Summertime

Dagen i dag har vært magisk! Sol, sommer, og kos. Jeg glemte selvfølgelig solkrem, og nå ligger jeg i senga og ser på film med en ildrød kropp. Jeg som trodde det var noe underlag der fra Frankrike, vel tydeligvis ikke!! Nå har jeg ligget i sengen de to siste timene, og sett på film. På tide å komme seg opp og ut i sola igjen, man kan faktisk ikke ligge innendørs i dette fantastiske været. Her er et par snapshots fra dagen.

Smiiil Maren

10 kommentarer
  1. Hei:) kjempe bra blogg!:)
   Jeg lurer på en ting. Det er 7 uker siden jeg fikk barn. I slutten av graviditeten fikk jeg helt dilla på mandler. ( stod til og med opp på nettene for å spise det…!) nå i ettertid spiser jeg fortsatt mye mandler. Ca 200g til dagen, å jeg klarer absolutt ikke slutte å spise det. Det jeg lurer på er om jeg legger på meg av å spise så mye? Og om det kan skade kroppen?
   Jeg er daglig o litt aktivitet(turer o.l) og spiser nok litt i underkant av det jeg burde av annen mat.
   Mvh Lena

  2. For noen fine sommerbilder. Det så utrolig fint ut med husene, vannet og bryggen. For en sommeridyll;) Håper det går bra med den solbrente huden din..

  3. Det er da en utrolig ond kommentar (til T over), stå fram med fullt navn eller “klapp igjen”. Maren: du har jo verdens nydeligste smil 🙂

  4. Gry
   27.07.2012 kl.09:43
   Det er da en utrolig ond kommentar (til T over), stå fram med fullt navn eller “klapp igjen”. Maren: du har jo verdens nydeligste smil 🙂
   AMEN!!! SÅ enig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg