Det gode Oslolivet!

Jeg går bare rundt å smiler, det er så deilig å være tilbake i Oslo! Byen viser seg fra sin beste side med deilig sommervær og god tempratur. Vi ladet opp til shoppingrunden vår med en Mocca Frappe på Waynes! Jeg elsker Waynes coffee, og heldigvis ligger det en like nedenfor leiligheten, gjett om jeg skal kose meg mye der fremover! Med fylte energilagre fra en deilig frappe tok vi for oss alt av interiørbutiker og jeg fikk faktisk tak i alt jeg manglet til leiligheten.


Jeg har virkelig en super-mamma uten like, i dag dro hun alene helt ut på Ikea og fikset de få tingene vi ikke fant i sentrum. En ting at hun tar på seg den kjipe oppgaven å dra helt ut dit, men det at hun gjør det alene også, hun som absolutt ikke er kjent i Oslo. Utrolig kult gjort, og ikke minst ekstremt snillt! Jeg ble igjen i leiligheten og ryddet på plass nye ting, organiserte rundt og fikk orden i kaoset. Nå begynner det virkelig å bli bra her! Vi rakk også en deilig lunsj på Tullins, en av mine favorittsteder i Oslo! Jeg fikk sneket inn en liten treningsøkt på Friskhuset også. Friskhuset (tidligere World Gym) er min gamle arbeidsplass og det var så deilig å være tilbake. Det var så godt å klemme på gamle kolleger, smile til kjente gamle medlemmer og løpe på min faste tredemølle! Jeg fikk en deilig løpetur på mølla, hvor jeg fikk løsnet opp litt i de stokk stive beina mine. Godt med økt blodgjennomstrømning og varme i musklaturen, en god tøyesekvens etterpå tror jeg gjorde susen for tømmerstokkene, og jeg har troa på at de er helt fine igjen i morgen! Jeg rakk også å treffe nydelig Mette, og klemt litt på henne<3

Nå har jeg akkurat kost meg med tidenes største tacosalat med spellumper til, og en stor skål frukt og kesam til dessert! Perfekt ettertrening-måltid. Planene for kvelden er fremdeles uvisst, sofaen og en god film frister mest, men vi får se om vi kan komme på noe litt mer spenstig! Jeg skal prøve å komme i gang med spørsmålene deres, men det strømmer på med forespørsmåler om kostholdsprogrammer, og det er jo tross alt jobben min og dermed prioriteres det først!

Nå føler jeg joggebuksa, film og sofakos nærmest roper på meg;) Nyt kvelden, og gjør noe hyggelig for deg selv i dag, det er jeg sikker på at du har fortjent 😉

Smiiil M

Første natt i ny leilighet!

God morgen solstråler!

Jeg har overlevd min første natt i ny leilighet, i ny by! Jeg har ikke bare overlevd, jeg har faktisk sovet nydelig godt:) Det er kanskje ikke så rart etter den dagen vi hadde i går, flyttng tar virkelig på! Jeg har alltid sagt at jeg er ikke en typisk girly-girl og at jeg har ikke enormt mye klær, og sko og stash! Vel, det er faktisk ren løgn. Jeg har enormt mye klær (les: treningsklær) og fryktelig mange sko (les: joggesko) og jeg hadde hele 3 digre esker med mat, og diverse kjøkken stash. Så jeg har mye, om ikke mer stuff enn de fleste jenter, bare litt anderledes stuff!

Nå er hvertfall alt på plass, og det føles utorlig godt! Det er fremdeles litt småting som må ordnes selvfølgelig, men alt er hvertfall inne i leiligheten! Stakkars roomien min som får leiligheten invardert av superfood, kosttilskudd, proteinpulver, et lass av matvarer og fryseren invardert av kjøtt,kylling og bær. Det er ikke bare bare å bo sammen med en helse-nerd!


I dag startet jeg dagen med en liten rusletur i nærområdet for å se litt hva vakre St.haugen har å by på! Det ble kun en liten tur, og kun rolig gange. Jeg er så hinsides stiv og støl i beina at noe annet er uaktuelt på et par dager. (nei det er ikke farlig å trene når du er støl, men for min del er det faktisk fysisk umulig akkurat nå) Jeg hadde en helt vill bentrening på lørdag, sammen med de store gutta på Trimmeriet. Hadde jeg visst hvem jeg tøffet meg mot, og at dette skulle bli resultatet, så hadde jeg aldri gjort det!! Hehe. De pushet meg langt ut av min komforsone, og jeg perset i flere øvelser. Ikke at det skal spesielt mye til for min del, jeg er nemlig latterlig svak i beina. Jeg har (som så alt for mange andre jenter) nedprioritert å trene tungt på bein, da jeg følte beina mine var kraftige nok fra før! Nå vet jeg heldigvis bedre!! Jeg har fått blod på tann og skal virkelig jobbe med bein og rumpe fremover.

I dag blir det mest sannsynlig enda en dag med treningfri! Mamma er i Oslo, og vi skal kose oss med litt shopping, deilig lunsj og diverse Oslohygge. Vi hadde en herlig kveld sammen i går, hvor vi koste oss med masse sushi og deilig frukt. Belønning etter all flyttingen. Jeg har funnet ut at jeg bor like ved et fantastisk sushisted, perfekt!! Jeg er overveldet over alle spørsmålene deres fra spørrerunden i går, det der kommer til å ta litt tid å svare på, men jeg skal gjøre så godt jeg kan:)

Nå har solen tittet frem her i Oslo, og jeg skal komme meg ut å nyte alt det denne fine byen har å by på!

Smiiil Maren

SPØRSMÅLSRUNDE!!

Da var hele livet mitt puttet i esker, og jeg er på vei mot Oslo! Det blir lite oppdateringer på bloggen i dag, da hele dagen går med til kjøring, utpakking og innflytt i ny leilighet! Flere av dere har etterlyst en spørsmålsrunde her på bloggen, så da tenkte jeg at i dag er en perfekt mulighet til å kjøre på med en spørrerunde! Det fungerer slik at du kan stille spørsmål om akkurat det du lurer på i kommentarfeltet, også lager jeg et eget innlegg hvor jeg svarer på spørsmålene deres:)

Så kjør på folken, spør i vei om hva enn du måtte lure på!

Det vil bli stille på bloggen i dag, men instagram oppdateres jevnt gjennom hele dagen, så følg meg gjerne der. Dere finner meg under navnet: Merdvik

Nyt denne søndagen, vi blogges fra Oslo;)

Smiiiil Maren

 

God morgen:)

Her i huset nytes en stille og rolig lørdagsmorgen. OL står på i bakgrunnen, rykende fersk kaffe lukter nydelig i kjøkkenet og vi koser oss med å bake knekkebrød. Det er kun mamma og meg som er våkne, resten av huset sover! Jeg var tidlig oppe for å gå meg en frisk morgentur, men når jeg kom inn på det koselige kjøkkenet og så hvor hyggelig det var her så droppet jeg lett den turen. Dette er min siste lørdag i Kr.sand før jeg flytter, og da synes jeg det er mye hyggeligere å kose meg ine med baking og morgenstund med familien tilfordel for trening.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av mine faste morgenrutiner! For en stund siden fortalte jeg dere om AFAalgen (les mer om den her) og siden det har jeg tatt denne superdrinken hver morgen, sammen med omega3 kapsler. Jeg vet ikke om det er denne algen som er super, eller om det bare er det at jeg virkelig tror på at den er super, som gjør at det funker. Det viktigste er at det faktisk funker! Jeg føler ikke et hinsides energiboost, men jeg kjenner en jevn god energi gjennom hele dagen, og det er helt nytt for meg! Jeg har vært en av dem som blir trøtt og sliten utover ettermiddagen og kvelden. Det å skulle ta seg en treningsøkt på ettermiddagen eller kvelden var helt uaktuelt. Nå derimot er energinivået mitt et helt annet, som sagt ikke helt vilt, men bare stabilt og jevnt. Jeg kan helt fint ta meg en kveldsøkt på gymmet uten problemer. Dette produktet har gjort en stor forskjell for meg, og jeg fryder meg over å ha energi til å legge øktene mine litt senere på dagen. Det er da de fleste av mine venner trener, og jeg kan enedelig benytte meg av treningspartner og litt mer sosialt på trening. Er du skeptisk? Vel, test den ut før du uttaler deg, og gi den et par uker før du bestemmer deg for hva du synes. Man kan ikke ha en mening om noe man ikke har testet:)

I dag er den store pakkedagen, og hele min lørdag vil bli satt av til å putte hele livet mitt i esker. I morgen tidlig kjører bilen med meg og hele mitt flyttelass inn til hovedstaden, og endelig skal jeg bli Oslojente igjen:)

Nå er det familiefrokost, OL og hjemmelagde knekkebrød! Ha en deilig lørdag, og nyt helgen:)

Smiiiil M

Bryst og skuldre!

Dagens styrkeøkt ble sammen med spreke Julie på Trimmeriet! Vi kjørte en god økt på skuldre og bryst. Energien min var ikke på topp før vi skulle kjøre i gang, men det er utrolig hva inspirerende treningsglade jenter kan gjøre med både humør og energi. I dag var både Julie og May med på å booste min energi, og vi fikk alle en solid økt. Vi var så og si alene på treningsenteret, og kunne kjøre musikken opp og dominere hele stedet. Fantastisk!

Dagens øvelser:

 • Skulderpress
 • Sidehev
 • Militærpress
 • Brystpress med hantler
 • Brystpress i kabel
 • Flies

Etter trening ventet en diger kyllingsalat med en haug av digge ingredienser på meg hjemme i hagen. Vi koste oss med lunsj i sola sammen med hele familien:) Jeg har blitt totalt hekta på Solo Super, og har byttet ut min avhengighet for pepsi max med Solo super. Gleden var stor da jeg så at kjøleskapet var fyllt opp av solo super. Hverdagslykke!

Nå venter et par timer med jobb i form av kostholdsprogrammer til nye kunder, og litt blogging før fredagskvelden skal nytes med ferske reker, vin og mer familiekos!

Hva er deres planer for helgen?

Maren

JA – jeg spiser godteri!!

I går postet jeg dette bildet på min Instagram, og det gikk ikke akkurat ubemerket henn! Er det virkelig slik at dere lesere tror at jeg kun lever på sunn mat, har supre treningsøkter hver dag og aldri spiser noe usunt? Vel, then you’re in for a big suprise! I går hadde jeg totalt treningfri, og koste meg med både brødskiver med nugatti, pasta til middag og masse snacks i form av is, chips, og sjokolade. Det var ingen feiring, og det var ikke lørdag, jeg hadde rett og slett bare lyst på noe digg! Har jeg lyst på noe godt, så unner jeg meg noe godt:) Det er sommer, det er ferie, og hvis du ikke har noen spesiell grunn til å leve etter en streng diett (grunnet konkurranse ol) så hvorfor i all verden skal du da være så streng mot deg selv? Jeg stemmer for å løsne litt på tøylene, senke skuldre og nyte en deilig sjokolade i ny og ne:)

Gårsdagens inntak resulterte i en joggetur i dagmorges med masse overskudd og power i beina! Herlig:) Nå skal jeg tilbringe resten av denne solfylte fredagen sammen med famlien min. Min bror og svigerinne er hjemme, og vi skal kose oss sammen før vi alle drar hver til vårt igjen etter helgen. De skal tilbake til Bergen, mine foreldre blir igjen i kr.sand og jeg flytter tilbake til Oslo. Denne helgen blir derfor full av kos og kvalitetstid sammen. Det er godt å ha en god familie, som alltid stiller opp for hverandre og som har ubegrenset med kjærlighet for hverandre. Jeg føler meg heldig!

Nyt denne fredagen fine lesere, for oss sørlendinger er vist dette den siste soldagen på en stund, så jeg skal hvertfall komme meg ut å nyte hver solstråle!

Smiiil M

Summertime

Dagen i dag har vært magisk! Sol, sommer, og kos. Jeg glemte selvfølgelig solkrem, og nå ligger jeg i senga og ser på film med en ildrød kropp. Jeg som trodde det var noe underlag der fra Frankrike, vel tydeligvis ikke!! Nå har jeg ligget i sengen de to siste timene, og sett på film. På tide å komme seg opp og ut i sola igjen, man kan faktisk ikke ligge innendørs i dette fantastiske været. Her er et par snapshots fra dagen.

Smiiil Maren

Sommerlykke!!

Endelig en strålende sommerdag, med kanon vær og ikke et vindpust!! I dag skal jeg nyte hvert minutt i solsteiken, og få litt farge på denne kroppen! I dag blir det treningfri og kun fokus på ferie! Jeg er inne i mine absolutt siste feriedager her på sørlandet, så nå må hver solstråle utnyttes. Jeg er straks på vei ut døren for å tilbringe dagen på en hytte ved sjøen. Kamera er selvfølgelig med, så følg med på Instagram for oppdateringer i løpet av dagen. (Navn: Merdvik ) Nå skal handleliste skrives, strandveska pakkes og jeg skal komme meg ut på sjøen!

Nyt denne sommerdagen, så håper jeg virkelig at solen stråler over hele Norge i dag:)

Sommersmil fra Maren

En heftig ryggøkt!

I dag fikk jeg en liten overraskelse på trening. Jeg elsker å trene rygg, og har trent ryggen min jevnt og bra den siste tiden, både fordi jeg synes det er helt rått med en markert rygg på jenter og fordi jeg synes det er utrolig gøy!! Jeg har aldri sett min egen rygg når jeg trener den – logisk nok! I dag filmet vi flere av ryggøvelsene, og da fikk jeg meg en liten overraskelse. Det har nemlig skjedd en god del bak der, og treningen har gitt resultater.

Julie og meg fikk en skikkelig god økt, og kjørte flere øvelser sammen i supersett. Tungt og effektivt! Dagens øvelser var:

 • Facepull
 • Latsdrag
 • Nedtrekk
 • Roing
 • Omvendt pecdeck
 • Fronthev med vektskive

 

Etter trening dro jeg ut til skjønne Celine som er hjemme fra København! Hun bor i det nydeligste huset ved sjøen, og vi koste oss på hver vår solseng, med friske bær og skravlings! Været har bare blitt finere og finere utover dagen, og nå steiker virkelig sola her. Jeg elsker sørlandet på slike dager, da finnes det faktisk ikke noe bedre sted i hele verden!

Nå angrer jeg litt på at jeg har satt av denne kvelden til hjemmekontor, med knall sol og 24 grader ute må det kanskje revurderes!

Smiiil Maren

No sleep!!

I natt har vært av den typen som aldri tar slutt! Jeg la meg ved midnatt, og våknet en halvtime senere, og sovnet ikke igjen! Frustrasjonen var rimelig intens da jeg så på klokken, og 05.15 lyste på displayet. 05.15, er det mulig!!! Før klokken ble så mye hadde jeg forsøkt alle triks i boken for å få sove, men ingenting fungerte. Jeg sovnet nok rundt halv seks – seks tiden, og sitter her nå med tidenes poser under øynene. Magen skrek etter frokost allerede kl 08, etter kun 3 timer søvn, og jeg måtte stå opp for en god porsjon frokost! To porsjoner faktisk, en med cottage cheese, skyr og jordbær, og en med cottage cheese, skyr, lune bringebær og blåbær! Nå sitter jeg her, god og mett, med en diger kaffekopp i hånden og koselig morgenprogram på tv. Ute er det fint sommervær, og jeg fant ut at jeg kan ikke sove bort denne tilsynlatende fine sommerdagen, etter alle de dagene vi har hatt med regn! Så nå tar jeg meg en ekstra kaffekopp, og gjør det beste ut av det!


I dag er det trening med Julie på Trimmeriet, og lunsj med en god veninne i sentrum. Jeg har fremdeles ikke kost meg med sjømat nede på brygga i sommer, og det er jo katastrofe. Så i dag som solen skinner, tror jeg det må bli et herlig skalldyrmåltid på meg! Ettermiddagen blir jobb, jobb, jobb – mailen min er overfylt og flere kunder venter på kostprogrammer. Jeg ser frem til å lage meg en stor kaffelatte, krype opp i sofaen og jobbe i noen timer. Jeg elsker hjemmekontor!

Nå skal jeg ta meg selv i nakken og forsøke å kvikkne til litt her. Oppdatering på dagens treningsøkt kommer senere, kamera blir med, og jeg skal forsøke å få til bilder og kanskje en liten film fra dagens ryggtrening!

Maren