Bentrening og lunsjkos!

Løpeturen i dag ble ikke noe av, kroppen ville ikke løpe og jeg fikk hold/sting ette rkun fem minutter. Det ble derfor styrke istede! Styrketreningen min har vært kraftig nedprioritert i det siste, og jeg har utsatt benøktene mine spesielt! I dag ble det ok økt på ben, med knebøy og strakmark som hovedøvelser. Svetten silte og syren sved i lårene – jus the way I like it! Det ble en kort økt, da jeg hadde en shoppingdate i sentrum og lunsjavtale med min herlige storebror som er hjemme på sommerferie fra Bergen. Vi koste oss med en deilig lørdagslunsj med fersk speltbrød, eggerøre, ulike typer skinke, flere ulike typer ost, roastbeef og salat. Nydelig:)

Nå ligger jeg under dyna og koser meg med et par episoder Sex og singelliv, og en diger skål med frukt! Jeg må snart dra meg opp av sengen å hoppe i dusjen. I kveld er det bursdagsfeiring for to av mine nærmeste veninner! Jeg gleder meg så til en kveld med fine jenter, god mat og drikke!

Håper dere får en deilig lørdagskveld solstråler!

Smiil M

Magic morning

jeg oppfordrer alle til å teste ut følgende – står opp en time før alle andre, lag deg en stor kopp kaffe, sett på favorittfilmen din, eller kjøp favoritt magasinet ditt dagen før slik at det kan ligge klart å vente på deg. Så kryper du opp i sofaen, og nyter en magisk time helt for deg selv uten noen forstyrrelser. Det er hverdagslykke det:)

Akkurat nå nyter jeg en slik time. Jeg har laget meg deilig frokost som består av cottage cheese, skyr, friske blåbær, jordbær, hakkede mandler, kanel og litt sukrin. Jeg har også laget en stor kaffemocca, med ekstra mye sjokolade – det er jo lørdag! Jeg koser meg med interiørblad, blogger, og nyheter. For meg er dette luksus:)

Jeg ønsker dere en herlig lørdag, nyt dagen!!

Post-riviera-depresjon

Jeg savner varmen, sola og ferielivet. Fakisk så mye at jeg nå vurderer å kaste meg på enda en tur!! Jeg vurderer en hoppe-på tur til Tyrkia, eller spania. Eller kanskje jentetur til København, Stockholm eller kanskje Barcelona. Hmm. En gresk øy hadde heller ikke vært feil! Uansett er jeg hvertfall utrolig lysten på mer ferie, og det er kanskje ikke så rart når det er 13 grader ute, og stri regn. Det er heller kanskje ikke så rart jeg lengter etter sol og varme når jeg ser på bilder som dette:

Nå tar en god del av kundene mine ferie, og det betyr roligere dager på jobb. Jeg tenker å utnytte dette til å sette fokus på egentrening, og bruke tid på å gjøre ting jeg har lyst til som jeg ikke rekker i hverdagen. Lunsj på brygga med jentene, spontanturer inn til go’jentene i Oslo, hytteturer, kos i parken, ut på sjøen, sleepovers, vinkvelder og festivaler. Aaah sommerlivet 🙂

Nå er det kvelden her. Jeg har faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig i hele dag. Kun film, sushi, enda en film, fruktsalat med vanilje kesam, litt mer film og enda mer mat. Det var den fredagen! Nå skal jeg hoppe i seng og får en god natt søvn. I morgen tidlig venter en deilig løpetur i forhåpentigvis litt bedre vær:)

God natt hjerter

 

Kosedag innendørs!!

Regnet øser ned og jeg sitter inne å titter ut på uværet! Inne er det varmt og godt, God morgen Norge er på, koppen er fylt med nydelig kaffe og jeg har fri!! Jeg tror det er dette man kaller hverdagslykke! Jeg synes ikke det gjør noe at det regner, lyner og tordner ute, det er faktisk litt koselig. Jeg har verdens beste samvittighet til å nyte en skikkelig kosedag innendørs. På planen min i dag står det filmkos i senga, baking av både brød, og knekkebrød. Jeg har delt oppskriftene på både lavkarbobrødet og knekkebrødene flere ganger, men deler dem gjerne igjen hvis det er interesse for det??


Det har kommet en del reaksjoner på at jeg skrev i forrige innlegg at jeg reise på ferie med markerte mageruter, og kom hjem uten! Vel, se hva som poppet frem igjen etter trening i går! Så der ser dere kjære lesere, dra på ferie, spis masse god mat, drikk vin, nyt en is på brygga, kos deg med dessert og la ferie være ferie. Kroppen din forandrer seg ikke dramatisk på så kort tid selv om du unner deg selv litt godt!! Min reaksjon på en uke med treningsfri og økt matinntak var et enormt energioverskudd når jeg kom tilbake på trening! Så mitt tips, nyt ferien med den beste samvittighet og utnytt overskuddet på trening etterpå:) Treningen i går ble en enormt svett affære, så beklager litt ulekre bilder. Haha.

Nå skal jeg kose meg med resten av kaffen min før trening venter! I dag blir det rolig kardio på steppen. Overkroppen min er så støl etter gårsdagens styrkeøkt at det nytter ikke å prøve seg på noen vekter. Beina er slettes ikke noe bedre etter intervallene så beintreningen får vente en dag eller to. Sånn blir det når man tar seg en pause, for så å trene hardt. Resultat: Enormt stiv og støl. Jeg synes faktisk det er litt godt med stølhet, da kjenner jeg at jeg har brukt kroppen!! Herlig:)

Ha en herlig dag!!

Smiil M

Back on track!!

Dagen i går bare forsvant til tull og surr! Jeg var så trøtt, og sliten etter kun 3,5 timer søvn, og reisen hjem til Norge. Det resulterte i at jeg sovnet klokka 21.30 og våknet uthvilt etter nesten 10 timer søvn. Jeg spratt opp av senga, og koste meg med mine faste morgenrutiner. Proteinkaffe, min favoritt frokost og God morgen Norge. Jeg dro over på Spicheren og gjennomførte en knall hard intervalløkt på tredemøllen. Virkelig en av de beste øktene jeg har hatt på lenge. Det er tydelig at en uke med treningsfri, og kraftig kalorioverskudd har gjort susen på energinivået mitt. Beina gikk av seg selv og jeg spurtet som aldri før. DEILIG!!!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, planlegge dagen økter for kundene mine, før jeg skal over på Spicheren å trene mine flotte kunder! Det er en hel uke siden jeg har sett dem , og jeg gleder meg virkelig dagens timer! Senere blir det sosialt med jentegjengen som jeg heller ikke har sett på alt for lenge. Solen skinner på sørlandet, og livet smiler 🙂

Jeg ønsker dere en fantastisk dag!!

Smiil M

Home sweet home!

Reisen hjem til Norge startet allerede kl 04 i natt, og jeg ligger nå rett ut på sofaen. Få timer søvn, kombinert med dårlig matinntak tok knekken på meg! Så lastet jeg inn bildene fra ferien og plutselig var all trøtthet borte, og jeg sitter her med en smil om munnen! For en magisk ferie det har vært, jeg har faktisk ikke ord:) Jeg har badet i middelhavet, drukket nydelig rose’, kost meg på solsengen, lest spennende bøker, sovet masse, hatt et par herlige morgenturer alene i fjellene, tenkt masse, virkelig kjent på lave skuldre og hvilepuls, og sist men ikke minst spist enormt mye god mat. Jeg dro til Rivieraen med synlige mageruter, og kom hjem uten! Haha;) Sånn kan det gå! Jeg har hvertfall hatt time of my life, og nå skal jeg dele noen moments med dere.

Når jeg ser på bildene klarer jeg ikke å slutte å smile, je lengter tilbake allerede! jeg har hatt en fantastisk ferie og virkelig kost meg meg. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb, trening og litt bedre kosthold! Jeg planlegger et par uker ferie til til senere i juli, hva jeg skal fylle de ferieukene med får dere vente å se 😉 Hva er dine ferieplaner??

Smiiil M

Last day in paradise…

God morgen solstråler!!

Jeg ligger langstrakt i en myk deilig seng, omgitt av lette hvite laken og ser på sola som stråler utenfor vinduet! Jeg har vært våken siden kl 07, men ligger bare her å kjenner på feriefølelsen. I dag er siste dagen her lede på Rivieraen, i morgen tidlig (les: i natt) er det tilbake til kalde Norge. Jeg har hatt en uke som ikke kan beskrives med ord, derfor jobber jeg med en stor bildekolasj til dere, som på best mulig måte beskriver oppholdet mitt her! Den er straks klar, og kommer nok ut på bloggen i morgen tenker jeg:) Her en liten sniktitt!

Nå skal jeg straks tusle ned på den lokale bakeren og kjøpe fersk brød til frokost. Så blir det en rolig og fin morgen med kaffe på verandaen. I dag står shopping i St.Tropez på planen, og jeg gleder meg virkelig! Jeg tror kroppen min har fått nok sol, og det er helt ok å tilbringe siste dag i butikker istede for på stranda. Jeg elsker de små nydelige butikkene i St.tropez, her kan man virkelig finne skatter! Det kryr av lekre bikinier, sko, maxikjoler, og solbriller i de sjarmerende butikkene i St.tropez.

Nå er det på tide å rulle ut av sengen, og utnytte den siste dagen i paradis til det fulle! Jeg håper dere har en herlig dag 🙂

Maren

Pukka Superfood – et energiboost i hverdagen!!

For dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er stor tilhenger av supermat, og har brukt litt ulike produkter tidligere. Det finnes ulike aktører på markedet når det gjelder supergood, og jeg har nå testet produktene fra Pukka. Tidligere når jeg har tatt diverse superfood, supermat og raw-food har det desverre blitt sporadisk og periodevis, og jeg var derfor veldig spent på effekten når jeg fikk tatt dem litt mer sammenhengende. Jeg bestemte meg derfor denne gangen for å gå 100% inn for å teste produktene, og være strukturert på å ta dem hver eneste dag over en 4 ukers periode. Jeg er nå på tredje uken, og jeg kan ikke si at jeg har blitt et nytt menneske – men nesten! Energien min er fantastisk, søvnen er mye bedre, og mage-fordøyelse fungerer optimalt!! Jeg spiser svært sunt til vanlig, og får i meg godt over gjennomsnittet av anbefalt dose av både frukt og grønnsaker. Så hvorfor tar jeg tilskudd av superfood? Nå har det seg desverre slik at de grønnsakene vi kjøper i butikken i dag, har et mye lavere næringinnhold enn de man spiste for 50-100 år siden. Frukten og grønnsakene er behandlet med tilsetningstoffer, og mye av næringen er borte! Jeg ønsker å spille på lag med kroppen min, og gi den best mulige forutsetninger til å fungere optimalt, og derfor tar jeg tilskudd av superfood.

Jeg har i første omgang testet ut to produkter: Chlorella og Clear greens.

CHLORELLA:

Chlorella er en klorofyllrik organisk ferskvannsplante, og regnes som en av verdens mest næringstette matvarer. Den inneholder antioksidanter, aminosyrer, proteiner, vitaminer, mineraler, og essensielle fettsyrer. Hovedfunksjonen til Chlorella er å rense. Den renser kroppen for metaller og miljøstoffer, forterker immunforsvaret og reduserer kolesterol. Den har også gunstig effekt ift vektregulering, beskytter hjertet, stabiliserer blodsukker og demper betennelser i kroppen.

CLEAR GREENS:

Clear greens er en miks av tolv ulike klorofyllrike matvarer, ikludert organisk spirulina, grønnkålspirer og hvetegress. Svært høyt innehold av antioksidanter! Denne har på samme måte som chlorella en svært rensende effekt på kroppen, og hjelper kroppen å regulere syre-base balansen i kroppen.

Kroppens indre miljø er enormt viktig, og jeg synes det er synd at så alt for få forstår viktigheten av dette. Det er viktig å tenke på innsiden av kroppen også, ikke bare det synlige utenpå! Vi har alle hørt utrykket skjønnhet kommer innefra, vel det er noe i det!! Jeg vil faktisk si: Helse kommer innefra!! Alt jeg kan si at det funker fantastisk for meg, og supermat har allerede blitt en fast del av mine rutiner!!

