Frem med vårklær og sommerkjoler

Reklame | Annonselenker

Jeg blir så lykkelig av dette været, og jeg får bare lyst å pakke vekk alt av varme jakker og finne frem kun blomstrete kjoler, skjørt, shorts, vår-sko og sandaler, strandveske og lette blondetopper. Nelly har så vanvittig mye fint nå, og jeg måtte bare sette sammen en liten kollage til dere🌸

Her kommer mine vår-favoritter:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg måtte selvfølgelig ta med litt koseklær også. Som jeg delte på Instagram, så har jeg klikket hjem 3 nye koseklær. To gensere og en shorts. Alle tre er linket her selvfølgelig. Det denne og denne genseren, og denne shortsen. Det er på vei i posten nå, og jeg gleder meg sååå!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg håper det er noe dere også liker her, eller kanskje har vi helt ulik stil. Hvem vet, hehe🧡 Jeg har bare lyst å gå i hvite blondekjole, med denimjakke til lyse ankelbukser, sneakers og søte topper. Når jeg er hjemme vil jeg tusle rundt i myke, deilige koseklær, som er såpass freshe at man fint kan ta en tur på butikken i dem også.

I noen dager til er det en rabattkode tilgjengelig for dere. Koden er: NLYSUMMER og den fir deg 25% på absolutt alt fra NLYbyNelly. Jeg brukte selv denne koden når jeg bestilte hjem min siste levering. (kjøpt og betalt selv, ikke en sponset pakke). Se hele utvalget fra NlybyNelly HER.

Ha en fin kveld venner🧡 Her blir det serie og vafler. Oppskriften på dem kommer på bloggen i løpet av et par dager, og serien heter RIG45, faktisk litt usikker på hva jeg synes om den. Ikke den beste så langt, men jeg gir den et par episoder til før jeg slakter den helt.

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg