jobb man var helt avhengig av, som er kansellert, men man kan virkelig ikke legge seg ned av den grunn. Opp og frem, tenke nytt, og jobbe på💗💪🏼

Nå vil jeg gjerne høre, er det flere som kjenner at de er på vei til å snu mot litt mer positive tanker? Har du hatt en bedre dag i dag enn for noen dager tilbake? La oss finne frem litt positivitet folkens. Fortell meg noe bra som har skjedd hos deg💕💗

 

Smiiiil, Maren 

Frem med vårklær og sommerkjoler

Reklame | Annonselenker

Jeg blir så lykkelig av dette været, og jeg får bare lyst å pakke vekk alt av varme jakker og finne frem kun blomstrete kjoler, skjørt, shorts, vår-sko og sandaler, strandveske og lette blondetopper. Nelly har så vanvittig mye fint nå, og jeg måtte bare sette sammen en liten kollage til dere🌸

Her kommer mine vår-favoritter:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg måtte selvfølgelig ta med litt koseklær også. Som jeg delte på Instagram, så har jeg klikket hjem 3 nye koseklær. To gensere og en shorts. Alle tre er linket her selvfølgelig. Det denne og denne genseren, og denne shortsen. Det er på vei i posten nå, og jeg gleder meg sååå!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg håper det er noe dere også liker her, eller kanskje har vi helt ulik stil. Hvem vet, hehe🧡 Jeg har bare lyst å gå i hvite blondekjole, med denimjakke til lyse ankelbukser, sneakers og søte topper. Når jeg er hjemme vil jeg tusle rundt i myke, deilige koseklær, som er såpass freshe at man fint kan ta en tur på butikken i dem også.

I noen dager til er det en rabattkode tilgjengelig for dere. Koden er: NLYSUMMER og den fir deg 25% på absolutt alt fra NLYbyNelly. Jeg brukte selv denne koden når jeg bestilte hjem min siste levering. (kjøpt og betalt selv, ikke en sponset pakke). Se hele utvalget fra NlybyNelly HER.

Ha en fin kveld venner🧡 Her blir det serie og vafler. Oppskriften på dem kommer på bloggen i løpet av et par dager, og serien heter RIG45, faktisk litt usikker på hva jeg synes om den. Ikke den beste så langt, men jeg gir den et par episoder til før jeg slakter den helt.

 

Smiiiil, Maren