Pukka superfood kan du lese mer om, og enkelt bestille fra Makestyle. Chlorella finner du HER, og Clear green finner du HER.

 

Smiil Marensponset innlegg

Hvordan trene på ferie? FILM!

Dagene flyr fra meg her nede i paradis, selv om jeg stort sett ligger langflat på en solseng hele dagen, så går tiden så alt for fort! Det ble dårlig med oppdateringer i går, men i dag derimot har jeg filmen klar til dere! Hvordan trene på ferie, når du ikke har tilgang på noe særlig utstyr eller treningsenter. Her nede på Rivieraen har jeg ikke tilgang på noe treningsenter, og jeg har heller ikke noe annet utstyr enn det jeg finner rundt meg. Jeg måtte derfor være litt kreativ på treningsøkten min. Jeg lagde meg en sirkel av ulike effektive øvelser, som jeg kjørte uten pause mellom. På filmen viser jeg kun 6 repetisjoner, men jeg anbefaler dere å ta 10 repetisjoner på hver øvelse, uten pause mellom. Totalt fire runder, med 3 minutters hvile mellom hver runde. Jeg varmet opp med 20 minutters powerwalk før sirkelen. Det har kun blitt denne ene ordentlige treningsøkten her nede, og det kan faktisk se ut som jeg tar meg en ferie med helt treningsfri 🙂

 Dette er en genial og super effektiv måte å trene på når du er på ferie! Test det ut, og gi meg en tilbakemelding på hvordan det gikk med deg:)


Dagen i går og i dag har vært helt magisk! Jeg har ikke ord. I går var vi på en nydelig resturant som lå helt nede ved havet, vi spiste til bølgesus. Helt fantastisk! Gradestokken viste hele 25 grader kl 23 på kvelden, og vi kunne sitte i små sommerkjoler til langt på natt. Vi koste oss med duggfrisk rose’vin, hummer og biff! I dag har vi tilbragt hele dagen på stranda- Jeg har plasket rundt i middelhavet og kost meg noe helt enormt. Dette luksuslivet passer meg perfekt, og jeg nekter rett og slett å komme hjem!


Nå ble jeg akkurat servert et glass Champange her jeg sitter, jeg tar det som et hint om at det er på tide å legge vekk pc’en, og begynne kvelden!

Håper alt er bra hjemme kjære lesere:) Et tips: følg med på Instagram, her oppdaterer jeg flere ganger om dagen! Navn: merdvik (eller søk meg opp på Maren Erdvik)

Smiiiiil fra Rivieraen

Jeg nyter…..

Dagen i dag startet på best mulig måte, med en liten powerwalk ned til havet, hvor jeg kjørte et par runder med diverse styrkeøvelser. Denne sirkelen ble filmet, og når jeg får fikset litt på den så skal jeg selvfølgelig dele den med dere! Der får dere tips til supre styrkeøvelser dere kan kjøre på ferie, når du ikke har tilgang på utstyr eller treningsenter. Det føltes helt idyllisk å stå nede på straden å gjøre diverse øvelser, med solen i ansiktet og verdens vakreste utsikt utover middelhavet. *lykkesukk*

Resten av dagen har jeg tilbragt på solsengen, og helt oppslukt i en fantastisk bok! Jeg har ligget langflat i hele dag, kun avbrutt av små pauser innom kjøleksapet for påfyll av iskald drikke og mat! Det er så mye deilig mat her nede. Middagen i går viste jeg dere, og på menyen i kveld står det Tapas. Vi har vært å hamstret masse deilige råvarer og kokkelert en god stund på kjøkkenet. Jeg er spent på resultatet. Ostefat, aspargies med parma, kjøttboller i spicy saus, parmaskinke med parmesan over, hvitløksbrød, tomat&mozarella salat, grillspyd med ulike typer kjøtt og grønnsaker og selvfølgelig en diger salat! Det må jo bli bra??

Nå skal jeg hjelpe til med siste finish på kjøkkenet, før kvelden skal nytes med god mat, god drikke og herlige mennekser! Jeg skal prøve å få ferdig filmen til dere så fort som mulig!

Smiiil fra Rivieraen