Sunn middag på 123

Reklame | Delikat

Jeg har to herlige middagstips å dele med dere, det de har til felles er at de er næringsrike, smaker nydelig og tar kort tid å lage. Jeg har gledet meg skikkelig til å dele de med dere, for jeg vet at dere setter pris på sunne, gode oppskrifter, som er raske å lage, og inneholder alt du trenger av næring. Det er så vanskelig å komme på nye spennende oppskfiter, og det er ikke alltid like lett å variere kostholdet. Jeg tror og håper jeg kan klare å inspirere deg litt med dette blogginnlegget.

Delikat er laget med de beste ingredienser av høy kvalitet, basert på erfaring og kunnskap siden 1931. Alle produktene produseres i Drammen, i samme by der det hele startet for 88 år siden.

Med Delikat Grønnere Middag får du fiks ferdig middagstilbehør alltid laget med rikelige mengder sunne grønnsaker, belgfrukter og/eller korn i spennende smakskombinasjoner. De smaker like godt kaldt som varmt og gjør det dermed enkelt å spise grønnere i hverdagen. Jeg har testet dem oppvarmet, og kalde, slik de kommer i forpakningen. Jeg ender som oftest opp med å ha det kaldt, som tilbehør. Rett og slett bare fordi det er det enkleste og raskeste, også smaker det helt fantastisk.

Jeg har testet alle produktene i Grønnere middag serien. Jeg har valgt meg ut to favoritter, som jeg varmt kan anbefale. La oss ta en titt:

Første oppskriften er en lakserett, med bønner & oliven med middelhavsurter til. Helt magisk! Jeg stekte en laksefilet i stekepannen, og krydret lett med salt og pepper. Som tilbehør lagde jeg en enkel potetmos, da dette var etter trening og jeg følte for å fylle på med litt karbohydrater. Grønnere middag boksene kan fint fungere som et alternativ til ris, poteter og pasta – hvis det er ønskelig. Min potetmos lagde jeg av kokte poteter, en skvett matfløte, litt smør og grovkvernet salt. Miks sammen med stavmikser, og ferdig. Til dette hadde jeg 2-3 ss av Grønnere middag bønner & oliven. Så smakfull, godt og ikke minst enkelt. Mmm.

Den andre retten er wraps med kylling, cashewnøtter og Grønnere middag med bygg & bønner med cherrypepper og appelsin. Fy flate for en vidunderlig smakskombinasjon. Jeg stekte kyllingen, og krydret med salt og pepper. La frem to lomper, fylte med 3-4 ss grønnere middag med bygg og bønner, før jeg strødde over med litt cashewnøtter. Ferdig på null komma niks, og så utrolig godt!

Det jeg liker best med disse små salatene fra Grønnere middag er at det gjør det så mye enklere å få i seg næringsrik mat. Det gjør det enklere å vaiere og teste litt mye smakskombinasjoner. Jeg liker at det er hele 5 varianter å velge mellom (Bønner & oliven, Bygg & linser, Bulgur & blomkål, bygg & bønner og Havre og rødbete). Salatene metter godt, setter farge på kostholdet og gir en god metthetsfølelse. Dobbel tommel opp fra meg!

Nå er jeg spent på å høre fra dere. Synes du disse rette så fristende ut? Jeg håper jeg har klart å inspirere deg til å prøve noe nytt på midddagstallerkenen din.

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg