Et naturlig valg i min hverdag

Reklame | GO´KNEKKE

Livet på Bali smiler, og vi storkoser oss allerede. Noe av det beste med Bali er uten tvil maten, det er så mye fargerik og spennende mat. Vi spiser spennende lokal mat, og smoothie bowls til den store gullmedalje. Jeg elsker denne typen mat, men magen min er helt avhengig av å få litt ordentlig fullkorn og fiber å jobbe med også.

Det jeg liker med Go’knekke er at de er 100% fullkorn, og inneholder 30% fiber. De inneholder faktisk mest fiber av alle knekkebrød du finner i knekkebrødhylla! Dette er en superdigg nyhet, som jeg la min elsk på fra første bit. I tillegg til sitt fantastiske næringsinnhold, smaker knekkebrødene helt utrolig godt.

Knekkebrød er min go to i hverdagen, enten til frokost, lunsj eller som et raskt og godt mellommåltid. Jeg har gjerne proteinrikt pålegg på, som ost, egg eller skinke, og ofte lurer det seg inn et lite dessert-knekkebrød med syltetøy.

Jeg har delt en god del med dere tidligere at jeg har en mage som krangler litt til tider, og akkurat derfor er det veldig viktig for meg å sørge for å tilføre godt med både fullkorn og fiber i min hverdasgskost.

Go´knekke er bakt helt uten gjær, og det er det som gjør dem så sprø og gode. Jeg har også lyst å trekke frem at de er produsert med bruk av så lite emballasje som overhode mulig, og emballasjen kan sorteres som papir. Det er små ting, som faktisk utgjør en stor forskjell!

Putt Go´knekke i handlekurven din neste gang du er innom Kiwi, Meny, Spar eller Joker.

Disse har blitt en fast del av min hverdag, jeg liker de faktisk så god at jeg puttet en pakke med meg i bagasjen til Bali! Det er faktisk et godt tips til deg som sliter litt med mage og fordøyelse, og som opplever forverring ved endrede rutiner på kostholdet på ferie og reise. Ta med deg produkter slik som Go´knekke på tur, på den måten vet du at du får i deg godt med fullkorn og fiber, selv i land det kan være utfordrende å få tak i!

Håper du har en super dag, og at denne tirsdagen behandler deg bra🧡 Vi er på vei til reisens første surftetime!

PS: GIVE-AWAY: Sjekk min Instagram (marenerdvik). Jeg gir nemlig bort masse knekkebrød til dere i en stor give-away! Tenk så digg å fylle skapene med sunne knekkebrød – helt gratis! Vinner trekkes om én uke! Lykke tiiiil🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg