Bildedryss fra en magisk dag

I dag har jeg vært i paradis, rett og slett☀️ Karen ( fra Island som vi har blitt kjent med på surfecampen), Janne og meg dro avgårde tidlig i dag morges til magiske Uluwatu. Vi fant en skjult, og helt ubeskrivelig vakker strand. Der satt vi å så på surfere, solte oss, badet, skravlet og nøt livet i noen deilige timer. Til lunsj fant vi et sted kalt Cashew tree, og der koste vi oss med salat, vegetarburger, juice, smoothie, kaffe og masse frisk frukt. Etterpå var det videre til enda en deilig stand, før vi avsluttet dagen på Single Finns Beach Club med ananas Margarita, pizza og nachos i en helt vidunderlig solnedgang.

Når jeg satt der å tenkte at nå kan faktisk ingenting bli bedre, så hoppet det en hel flokk med delfiner ute i horisonten hvor vi satt å så. FOR et vakkert syn!! Nei denne dagen her topper virkelig alt, jeg er helt i ekstase, og klarer ikke sette ord på det. Jeg har knipset litt, men det ble mest med mobilen i dag. Jeg legger med et lite bildedryss her likevel, så får dere et inntrykk av vakre Uluwatu:

Jeg må bare legge ved en liten kollagen fra mobilen også, der fikk jeg med så mye mer herlige glimt fra dagen. Kvaliteten er ikke så god, men men. Det er dager som dette som gjør meg lykkelig, og jeg lever så lenge på dem. Utflukt med to skjønne jenter, til et helt nytt, og så eksotisk sted. Dette her har bare vært så gøy!

Jeg kjenner at det har vært en lang dag på farten, så nå skal det bli godt å krype under lakenet ( ååå jeg savner dyna hjemme litt kjenner jeg) og få en god natt søvn. I morgen skal det surfes, og bli kjent med alle de nye som har ankommet Lapoint campen. Nå er det en ny uke, med nye fjes.

Håper dere har det finfint❤️

 

Smiiil, Maren 

Svar på alle Bali-spørsmål

Reklame |

Heii venner🧡 Jeg la ut på instagram og spurte om det var noe dere lurte på om Lapoint, og Bali. Det kom en hel haug av spørsmål, veldig mye gikk på det samme, så jeg har slått sammen en del av spørsmålene. Here we go:

Reiser de fleste sammen, eller reiser mange alene?

Det er begge deler, noen reiser sammen og veldig mange reiser alene. Mange reiser kanskje to venninner, eller to kompiser, og tar det som en del av en lengre reise, eller kun er her, slik som Janne og meg er nå. Det er altså både søsken, venninner, kompiser, kjærester og enkeltpersoner som reiser. Alle blir så godt kjent i løpet av uken uansett, så det har ingenting å se. Det er utrolig hvor sterke bånd man knytter ute i bølgene, mens vi alle gjør vårt beste for å prøve å mestre surfingen🌊☀️

Er det mange unge som drar dit?

Det varierer veldig, aldersgrensen er 18 år. Det er alt fra 18-19 åringer til 30+. På campen jeg var på i Sri Lanka så var det flere på godt over 30, men også veldig mange i starten av 20årene. Så ja, det varierer, men dette opplegget funker for absolutt alle!

Hvordan er strendene der dere bor?

Akkurat her i Canggu er de fine, men ikke sånn wow paradis fine (det går du like i nærheten da, bare en liten moped eller taxitur unna). De er store, og flotte, og supre til surf ( veldig mange surfere der, så vi som skal lære oss dette kjører et stykke avgårde for litt bedre plass å boltre oss på). men ja, strendene funker helt supert til å sole seg og ikke minst til å sitte å nyte solnedgangen på. Helt helt magisk❤️

Hvordan er været, er det høysesong nå?

Det er høysesong fra april til september, men Bali er fantastisk hele året, er det våt-sessong så regner det mye i korte perioder også er det helt fint igjen og sol like etter. Så man kan si at Bali er et helårs reisemål, med en tørr og en våt periode (det er ikke regntid her, som sagt kun korte perioder med regn), tørr periode er fra april – september, og våt periode er fra oktober til mars. Temperaturen ligger på 25-30 grader hele året☀️ Lapoint campen er åpen hele året!

Skal til Bali om 1,5 uker, hva må vi få med oss på den tiden vi er der?

OM jeg skal tipse dere om dette jenter❤️ Det kommer et langt innlegg med alle mine Bali høydepunkt – i god tid før dere reiser. Hvor på Bali skal dere? Anbefaler virkelig Canggu (her vi bor nå), Ubud og kanskje Uluwatu (skal dit i morgen, så kan tipse mer etter det besøket)

Er det kaldt i vannet? Hva har dere på dere når dere surfer?

Nei det er kjempe deilig, vi surfer i bikini og lapont surfe-langermet topp.

Er det treningsmuligheter på campen?

Ja absolutt!! Du kan løpe i området, det er helt trygt og på selve Lapoint-campen er det ett sett med hantler på 10kg hver, to stenger på 20 kg, og pullups-stang. Helt supert!! Jeg har hatt 4 treningsøkter her nå. ( Alle er filmet, og kommer på Instagram på min konto @marenerdvik. To av dem er allerede ute)

Jeg lurer på hvorfor du har valgt å reise dit?

Jeg har alltid hatt en drøm om å oppleve Bali, det stod høyt på min liste🧡 Jeg har reist med Lapint før og vet hva jeg kan vente meg når jeg reiser med dem. Jeg vet at campen vil være bra, ryddig, oversiktlig og ha alt jeg trenger. Jeg vet at maten er god, sunn og trygg å spise. Jeg vet at surfingen vil bli lærerik og gøy, med dyktige instruktører og god oppfølging. Ja, så for meg var det et veldig lett valg🌴☀️🌊

Hvordan ser campen ut?

Jeg legger ved masse bilder fra campen i innlegget, så kan du se❤️ Jeg poster også mye fra campen på Instagram og Snapchat, så følg gjerne med der også. også er det masse bilder og film på nettsiden til Lapoint, så det er kanskje det beste. Du finner den HER.

Hvordan er det lagt opp?

En typisk dag kan se slik ut:

 • Frokost på camp fra kl 06-09.00
 • Surfing 07.30-09.30
 • Lunsj på camp tilbys fra 11.00-14.30
 • Etter surf, er det soling, bade i bassengene, spille volley, dra ut å spise lunsj hvis man vil, dra på stranda osv.
 • Middag på camp kan være rundt 18/19/20

Etter middag skjer det skjer det gjerne ne sosialt for de som vil. Spillkveld, filmkveld, quiz, ut å danse. Det er selvfølgelig HELT valgfritt om man vil bli med på noe, eller kjøre helt sitt eget løp. Man kan dra ut å feste også hvis man ønsker det, bare du selv sørger for at du kommer seg i seng, og er klar for surfing neste dag (hvis du vil, det er selvfølgelig valgfritt det også, men har man betalt for surf, vilman jo gjerne ha timene som tilbys)

Hva er tidsforskjellen? Har det preget starten på oppholdet ditt?

Det er 5 timer foran her, det betyr at er klokken 10 i Norge er den 15 på Bali. Nei ikke i det hele tatt, vi snudde rett rundt vi, og gikk direkte inn i Balitid. Heldigvis 😄

Hvordan er maten? 

Åååå den er SÅ god!! Frokosten på Lapoint-campen er fantstisk, med eggerøre, stekt egg, masse masse frukt, havregrøt, yoghurt, musli, juice, melk, kaffe, brød, grønnsaker, ost, og enda mer frukt😍 Så herlig!!! Middagen er en super miks av lokalt, vegansk og “vanlig”, hva enn det betyr. Det er veldig tilrettelagt for veganere, men finnes alltid typisk kjøtt, kylling eller fisk også. masse deilige grønnsaker, ris, quinoa, poteter i ulike former +++.

I tillegg er jo maten generelt på Bali helt ubeskrivelig. Altså jeg har ikke ord!! Jeg har så mange bilder å vise dere fra ulike, helt vidunderlige cafeer.

Er det noen kjekke gutter der? Er det noen surfe-babes?

Haha, ja så absolutt! Det er rundt 45 stykker på campen nå, både jenter og gutter. Så det er nok absolutt mulighet for å finne både kjekke surfe-gutter og snasne surfe-jenter.

Skjer det noe mer enn surfing, sånn på ettermiddagene eller kveldene? Litt kjedelig å reise alene, også blir man sittende på rommet.

Ja så absolutt, som nevnt i spørsmålet om hvordan en dag er lagt opp så ser du at det kan være masse gøy. Spillkvelder arrangert av Lapoint, quiz som de lager, volleyball-turnering, Bali-olympics, ut å spise sammen, filmkveld, masse utflukter til andre steder og severdigheter som de legger opp for deg ++++. Så det er virkelig ikke noe problem. Vi er med på litt, men vi er også en del for oss selv, og gjør våre egne ting, en perfekt miks av litt sosialt med alle og litt bare vi to venninnene. Det er perfekt!  Vi har besøk masse koselige cafeer, og det er SÅ gøy! Vi har også hatt utflukt til Ubud, og i morgen er det Uluwatu.

Det er uansett så vilt sosialt på surfingen, som nevnt tidligere her i innlegget så er det utrolig hvor godt kjent man blir av å prøve å overvinne bølgene sammen. Vi øver og øver, prøver og feiler, heier og motiverer, og når noen får det til, så jubler vi alle sammen. hehe, det er så gøy! Det er 3 nivåer av surfing da, vi er på level 1 som er helt nybegynner. Det finnes level 2 og 3 også, og det er faktisk en del skikkelig rutinerte og rågode surfere her som kommer for å få hjelp til å bli enda bedre og surfe sammen med andre gode surfere. Så det er et nivå for alle, og instruktørene er rågode og kan utfordre alle – uansett nivå💪🏼

Jeg har svart etter beste evne, er det noe mer dere lurer på så bare spør. Alt av informasjon står også på Lapoint sine nettsider, så du vil garantert finne svar på alt av det praktiske rundt en slik reise der. Klikk deg inn HER for å se bilder, video og få all info❤️

 

Smiiiil fra Bali

 

 

Jeg er forelsket

Reklame | Annonselenker

Se på den drømmen av en lunsj, altså jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av det, Bali har nesten for mye sunne godsaker å by på. Det er fargerike, sjarmerende, inspirerende og sunne spisesteder overalt. Canggu er mekka for instagramvennlige cafeer, med de fineste både matrettene og lokalene.

En ting er at det ser fint ut, men det smaker helt himmelsk og i tillegg er alt laget på ekte og kortreiste råvarer. Jeg har forelsket meg i Bali, og kunne ikke kost meg mer🧡

Vi har besøkt så mange fine steder til nå, og vi har enda 12 dager igjen i dette paradiset. Jeg skal selvfølgelig lage et helt innlegg til dere med alle de beste stedene, og hvilke retter jeg anbefaler på de ulike stedene. Alle stedene vi har vært ligger i gåavstand til surfecampen. Det er så herlig! Dagene går slik som dette:

 • Frokost på Lapoint campen
 • Surfing 
 • Lunsj på et digg sted 
 • Sosialt med gjengen / trening / shopping i små nisjebutikker og markeder / yoga / volleyball 
 • Middag på campen, eller drar ut å spiser sammen
 • Sove 

Topp – HER // Skjørt – utsolgt, lignende HER // hårbånd – HER (Både toppen & skjerfet er på salg)

Dette livet passer meg helt utmerket, surfeskillsene har forbedret seg men det er fremdeles langt igjen enda. Bølgene her på Bali er så mye større enn de jeg opplevde på Sri Lanka, så det er virkelig en helt annen og veldig mye brattere læringskurve her. Det er både skummelt og sykt gøy på en gang. Heldigvis er instruktørene flinke, og følger oss godt opp.

Nå er klokken sant 22 her på Bali, og det er på tide på finne senga. I morgen venter enda en tidlig surf, før vi skal nyte lunsj med en fin jentegjeng vi har blitt kjent med her, og på kvelden blir det ut en tur med alle sammen🧡

Håper du har det finfint, og får en nydelig helg med hva enn du velger å fylle den med!

 

Smiiiil, Maren

 

Bali vibes

Reklame | Lapoint

Heii venner!! Jeg føler jeg er i en helt annen verden, og helt hinsides langt borte fra Norge, hverdag, og rutiner – på en positiv måte. Tiden flyr her, og jeg koser meg helt enormt. Bali har den effekten på folk tror jeg. Her handler alt om surf, bølger, yoga, felleskap med fine folk, sol og smoothie bowls. For et liv🌴☀️🌊

 

Jeg bor som dere vet på Lapoint sin surfecamp i Canggu, hvis du er nysgjerrig på campen, kan du lese alt om den HER. Vi har nå hatt 2 surfeleksjoner, og kommet lenger enn jeg gjorde på hele uken i Sri Lanka. Det er kanskje ikke så rart, siden jeg nå hadde litt grunnlag. De går relativt fort frem her, men det hadde de ikke gjort hvis ikke gruppen var klar for det.

Det er SÅ gøy med suringen, men samtidig ganske skummelt. Bølgene her er større og det er mer utfordrende. Jeg får utfordret meg selv skikkelig, og det er så magisk å kjenne på litt mestring!

For utenom surfingen er maten høydepunktet, altså jeg kommer til å live på smoothie bowls denne uken her🧡 Det er SÅ mange fantastiske steder, og jeg er helt overveldet over hvor mye sunn, fargerik og fantastisk mat det er her.

Vi spiser alltid frokost på camp, da det ofte er veldig tidlig på morgenene før surf. Frokosten her er helt super, med både havregrøt, masse masse frisk frukt, pannekaker, egg, omelett, toast, for å nevne noe. I tillegg er det alltid kaffe, fersk juice, melk, yoghurt +++

Nå skal vi straks løpe til middag her, klokken er 18 her på Bali. Vi ligger 5 timer foran dere, så det er en liten tidsforskjell der. Jeg gleder meg til å oppdatere dere igjen. Jeg har SÅ mye å dele allerede, og jeg har kun vært her i 2 dager. Dette kommer til å ta helt av🧡

Håper alt er finfin hjemme, fortell meg gjerne litt om hva hverdagen din inneholder. Det er så gøy å høre😍 Er det forresten noen av dere som er med på #pålagmedmaren? Den gjengen tar helt av om dagen, og det er så gøy å se! Jeg deler ut premier og treningsprogrammer til dem hver uke, og det har blitt en skikkelig fin og super motiverende gjeng. Sjekk ut hva dette handler om HER, og Facebook gruppen vår HER.

 

Smiiiil fra Bali 

 

Et naturlig valg i min hverdag

Reklame | GO´KNEKKE

Livet på Bali smiler, og vi storkoser oss allerede. Noe av det beste med Bali er uten tvil maten, det er så mye fargerik og spennende mat. Vi spiser spennende lokal mat, og smoothie bowls til den store gullmedalje. Jeg elsker denne typen mat, men magen min er helt avhengig av å få litt ordentlig fullkorn og fiber å jobbe med også.

Det jeg liker med Go’knekke er at de er 100% fullkorn, og inneholder 30% fiber. De inneholder faktisk mest fiber av alle knekkebrød du finner i knekkebrødhylla! Dette er en superdigg nyhet, som jeg la min elsk på fra første bit. I tillegg til sitt fantastiske næringsinnhold, smaker knekkebrødene helt utrolig godt.

Knekkebrød er min go to i hverdagen, enten til frokost, lunsj eller som et raskt og godt mellommåltid. Jeg har gjerne proteinrikt pålegg på, som ost, egg eller skinke, og ofte lurer det seg inn et lite dessert-knekkebrød med syltetøy.

Jeg har delt en god del med dere tidligere at jeg har en mage som krangler litt til tider, og akkurat derfor er det veldig viktig for meg å sørge for å tilføre godt med både fullkorn og fiber i min hverdasgskost.

Go´knekke er bakt helt uten gjær, og det er det som gjør dem så sprø og gode. Jeg har også lyst å trekke frem at de er produsert med bruk av så lite emballasje som overhode mulig, og emballasjen kan sorteres som papir. Det er små ting, som faktisk utgjør en stor forskjell!

Putt Go´knekke i handlekurven din neste gang du er innom Kiwi, Meny, Spar eller Joker.

Disse har blitt en fast del av min hverdag, jeg liker de faktisk så god at jeg puttet en pakke med meg i bagasjen til Bali! Det er faktisk et godt tips til deg som sliter litt med mage og fordøyelse, og som opplever forverring ved endrede rutiner på kostholdet på ferie og reise. Ta med deg produkter slik som Go´knekke på tur, på den måten vet du at du får i deg godt med fullkorn og fiber, selv i land det kan være utfordrende å få tak i!

Håper du har en super dag, og at denne tirsdagen behandler deg bra🧡 Vi er på vei til reisens første surftetime!

PS: GIVE-AWAY: Sjekk min Instagram (marenerdvik). Jeg gir nemlig bort masse knekkebrød til dere i en stor give-away! Tenk så digg å fylle skapene med sunne knekkebrød – helt gratis! Vinner trekkes om én uke! Lykke tiiiil🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Reisen er i gang

Reklame | Lapoint

Heiii fra Gardermoen🧡 I skrivende stund sitter vi å momser i oss en smoothie bowl, og venter på å få gå ombord på flyet som skal ta oss til Bangkok og videre til Bali. Det blir en lang reise, men vi er så forberedt som, det går ann å bli. Masse snacks, bøker, podcaster, filmer lastet ned og masse deilig musikk. Vi har tepper, ørepropper og øyebind. Dette kommer til å bli så bra!

Jeg hadde bare lyst å stikke innom å si hei, før jeg logger av det neste døgnet✈️ Håper dere har en finfin søndag, og koser dere med noe skikkelig hyggelig! Vi snakkes fra campen til Lapoint på Baliiii🌴💦☀️

Smiiil, Maren 

Reisefeber, pakkeliste og forventninger

Reklame | Lapoint

Det kribler i hele kroppen, og jeg klarer ikke sitte stille. Pakkelisten til Bali er klar, stuebordet mitt er overfylt med ting, vaskemaskinen går i ett, kjøleskapet er tømt og reisefeberen har virkelig meldt sin ankomst. Jeg styrer og stresser over alt jeg er livredd for å glemme, og fører stadig nye ting til på listen. Nå har jeg egentlig bare lyst å komme meg avgårde, for den ventingen her er det verste. hehe. Jeg har så store forventinger til Bali, og jeg håper så inderlig at det er like vakkert som jeg har sett for meg.

Jeg har jo reist med Lapoint tidligere, og det var bare så fantastisk bra. Jeg har sett bilder av campen på Bali, og den ser helt utrolig fin ut. Jeg er så spent på alt vi har i vente, hvordan vi skal bo, hvem andre som er der, været, området, rommene og ikke minst surfingen. Hvis du er litt nysgjerrig på Lapoint og Bali, kan du sjekke ut nettsiden med all informasjon HER.

Jeg får helt sommerfugler i magen av disse bildene, og jeg gleder meg så til å få oppleve det i virkeligheten. Den eksotiske naturen, strendene, jungelen, bølgene, surfingen, de vennlige menneskene, og sist men ikke minst maten. Jeg skal seriøst leve på smoothie bowls disse ukene her. Fargefest på hver eneste måltid. Åååå som det gledes☀️

Jeg er skikkelig spent på hvordan det står til med surfe-skillsa mine nå. Jeg har jo surfet én gang før, på Sri Lanka med Lapoint, men jeg føler meg helt nybegynner likevel. Surfing handler om kontinuitet og mengdetrening, og når man ikke får gjort det på mange måneder føles det som første gang igjen. Det blir så gøy, jeg gleder meg til å oppdatere dere med litt surfe-prat underveis i den kommende uken.

Nå må siste restar ting som skal med pakkes, og rundstykker bakes. Jeg skal ha med hjemmelagde rundstykker og knekkebrød. Janne, som jeg reiser sammen med, skal ha med hjemmelagde bananpannekaker. Det er så deilig å ha litt fiberrik og sunn mat på en så lang reise, flymat er ikke alltid det helt store, så da er det fint å sikre seg litt.

Ellers blir det tidlig i seng, og i morgen tidlig stater endelig reisen mot magiske Bali❤️ Jeg håper dere har en finfin helg, og koser dere skikkelig. Jeg skal sitte klar foran skjermen i kveld og få med meg Skal vi danse. Er det flere som ser på? Hvem heier dere på? Jeg synes Jørgine, Emilie og Victor er så flinke!

 

Smiiil, Maren 

 

Slik trener jeg på hotell

Reklame | Samarbeid Comfort Grand central

Forrige helg bodde jeg på Comfort Grand Central på Oslo S, og der har det sannelig skjedd ting på treningsfronten. Treningsrommet på dette hotellet er relativt lite, eller lite blir fei å si, for egentlig er det ikke så lite, det er bare litt smalt og avlangt. Det gjør virkelig ingenting, for her er det utstyrt så bra, at du kan få til de råeste treningsøktene. Jeg har hatt så mange gode økter her, og har lyst å dele en av dem med dere.

Jeg varmet opp med litt dynamisk stretching (jeg har lagt ut min stretcheng rutine på Instagram) og litt jogg/rask gange på mølla.

 Foto: Sofie Holtedahl

Deretter kjørte jeg 8-10 repetisjoner av følgende øvelser: 

🧡 Pushups mot stang (bevegelsesbanen blir litt kortere, dermed blir øvelsen litt lettere) 

🧡 Bulgarsk utfall 

🧡 Battleropes ( her kjørte jeg 1 minutt kontinuerlig jobb)

🧡 Biceps curl 

🧡 En-arms roing med KB (kettlebell)

🧡 Goblet squat med KB (kettlebell)

 

PUSHUPS:

BULGARSK UTFALL: bakre fot på en forhøyning, enten på stangen i Smith maskinen slik jeg gjør her, eller på en benk eller boks

BATTLEROPES:

BICEPS CURL:

EN-ARMS ROING: Kan selvfølgelig også gjøres med en vanlig hantel/vekt.

GOBLET SQUAT: Som betyr det samme som knebøy med vekt foran kroppen.

Jeg kjørte som sagt 8-10 repetisjoner pr øvelse, og 3-4 sett av hver øvelse. Så utrolig deilig!! Dette gymmet har så kule ting, slik som assultbike, romaskin, sånn grønn matte du kan dytte en prowler på, og i tillegg selvfølgelig Smith rack, frivekter, vektkskiver, stenger ++++.

For meg er det faktisk viktig at hotellet jeg bor på har et gym som er funksjonelt og bra. Er det noe du tenker på når du bestiller hotell? 😅💪🏼💦

Nå skal jeg straks avgårde her, frisøren står på planen og det er virkelig noe av det aller beste jeg vet. Hva er det frisører gjør i vasken der, som gjør at man går direkte i velvære-koma? Åååår så godt det er🧡 Jeg gleder meg! I kveld er det siste treningsøkt med den faste gjengen min, før jeg reiser fra dem i 14 dager. Jeg har en liten overraskelse til dem, og gleder meg skikkelig til en rå treningsøkt og litt ekstra hygge.

 

Smiiiil, Maren

 

 

I dag har jeg gjort noe helt crazy

Altså nå føler jeg meg helt crazy her jeg sitter. Jeg skulle bare en liten tur til sentrum for å handle inn litt småting til Bali. Du vet, en bok til å lese på flyet, Antibac +++ Vet dere hva jeg endte opp med å gjøre? KJØPE MEG EN NY IPHONE🧡 Ikke hvilken som helst iPhone, men den aller nyeste. iPhone 11 Pro, i den nydeligste olivengrønne fargen. Altså den er så vakker!!!

I min verden er det helt galskap å bruke så mye penger på en telefon. Selv om jeg har dette som jobb og lever av den telefonen, så føler jeg meg helt crazy her nå. Det som er stas er at det er et skikkelig bra kamera på den, så jeg håper å bruke den flittig på Bali, og ta masse fine bilder som jeg kan dele med dere🧡

Jeg måtte ha ny telefon, min var helt ødelagt og såvidt den var brukbar. Så det var ikke det at jeg sløser bort penger fordi jeg vil ha noe nytt, det var nødvendig, men likevel føles dette så crazy. Jeg føler nesten at jeg ikke fortjener den, siden jeg bryr meg så lite om tekniske duppedingser. hehe.

Så spørsmålet mitt er da, er det noen av dere som er litt Tec-geeks, og kjenner til den nye iPhonen? Har jeg noe bra i vente? Jeg får den nemlig ikke før på fredag, så jeg vet faktisk ikke helt hva jeg har i vente. hehe😅

Ellers fikk jeg handlet inn det meste av småting jeg trenger til reisen. Det ble ikke bare én bok, men to! Jeg skal dele pakkeliste, nye innkjøp, bøkene og alt med dere i et blogginnlegg i helgen. Nå skal jeg kose med Leo, begynne litt på Balipakking, før det er gruppetime i kveld😊 Jeg gleder meg så! Det er den faste onsdagsgjengen, og nå er det faktisk 3 uker siden jeg har fått vært på den timen, så det gledes stort til å se dem igjen!

Hva har du gjort denne onsdagen? Jobb/studier? Skal du trene eller gjøre noe annet hyggelig i ettermiddag/kveld? Del litt med meg i kommentarfeltet, det er så gøy å høre litt om hverdagen deres🧡🧡🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Sunn middag på 123

Reklame | Delikat

Jeg har to herlige middagstips å dele med dere, det de har til felles er at de er næringsrike, smaker nydelig og tar kort tid å lage. Jeg har gledet meg skikkelig til å dele de med dere, for jeg vet at dere setter pris på sunne, gode oppskrifter, som er raske å lage, og inneholder alt du trenger av næring. Det er så vanskelig å komme på nye spennende oppskfiter, og det er ikke alltid like lett å variere kostholdet. Jeg tror og håper jeg kan klare å inspirere deg litt med dette blogginnlegget.

Delikat er laget med de beste ingredienser av høy kvalitet, basert på erfaring og kunnskap siden 1931. Alle produktene produseres i Drammen, i samme by der det hele startet for 88 år siden.

Med Delikat Grønnere Middag får du fiks ferdig middagstilbehør alltid laget med rikelige mengder sunne grønnsaker, belgfrukter og/eller korn i spennende smakskombinasjoner. De smaker like godt kaldt som varmt og gjør det dermed enkelt å spise grønnere i hverdagen. Jeg har testet dem oppvarmet, og kalde, slik de kommer i forpakningen. Jeg ender som oftest opp med å ha det kaldt, som tilbehør. Rett og slett bare fordi det er det enkleste og raskeste, også smaker det helt fantastisk.

Jeg har testet alle produktene i Grønnere middag serien. Jeg har valgt meg ut to favoritter, som jeg varmt kan anbefale. La oss ta en titt:

Første oppskriften er en lakserett, med bønner & oliven med middelhavsurter til. Helt magisk! Jeg stekte en laksefilet i stekepannen, og krydret lett med salt og pepper. Som tilbehør lagde jeg en enkel potetmos, da dette var etter trening og jeg følte for å fylle på med litt karbohydrater. Grønnere middag boksene kan fint fungere som et alternativ til ris, poteter og pasta – hvis det er ønskelig. Min potetmos lagde jeg av kokte poteter, en skvett matfløte, litt smør og grovkvernet salt. Miks sammen med stavmikser, og ferdig. Til dette hadde jeg 2-3 ss av Grønnere middag bønner & oliven. Så smakfull, godt og ikke minst enkelt. Mmm.

Den andre retten er wraps med kylling, cashewnøtter og Grønnere middag med bygg & bønner med cherrypepper og appelsin. Fy flate for en vidunderlig smakskombinasjon. Jeg stekte kyllingen, og krydret med salt og pepper. La frem to lomper, fylte med 3-4 ss grønnere middag med bygg og bønner, før jeg strødde over med litt cashewnøtter. Ferdig på null komma niks, og så utrolig godt!

Det jeg liker best med disse små salatene fra Grønnere middag er at det gjør det så mye enklere å få i seg næringsrik mat. Det gjør det enklere å vaiere og teste litt mye smakskombinasjoner. Jeg liker at det er hele 5 varianter å velge mellom (Bønner & oliven, Bygg & linser, Bulgur & blomkål, bygg & bønner og Havre og rødbete). Salatene metter godt, setter farge på kostholdet og gir en god metthetsfølelse. Dobbel tommel opp fra meg!

Nå er jeg spent på å høre fra dere. Synes du disse rette så fristende ut? Jeg håper jeg har klart å inspirere deg til å prøve noe nytt på midddagstallerkenen din.

 

Smiiiil, Maren