Fruit heaven

Jeg får besøk av en god venninne i kveld. Jeg stod her å kuttet opp masse frisk frukt til oss, og når jeg så de friske delikate fargene på fatet fikk jeg så lyst å dele det med dere lesere. Se så friskt og godt det ser ut, det er faktisk ikke vanskelig å velge sunne alternativer når de blir sertvert på denne måten. Er dere ikke enige ?

Jeg håper disse bildene kan være med på å inspirere til å velge et sunt snacksalternativ i kveld. På fruktfatet mitt i kveld har jeg valgt vannmelon – som forresten er helt nydelig på smak nå, epler, appelsiner – for ekstra C-vitaminer nå som influensaen florerer, og friske jordbær. Jordbærene er ikke norske, men de både lukter og smaker helt magisk. Jeg elsker jordbær, og kjenner at jeg virkelig gleder meg til de norske jordbærene kommer. 

Ha en deilig onsdagkveld dere, kanskje blir det fruktfat på menyen i kveld? 

 

Smiiiil Maren


Working my way back

Jeg har begynt prosessen å trene meg opp igjen etter en hel uke med feber og influensa. Kroppen er rimlelig slapp og motvillig, men så lenge jeg tar det i et rolig tempo og veldig gradvis så går det helt fint. I dag har jeg vært ute å gått i ca 20 minutter i strålende sol, og vært en minitur innom solsiden hvor jeg fikk gjort et par styrkeøvelser. Det føles så nydelig å bevege kroppen igjen. Jeg blir så lykkelig av aktivitet, jeg håper jeg aldri mister den fantastiske gnisten og gleden jeg har for trening. 

Jeg fikk ikke fullført hele programmet i dag, men jeg vil likevel dele den med dere. jeg har tidligere delt dag 3, og i dag skal jeg dele dag 1 med dere. Dag 2 blir forhåpentligvis i løpet av helgen. Jeg skal også komem med et oppsummerings innlegg hvor dere får alle tre øktene i samme innlegg slik at det blir mer oversiktelig for dere. 

DAG 1:

  • External/internal rotation
  • Hip thurst
  • Sittende kabelroing
  • Knebøy
  • Brede upright rows
  • Rumensk markløft
  • Standing cable abductions

 

Hvordan har uken deres vært sålangt kjære lesere? Hvordan går det med treningen, kostholdet, humøret? Del litt med meg, jeg vil så gjerne vite hvordan det står til med dere 🙂 

 

Smiiiil Maren


Motivasjonskampanje

Annonse

Jeg stikker innom for å tipse dere om at Proteinfabrikken kjører en 10 dagers motivasjonskampanje, hvor de har supersalg på masse varer. Her snakker vi opptil 80% rabatt! Jeg synes det er en super ide å kjøre en slik kampanje for å booste motivasjonen vår nå frem mot sommeren. Kampanjen inneholder flere av mine favoritter, blandt annet Diet protein, og Fourstar protein, som jeg ser har kommet med en ny og spennende Tropisk smak. Jeg ser for meg at den er super frisk og fin nå mot sommeren. Perfekt å blande i smoothies! Omega 3 finner du også på salget, til 80% rabatt. De sukkerfrie marshmellowsene er også super digge, så har du ikke prøvd dem anbefaler jeg å teste dem ut.  Ellers er det en haug av andre proteinpulvere og andre godsaker med i kampanjen, så her kan alle finne en favoritt. 

Dere kan sjekke ut hele utvalget ved å klikke dere inn på Proteinfabrikkens nettsider HER. 

 

Smiiiil Maren

 

Nyheter fra Tine

Tine har kommet med to freshe nyheter, Kesam Lime og Kesam dipp. Jeg måtte selvfølgelig løpe rett på butikken, og har nå handlet inn begge nyhetene. Jeg ser virkelig frem til å teste dem ut. 

Det er utorlig hvor mye farger og design har å si. Begge nyhetene fra Tine har sterke friske farger, og et lekkert design, det gjør dem så mye mer innbydende og delikate. Er dere ikke enige? Jeg ser for meg at Kesam Lime er perfekt med bær og frukt. Kesam dipp er garantert helt perfekt til oppkuttede grønnsaker, eller som en dressing-dipp til salater. 

Er det noen som har testet dem ut allerede?

 

Smiiiil Maren


MAMMUT – ny vårkolleksjon

I samarbeid med Mammut

Jeg har tidligere delt mammut sine fantastiske treningsklær med dere, nå er vårkolleksjonen her, og den er virkelig verd å få med seg. Det første ordet jeg forbinder med Mammut er kvalitet. Klærne er så tekniske, og så funskjonelle at det er en fryd å ha på. Jeg har den siste uken testet flere av plaggene, og skal terningen kastes så finnes det ingen tvil – her blir det full score. 

Ofte er det slik at design og passform faller litt gjennom når fokuset blir satt på kvalitet og funskjonalitet. Her skiller Mammut seg ut, de har nemlig klart å få til et lekkert feminint snitt på klærne, og de sitter veldig godt på. Jeg har lyst å trekke frem løpejakken dere ser på bildet under. Den er i et helt utrolig lett materiale. Jeg måtte le av kommentaren til personen som tok bildene: “Denne jakken veier jo ikke mer enn et A4-ark”. Jeg synes i grunn det er en fin beskrivelse. Den er nemlig super lett, og i et tynt og deilig stoff. Den er virkelig en fryd å løpe i. Les mer om jakken HER. 

Jeg er også spesielt imponert over shortsen. Jeg skal ærlig innrømme at shorts ikke er mitt favoritt plagg, jeg trener aldri i det, og går generelt sjeldent i shorts. Rett og slett fordi jeg synes det er vanskelig å finne en som sitter bra i livet, uten å stramm for mye slik at det blir unødvemdige “love-handels” på oss jenter, og samtidig sitter fint rundt lårene, og selvfølgelig over rumpa. Det er mye som skal mache når man skal finne en perfekt shorts, og det er virkelig ikke lett. Shortsen fra vårkollksjonen til Mammut er i mine øyne helt optimal, den sitter i livet, men er ikke for stram, og den er fin rundt lårene, og sitter litt over stumpen – men strammer ikke. Akkurat slik jeg vil ha det! 

Jeg elsker fargen på denne toppen, den er enda klarere og finere i virkeligheten. Skoene finner dere forresten hos alle G-sport butikker.

Hva synes dere om den nye vår-kollkejsonen til Mammut?  

 

Smiiiil Maren


 

Perfectly imperfect

 

 

Smiiiil Maren

Ny sofa

I går hadde jeg som sagt familien på besøk, de er så gode og stiller alltid opp. I går satt vi opp min nye sofa, og det ble så fint. Min storebror monterte sofaen så og si alene, mens vi andre skravlet, lo og tullet rundt. Jeg er så takknemlig for han, virkelig en super-bror på alle mulige måter.

Min bror og svigerinne kom også med innflytningsgave og bursdagsgave. de skjemmer meg virkelig bort. Jeg har en favoritt-kopp og det M-koppen min, jeg er så glad i deg, og bruker den hver eneste dag. Nå har jeg også fått M-tallerken og alfabet-koppehåndkle. Jeg bel så lykkelig når jeg åpnet pakken, jeg har ønsket meg dette så lenge! I tilegg fikk jeg to kjeramiske kniver. De er helt magiske, og så sykskarpe at det nesten er skummelt. Det er en drøm å kutte diverse råvarer nå. Den perfekte gave! Tusen tusen takk <3

Når dere leser dette er jeg ute å morer meg med 23 jenter i utdrikninslag til verdens fineste Tone. Været i Kr.sand er helt insane i dag, og det er virkelig sommertendenser med strålende sol og 18 grader. Vi har så mye morro på dagsplanen, og jeg har virkelig gledet meg til denne dagen. 

 

Smiiiil Maren


Frokost på verandaen

Kan dere tenke dere noe mer delikat enn en slik skål? Dette er min standard frokost som jeg spiser nesten hver enese dag, i ulike kombinasjoner med meieriprodukter, frukt, bær og nøtter. I dag ble det cottagecheese, gresk yogurt vanilje, jordbær, bringebær, blåbær og valnøtter. 

Jeg har morgensol på verandaen, og det måtte selvfølgelig utnyttes. I dag er det faktisk så deilig temperatur og nydelig sol, at frokosten kunne nytes utendørs. En herlig start på lørdagen. 

Jeg håper dere får en deilig lørdag, og at solen skinner for dere alle sammen.

 

Smiiiil Maren


Abstinenser

Jeg gleder meg så til å trene igjen at det gjør helt vondt. Jeg tenker at mandag er en fin dag for å starte opp igjen, og jeg gleder meg så til å bevege kroppen igjen. 4 døgn totalt stillesittende er ikke noe for denne jenta her. Kostholdet sklir helt toalt ut når jeg er syk, og det har ikke akkurat vært helsemat på menyen denne uken. Neste uke er en ny uke, med nye muligheter. Nå som jeg er feberfri er det ikke lenge før energien er tilbake, og jeg kan kjøre på med min vanlige energiske livsstil. 

I kveld har hele familien vært på besøk i leiligheten og hjulpet med å sette opp den nye sofaen. Den er så diger, og så vakker at jeg kan ikke forklare den. Dere må bare se den. På bildet over er det den gamle sofaen. I morgen skal jeg knipse litt bilder av den nye slik at dere får sett. Ellers har vi bare kost oss sammen med snacks og skravling. Jeg er så glad i , og så uendelig takknemlig for den gjengen der <3

Jeg håper dere har hatt en helig uke, og er klare for helg. Nyt helgen, så lover jeg å step it up her på bloggen her herlige treningsøkter og super helsemat veldig snart. 

 

Smiiiil Maren


God morgen

Jeg har erklært meg selv frisk – med andre ord jeg velger å ikke måle feberen, og ignorerer alle symptomer på sykdom, men kun for et par timer. Jeg har et viktig gjøremål, som ikke kan utsettes. Jeg har derfor dratt meg selv opp av sengen, tatt en lang deilig dusj med alt jeg har av velvære-produkter, slukt to paracet sammen med en nydelig frokost og tre kopper kaffe. Jeg ser ut som en litt sliten og blek utgave av meg selv, men det viktigste er at jeg er oppreist og føler meg relativt klar for å møte verden igjen etter 48 timer i isolat. Jeg må komme meg avgårde, så dere får kose dere med en liten delicious-treat mens jeg er borte. Dette er et supert eksempel på hvor enkelt og smalfullt en snacks tallerken kan gjøres. Simply delicious!

Jeg ønsker dere en strålende fredag, solen skinner og det er helg. Kan det bli bedre? 

 

Smiiiil Maren