Bildedryss fra en magisk dag

I dag har jeg vært i paradis, rett og slett☀️ Karen ( fra Island som vi har blitt kjent med på surfecampen), Janne og meg dro avgårde tidlig i dag morges til magiske Uluwatu. Vi fant en skjult, og helt ubeskrivelig vakker strand. Der satt vi å så på surfere, solte oss, badet, skravlet og nøt livet i noen deilige timer. Til lunsj fant vi et sted kalt Cashew tree, og der koste vi oss med salat, vegetarburger, juice, smoothie, kaffe og masse frisk frukt. Etterpå var det videre til enda en deilig stand, før vi avsluttet dagen på Single Finns Beach Club med ananas Margarita, pizza og nachos i en helt vidunderlig solnedgang.

Når jeg satt der å tenkte at nå kan faktisk ingenting bli bedre, så hoppet det en hel flokk med delfiner ute i horisonten hvor vi satt å så. FOR et vakkert syn!! Nei denne dagen her topper virkelig alt, jeg er helt i ekstase, og klarer ikke sette ord på det. Jeg har knipset litt, men det ble mest med mobilen i dag. Jeg legger med et lite bildedryss her likevel, så får dere et inntrykk av vakre Uluwatu:

Jeg må bare legge ved en liten kollagen fra mobilen også, der fikk jeg med så mye mer herlige glimt fra dagen. Kvaliteten er ikke så god, men men. Det er dager som dette som gjør meg lykkelig, og jeg lever så lenge på dem. Utflukt med to skjønne jenter, til et helt nytt, og så eksotisk sted. Dette her har bare vært så gøy!

Jeg kjenner at det har vært en lang dag på farten, så nå skal det bli godt å krype under lakenet ( ååå jeg savner dyna hjemme litt kjenner jeg) og få en god natt søvn. I morgen skal det surfes, og bli kjent med alle de nye som har ankommet Lapoint campen. Nå er det en ny uke, med nye fjes.

Håper dere har det finfint❤️

 

Smiiil, Maren 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg