Slik trener jeg på hotell

Reklame | Samarbeid Comfort Grand central

Forrige helg bodde jeg på Comfort Grand Central på Oslo S, og der har det sannelig skjedd ting på treningsfronten. Treningsrommet på dette hotellet er relativt lite, eller lite blir fei å si, for egentlig er det ikke så lite, det er bare litt smalt og avlangt. Det gjør virkelig ingenting, for her er det utstyrt så bra, at du kan få til de råeste treningsøktene. Jeg har hatt så mange gode økter her, og har lyst å dele en av dem med dere.

Jeg varmet opp med litt dynamisk stretching (jeg har lagt ut min stretcheng rutine på Instagram) og litt jogg/rask gange på mølla.

 Foto: Sofie Holtedahl

Deretter kjørte jeg 8-10 repetisjoner av følgende øvelser: 

🧡 Pushups mot stang (bevegelsesbanen blir litt kortere, dermed blir øvelsen litt lettere) 

🧡 Bulgarsk utfall 

🧡 Battleropes ( her kjørte jeg 1 minutt kontinuerlig jobb)

🧡 Biceps curl 

🧡 En-arms roing med KB (kettlebell)

🧡 Goblet squat med KB (kettlebell)

 

PUSHUPS:

BULGARSK UTFALL: bakre fot på en forhøyning, enten på stangen i Smith maskinen slik jeg gjør her, eller på en benk eller boks

BATTLEROPES:

BICEPS CURL:

EN-ARMS ROING: Kan selvfølgelig også gjøres med en vanlig hantel/vekt.

GOBLET SQUAT: Som betyr det samme som knebøy med vekt foran kroppen.

Jeg kjørte som sagt 8-10 repetisjoner pr øvelse, og 3-4 sett av hver øvelse. Så utrolig deilig!! Dette gymmet har så kule ting, slik som assultbike, romaskin, sånn grønn matte du kan dytte en prowler på, og i tillegg selvfølgelig Smith rack, frivekter, vektkskiver, stenger ++++.

For meg er det faktisk viktig at hotellet jeg bor på har et gym som er funksjonelt og bra. Er det noe du tenker på når du bestiller hotell? 😅💪🏼💦

Nå skal jeg straks avgårde her, frisøren står på planen og det er virkelig noe av det aller beste jeg vet. Hva er det frisører gjør i vasken der, som gjør at man går direkte i velvære-koma? Åååår så godt det er🧡 Jeg gleder meg! I kveld er det siste treningsøkt med den faste gjengen min, før jeg reiser fra dem i 14 dager. Jeg har en liten overraskelse til dem, og gleder meg skikkelig til en rå treningsøkt og litt ekstra hygge.

 

Smiiiil, Maren

 

 

I dag har jeg gjort noe helt crazy

Altså nå føler jeg meg helt crazy her jeg sitter. Jeg skulle bare en liten tur til sentrum for å handle inn litt småting til Bali. Du vet, en bok til å lese på flyet, Antibac +++ Vet dere hva jeg endte opp med å gjøre? KJØPE MEG EN NY IPHONE🧡 Ikke hvilken som helst iPhone, men den aller nyeste. iPhone 11 Pro, i den nydeligste olivengrønne fargen. Altså den er så vakker!!!

I min verden er det helt galskap å bruke så mye penger på en telefon. Selv om jeg har dette som jobb og lever av den telefonen, så føler jeg meg helt crazy her nå. Det som er stas er at det er et skikkelig bra kamera på den, så jeg håper å bruke den flittig på Bali, og ta masse fine bilder som jeg kan dele med dere🧡

Jeg måtte ha ny telefon, min var helt ødelagt og såvidt den var brukbar. Så det var ikke det at jeg sløser bort penger fordi jeg vil ha noe nytt, det var nødvendig, men likevel føles dette så crazy. Jeg føler nesten at jeg ikke fortjener den, siden jeg bryr meg så lite om tekniske duppedingser. hehe.

Så spørsmålet mitt er da, er det noen av dere som er litt Tec-geeks, og kjenner til den nye iPhonen? Har jeg noe bra i vente? Jeg får den nemlig ikke før på fredag, så jeg vet faktisk ikke helt hva jeg har i vente. hehe😅

Ellers fikk jeg handlet inn det meste av småting jeg trenger til reisen. Det ble ikke bare én bok, men to! Jeg skal dele pakkeliste, nye innkjøp, bøkene og alt med dere i et blogginnlegg i helgen. Nå skal jeg kose med Leo, begynne litt på Balipakking, før det er gruppetime i kveld😊 Jeg gleder meg så! Det er den faste onsdagsgjengen, og nå er det faktisk 3 uker siden jeg har fått vært på den timen, så det gledes stort til å se dem igjen!

Hva har du gjort denne onsdagen? Jobb/studier? Skal du trene eller gjøre noe annet hyggelig i ettermiddag/kveld? Del litt med meg i kommentarfeltet, det er så gøy å høre litt om hverdagen deres🧡🧡🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Sunn middag på 123

Reklame | Delikat

Jeg har to herlige middagstips å dele med dere, det de har til felles er at de er næringsrike, smaker nydelig og tar kort tid å lage. Jeg har gledet meg skikkelig til å dele de med dere, for jeg vet at dere setter pris på sunne, gode oppskrifter, som er raske å lage, og inneholder alt du trenger av næring. Det er så vanskelig å komme på nye spennende oppskfiter, og det er ikke alltid like lett å variere kostholdet. Jeg tror og håper jeg kan klare å inspirere deg litt med dette blogginnlegget.

Delikat er laget med de beste ingredienser av høy kvalitet, basert på erfaring og kunnskap siden 1931. Alle produktene produseres i Drammen, i samme by der det hele startet for 88 år siden.

Med Delikat Grønnere Middag får du fiks ferdig middagstilbehør alltid laget med rikelige mengder sunne grønnsaker, belgfrukter og/eller korn i spennende smakskombinasjoner. De smaker like godt kaldt som varmt og gjør det dermed enkelt å spise grønnere i hverdagen. Jeg har testet dem oppvarmet, og kalde, slik de kommer i forpakningen. Jeg ender som oftest opp med å ha det kaldt, som tilbehør. Rett og slett bare fordi det er det enkleste og raskeste, også smaker det helt fantastisk.

Jeg har testet alle produktene i Grønnere middag serien. Jeg har valgt meg ut to favoritter, som jeg varmt kan anbefale. La oss ta en titt:

Første oppskriften er en lakserett, med bønner & oliven med middelhavsurter til. Helt magisk! Jeg stekte en laksefilet i stekepannen, og krydret lett med salt og pepper. Som tilbehør lagde jeg en enkel potetmos, da dette var etter trening og jeg følte for å fylle på med litt karbohydrater. Grønnere middag boksene kan fint fungere som et alternativ til ris, poteter og pasta – hvis det er ønskelig. Min potetmos lagde jeg av kokte poteter, en skvett matfløte, litt smør og grovkvernet salt. Miks sammen med stavmikser, og ferdig. Til dette hadde jeg 2-3 ss av Grønnere middag bønner & oliven. Så smakfull, godt og ikke minst enkelt. Mmm.

Den andre retten er wraps med kylling, cashewnøtter og Grønnere middag med bygg & bønner med cherrypepper og appelsin. Fy flate for en vidunderlig smakskombinasjon. Jeg stekte kyllingen, og krydret med salt og pepper. La frem to lomper, fylte med 3-4 ss grønnere middag med bygg og bønner, før jeg strødde over med litt cashewnøtter. Ferdig på null komma niks, og så utrolig godt!

Det jeg liker best med disse små salatene fra Grønnere middag er at det gjør det så mye enklere å få i seg næringsrik mat. Det gjør det enklere å vaiere og teste litt mye smakskombinasjoner. Jeg liker at det er hele 5 varianter å velge mellom (Bønner & oliven, Bygg & linser, Bulgur & blomkål, bygg & bønner og Havre og rødbete). Salatene metter godt, setter farge på kostholdet og gir en god metthetsfølelse. Dobbel tommel opp fra meg!

Nå er jeg spent på å høre fra dere. Synes du disse rette så fristende ut? Jeg håper jeg har klart å inspirere deg til å prøve noe nytt på midddagstallerkenen din.

 

Smiiiil, Maren 

 

Min beste venn inn i høsten

Reklame | Good for me

Heii og god tirsdag mine venner. Jeg sitter her å koser meg med bildene fra et cafebesøk jeg hadde i Oslo i helgen. Jeg var veldig tidlig ute til en avtale, og rakk derfor å sette meg ned her, senke skuldrene, og virkelig kose meg med litt egentid.

Har dere sett en så deilig smoothie bowl som dette her? Det er en acai bowl fra Raw Oslo. Sammen med min Golden milk, og superdigge Acai bowl så hadde jeg to Vegamin D fra Good For Me.

Nå er høsten her, og selv om jeg elsker denne årstiden, så er det ingen tvil om at det påvirker energien min at det blir mørkere, og mindre sol. I høst og vinter-halvåret passer jeg alltid på å få i meg vitamin D. Det er verdens enkleste ting, Good For Me har nemlig Vegamin D som smaker som godteri. Det er jo en liten fest å spise en av disse daglig.

Dette er Norges første veganske Vegamin D gummy, de smaker ananas og er super gode. Vitamin D dannes i kroppen når huden utsettes for sollys. Siden sola den viktigste kilden til vitamin D, omtales det ofte som “solvitaminet”. Problemet i Norge er at vi bor i et område med lite tilgang på sol utenom sommeren, og mange nordmenn kan derfor ha utfordringer med å få i seg nok vitamin D. Vitamin D er essensielt for mange av kroppens prosesser: Det bidrar blant annet til å opprettholde normal muskelfunksjon, et fungerende immunforsvar og tannhelse.

Vitamin D bidrar blant annet til:

☀️ opprettholde normal muskelfunksjon

☀️ opprettholde immunsystemets normale funksjon

☀️ normale kalsiumnivåer i blodet

☀️ opprettholde en god tannhelse

☀️ opprettholde et sterk skjelett

☀️ normalt opptak av kalsium og fosfor

Jeg har nå mulighet til å gi dere 50% rabatt på første boksen. Du får den da for kun 99kr. Klikk HER for dette supre tilbudet☀️

Sunn og næringsrik mat, nok søvn, og påfyll av Vegamin D = oppskriften på en energisk og fin høst🧡 Klikk hjem en boks med deilige Vegamin D gummies i dag. Jeg tror nesten jeg kan garantere at du vil like dem!!

 

Smiiil, Maren

 

 

Tid for deilige strikkegensere

Reklame | Annonselenker

Jeg elsker myke, gode, varme og deilige strikkegensere. Nå er endelig sesongen her for å finne dem frem, og jeg har tatt et lite søk for å finne mine favoritter, slike at jeg kunne dele dem med dere🧡 Jeg har valgt å gå for flere varianter, i ulike farger, men det som er felles er at ingen av dem er veldig dyre. La oss ta en titt:

Pudderrosa genser / Beige med rund hals  / Hvit med zip / Basic grå / Hvit med søte detaljer / Beige med v-hals

Mosegrønn / grå med rund hals / Vinrød strikkejakke / Hvit med nydelige detaljer / Mosegrønn strikkejakke / grå basic 

Håper du også fant noen favoritter her🧡 Nå skal jeg ta på meg den beige strikkegenseren med v-hals, og et stort deilig skjerf. Jeg har nemlig bestilt flere av disse hjem, og skal vise dere bilder av dem på, så snart jeg får tatt litt nye bilder. I dag skal jeg i et spennende møte. Det handler om å få til flere sporty eventer her på sørlandet, og det er noe jeg brenner veldig for💪🏼😅💦 Nå har vi jo fått til SPORTY LØRDAG i samarbeid med fvn. Jeg skal holde hele 5 gruppetimer, og gleder meg noe enormt!! Du kan lese mer og melde deg på HER. 

Ha en deilig mandag mine venner. Frem med smilet, og gjør det beste ut av det🧡

 

Smiiil, Maren 

Bildedryss ShapeUp Convention

Heii fra Gardermoen❤️ Jeg hadde så lyst å oppdatere dere i går, men når denne skrotten ramlet inn på hotellrommet etter 5 harde og fantastisk gøye økter på ShapeUp Convention, så var det null og niks energi igjen. Så derfor ble bilderedigering utsatte til i dag i stede. Jeg har brukt en god time på å redige bildene fra mitt kamera, også tikket en mail inn, og der lå det bilder fra verdens beste Sofie (@mellotune på Instagram), som var med på timen vår, men også hadde med seg kamera. De bildene var jo så mye finere enn mine, hehe, så da blir det selvfølgelig hennes bilder jeg deler, sammen med noen av mine egne. Så gøy med litt fotominner fra en fantastisk dag, med så mange gøye gruppetimer. 

Hele ShapeUp convention var en knall gøy opplevelse fra start til slutt. Jeg blir alltid så ufattelig takknemlig etter slike helger, takknemlig for at jeg får lov å være en del av det, og at jeg får lov å jobbe med min aller største lidenskap. Jeg ELSKER å være trener, og jeg synes nesten det er vanskelig å finne ordene for å beskrive hvor mye det gir meg å få lov å veilede, pushe, heie og motivere folk til økt fysisk aktivitet og treningsglede. Nei dette er drømmen min, og jeg er så glad, ydmyk, stolt og takknemlig for at jeg får lov å drive med dette❤️

TUSEN TAKK til alle som kom på timene mine. Takk for rå innsats, store smil og herlig energi. Tusen takk til Shapeup som år etter år vil ha meg med på laget. Tusen takk til Abilica som stilte med utstyr til Bootcampen utendørs. Sist men ikke minst tusen takk til verdens beste Kristin, som jeg holdt to av timene mine sammen med. Du er den beste partneren jeg kunne ønsket meg, sammen er vi bokstavelig talt dynamitt 💪🏼😍

Nå skal jeg hjem, kose meg med å se på bildene, og ta inn alle magiske inntrykk fra en helt rå helt på alle mulige måter!

 

Smiiil, Maren 

 

Hei Oslo

Reklame | Annonselenker

I skrivende stund sitter jeg i hotellresepsjonen på Comfort Grand Central, nyter en kopp kaffe og planlegger dagen min. Jeg skal gjøre en spennende foto-jobb her på hotellet i dag, og er så spent på hvordan det blir. Jeg deler selvfølgelig resultatet med dere senere. Hovedgrunnen til at jeg er i Oslo er selvfølgelig ShapeUp Convention som finner sted i morgen. Jeg skal ha så mange gøye timer, og gleder meg noe helt enormt. Det blir Bootcamper i flere ulike vrianter, og en svettefest som er lagt opp så heftig at jeg blir svett bare av å tenke på det. hehe😅💦💪🏼

Jeg skal ta med meg kamera og dokumentere så godt jeg kan. Øktene mine skal dere selvfølgelig få uansett! Jeg tror virkelig de vil falle i smak hos dere også.

Ellers blir Oslo fylt med masse jobb denne gangen, og dessverre minimalt sosialt. Sånn er det noen ganger, men heldigvis får jeg en overdose av sosial stimuli på Convention i morgen. Ingenting i hele verden er gøyere enn å møte så mange blide, treningsglade, energiske og flotte jenter, som man gjør på denne typen treningseventer. Åååår som jeg gleder meg❤️

Denne røde genseren jeg har på bildene hadde jeg på meg når jeg reiste hit, også fikk jeg en snap av en jente som hadde sett meg på flyplassen og lurte på hvor genseren var fra. Jeg må le, sosiale medier funker på de artigste måter. Veien til kommunikasjon blir så kort og enkel😄 Genseren er altså fra Nelly, og er nå på 50% rabatt. Den koster kun 149kr. Den finnes i 5 ulike farger, og du finner den HER. I tillegg til at mye er på salg, så har Nelly en rabattkode ute nå som gjelder på alle varene fra alle de ulike Nelly by Nelly brandsene. Så ta turen inn HER å kos deg med rabattkoden: NELLY15

Nå skal jeg få sjekket inn her, komme meg opp på rommet og forberede meg litt til fotoshooten på hotellet. Dette blir så spennende, og det har jo selvfølgelig noe med trening å gjøre💪🏼😅

Mer fra denne kanten senere mine venner! Ha en magisk fredag så lenge❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Jeg trenger deres hjelp

Hei fine dere🧡 Jeg liker så godt å spør dere om ting, rett og slett fordi jeg får alltid så mange gode svar. Nå nærmer det seg Bali med stormskritt, og jeg føler meg helt lost i Pintrest-bilder og instagarm-kontoer om Bali. Det er så MYE jeg vil se, gjøre og spise. hehe. Så da vender jeg meg til dere igjen, har noen av dere vært på Bali?

Bilde lånt fra Pinterest

Hva MÅ man se når man besøker Bali? Hva må oppleves? Hvilke steder må besøkes, og hvor må vi spise? Del alle tips du måtte ha. Jeg blir så takknemlig😘 Vi skal bo i Canngu, men har mulighet til å reise litt rundt til ting i nærheten.

Så spent på å høre om noen av dere har noen fine Bali-tips🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

Bli med på en dag i mitt liv

God kveld fra sofakroken🧡 I dag har dagen bare løpt fra meg, og jeg har forsøkt å henge med. Jeg startet dagen på vaksinekontoret, nå er de siste vaksinene til Bali tatt, og vi er klare for avreise om 11 små dager☀️🌴🌊 Fy søren så gøy det skal bli. Husk at jeg gir bort til reise til Bali, vinneren trekkes 16 september, så hvis du vil være med må du slenge deg på NÅ. Du finner konkurransen om en reise til Bali HER.

Etter vaksiner, dro jeg på Panda Panda med skjønne Janne, som jeg reiser sammen med. Vi koste oss med en stor god lunsj, men vi skrev ned masse gøye ting vi vil oppleve på Bali. Her er jeg så åpen for alt dere har av tips. Vær så snill å del alle Balitips du har🧡

Etter lunsjen løp jeg en super rask tur innom treningssenteret, og rakk følgende på de 40 minuttene jeg hadde til rådighet:

  • Strakmark
  • Nedtrekk
  • Box bøy
  • Skulderpress
  • Utfall bakover med stang
  • Brystpress

Jeg kjørte 8-10 repetisjoner, 4 sett pr øvelse. En grei økt, som fikk frem både humør og go´følelsen. Etter økten løp jeg rett videre i et møte, der fikk vi gjennom en avtalte jeg hadde ekstremt lyst å få til. Mer om det senere❤️ Videre fra møte, lynraskt hjemom, tur med Leo og rett videre til en hemmelig smaks-testing på kommende nyheter hos Hennig-Olsen is. Det er bare å glede seg folkens, det kommer noen nyheter (sunne nyheter) som vil ta pusten fra dere!!!!

Når jeg endelig dumt ned i sofaen, var klokken nesten 20, og jeg var helt nødt å få i meg litt middag og gi Leo en lang god tur. Nå har roen senket seg i stua, og jeg kjenner at i kveld blir jeg nok sittende oppe en stund, rett og slett bare for å kjenne på hvor godt det er å være i mål med alle dagens gjøremål.

I morgen er en like hektisk dag, med planer fra morgen til kveld. Jeg liker hektiske perioder, og spesielt nå som det kun er 11 små dager igjen til avreise til Bali. Jobbe på – det er sol, bølgeskvulp og palmesus i nær fremtid☀️🌴🌊 Bli med i konkurransen da, plutselig blir det Bali på deg også!! Vinnerne kan velge å reise akkurat når de vil selvfølgelig, delta på konkurransen HER.

 

Smiiiil, Maren

 

 

Når alt du vil er å være alene

Jeg har tatt en pause fra super-sosiale Maren, og alt jeg vil er å være alene. Det er en litt ny følelse for meg. Jeg er vanligvis en person som får energi av å være sammen med andre mennesker, men den siste tiden har jeg kjent på et enormt behov for å være alene. Jeg koser meg så hjemme alene på kveldene, sammen med Leo, en serie på tv, macen i fanget, litt jobb og noe god mat eller snacks. Jeg jobber, pusler med redigeringer, forbereder diverse ting, scroller på Instagram, koser med Leo og bare nyter alene tid.

Jeg føler meg litt kjip som kveld etter kveld takker nei til å være med på ting, og unngår å treffe folk, men jeg har rett og slett bare lyst å være alene. Jeg har det helt fint, og ingenting er galt. Det er kanskje naturlig etter en periode med mye folk rundt meg på treningsreise, og hele pakka. Jeg skal fortsette å nyte alenekveldene mine jeg, så kommer nok den uber-sosiale versjonen av meg snikende frem igjen snart🧡

Nå er klokka straks 22, Leo og meg har gått kveldsturen og vi er straks på vei i seng. Eller det vil si, Leo skal sove i buret sitt, og jeg i sengen. Han sov faktisk i sengen min når han var valp, men den tid er over. Selv om i disse skumle tider med mystisk hundesykdom, så har jeg mest lyst å ta han opp i senga mi, holde rundt han, og beskytte han fra den store skumle verden.

Hvorfor finner ingen ut hva dette er? Hvorfor er det ikke mer informasjon? Jeg går rundt med en liten klump i magen konstant, og kjenner at jeg virkelig trenger at noen betrygger meg med at faren er over snart🧡 Hva tenker dere andre som har hund? Er dere bekymret?

Nå skal jeg plukke med meg den lille godsaken av en hundegutt, og kose litt ekstra på han før natta. Håper dere har det fint alle sammen, og at uken har behandlet dere fint så langt. God klem til hver og en av dere🧡

 

Smiiiil, Maren