Ny sofa

I går hadde jeg som sagt familien på besøk, de er så gode og stiller alltid opp. I går satt vi opp min nye sofa, og det ble så fint. Min storebror monterte sofaen så og si alene, mens vi andre skravlet, lo og tullet rundt. Jeg er så takknemlig for han, virkelig en super-bror på alle mulige måter.

Min bror og svigerinne kom også med innflytningsgave og bursdagsgave. de skjemmer meg virkelig bort. Jeg har en favoritt-kopp og det M-koppen min, jeg er så glad i deg, og bruker den hver eneste dag. Nå har jeg også fått M-tallerken og alfabet-koppehåndkle. Jeg bel så lykkelig når jeg åpnet pakken, jeg har ønsket meg dette så lenge! I tilegg fikk jeg to kjeramiske kniver. De er helt magiske, og så sykskarpe at det nesten er skummelt. Det er en drøm å kutte diverse råvarer nå. Den perfekte gave! Tusen tusen takk <3

Når dere leser dette er jeg ute å morer meg med 23 jenter i utdrikninslag til verdens fineste Tone. Været i Kr.sand er helt insane i dag, og det er virkelig sommertendenser med strålende sol og 18 grader. Vi har så mye morro på dagsplanen, og jeg har virkelig gledet meg til denne dagen. 

 

Smiiiil Maren


22 kommentarer

Siste innlegg