Svar på alle Bali-spørsmål

Reklame |

Heii venner🧡 Jeg la ut på instagram og spurte om det var noe dere lurte på om Lapoint, og Bali. Det kom en hel haug av spørsmål, veldig mye gikk på det samme, så jeg har slått sammen en del av spørsmålene. Here we go:

Reiser de fleste sammen, eller reiser mange alene?

Det er begge deler, noen reiser sammen og veldig mange reiser alene. Mange reiser kanskje to venninner, eller to kompiser, og tar det som en del av en lengre reise, eller kun er her, slik som Janne og meg er nå. Det er altså både søsken, venninner, kompiser, kjærester og enkeltpersoner som reiser. Alle blir så godt kjent i løpet av uken uansett, så det har ingenting å se. Det er utrolig hvor sterke bånd man knytter ute i bølgene, mens vi alle gjør vårt beste for å prøve å mestre surfingen🌊☀️

Er det mange unge som drar dit?

Det varierer veldig, aldersgrensen er 18 år. Det er alt fra 18-19 åringer til 30+. På campen jeg var på i Sri Lanka så var det flere på godt over 30, men også veldig mange i starten av 20årene. Så ja, det varierer, men dette opplegget funker for absolutt alle!

Hvordan er strendene der dere bor?

Akkurat her i Canggu er de fine, men ikke sånn wow paradis fine (det går du like i nærheten da, bare en liten moped eller taxitur unna). De er store, og flotte, og supre til surf ( veldig mange surfere der, så vi som skal lære oss dette kjører et stykke avgårde for litt bedre plass å boltre oss på). men ja, strendene funker helt supert til å sole seg og ikke minst til å sitte å nyte solnedgangen på. Helt helt magisk❤️

Hvordan er været, er det høysesong nå?

Det er høysesong fra april til september, men Bali er fantastisk hele året, er det våt-sessong så regner det mye i korte perioder også er det helt fint igjen og sol like etter. Så man kan si at Bali er et helårs reisemål, med en tørr og en våt periode (det er ikke regntid her, som sagt kun korte perioder med regn), tørr periode er fra april – september, og våt periode er fra oktober til mars. Temperaturen ligger på 25-30 grader hele året☀️ Lapoint campen er åpen hele året!

Skal til Bali om 1,5 uker, hva må vi få med oss på den tiden vi er der?

OM jeg skal tipse dere om dette jenter❤️ Det kommer et langt innlegg med alle mine Bali høydepunkt – i god tid før dere reiser. Hvor på Bali skal dere? Anbefaler virkelig Canggu (her vi bor nå), Ubud og kanskje Uluwatu (skal dit i morgen, så kan tipse mer etter det besøket)

Er det kaldt i vannet? Hva har dere på dere når dere surfer?

Nei det er kjempe deilig, vi surfer i bikini og lapont surfe-langermet topp.

Er det treningsmuligheter på campen?

Ja absolutt!! Du kan løpe i området, det er helt trygt og på selve Lapoint-campen er det ett sett med hantler på 10kg hver, to stenger på 20 kg, og pullups-stang. Helt supert!! Jeg har hatt 4 treningsøkter her nå. ( Alle er filmet, og kommer på Instagram på min konto @marenerdvik. To av dem er allerede ute)

Jeg lurer på hvorfor du har valgt å reise dit?

Jeg har alltid hatt en drøm om å oppleve Bali, det stod høyt på min liste🧡 Jeg har reist med Lapint før og vet hva jeg kan vente meg når jeg reiser med dem. Jeg vet at campen vil være bra, ryddig, oversiktlig og ha alt jeg trenger. Jeg vet at maten er god, sunn og trygg å spise. Jeg vet at surfingen vil bli lærerik og gøy, med dyktige instruktører og god oppfølging. Ja, så for meg var det et veldig lett valg🌴☀️🌊

Hvordan ser campen ut?

Jeg legger ved masse bilder fra campen i innlegget, så kan du se❤️ Jeg poster også mye fra campen på Instagram og Snapchat, så følg gjerne med der også. også er det masse bilder og film på nettsiden til Lapoint, så det er kanskje det beste. Du finner den HER.

Hvordan er det lagt opp?

En typisk dag kan se slik ut:

 • Frokost på camp fra kl 06-09.00
 • Surfing 07.30-09.30
 • Lunsj på camp tilbys fra 11.00-14.30
 • Etter surf, er det soling, bade i bassengene, spille volley, dra ut å spise lunsj hvis man vil, dra på stranda osv.
 • Middag på camp kan være rundt 18/19/20

Etter middag skjer det skjer det gjerne ne sosialt for de som vil. Spillkveld, filmkveld, quiz, ut å danse. Det er selvfølgelig HELT valgfritt om man vil bli med på noe, eller kjøre helt sitt eget løp. Man kan dra ut å feste også hvis man ønsker det, bare du selv sørger for at du kommer seg i seng, og er klar for surfing neste dag (hvis du vil, det er selvfølgelig valgfritt det også, men har man betalt for surf, vilman jo gjerne ha timene som tilbys)

Hva er tidsforskjellen? Har det preget starten på oppholdet ditt?

Det er 5 timer foran her, det betyr at er klokken 10 i Norge er den 15 på Bali. Nei ikke i det hele tatt, vi snudde rett rundt vi, og gikk direkte inn i Balitid. Heldigvis 😄

Hvordan er maten? 

Åååå den er SÅ god!! Frokosten på Lapoint-campen er fantstisk, med eggerøre, stekt egg, masse masse frukt, havregrøt, yoghurt, musli, juice, melk, kaffe, brød, grønnsaker, ost, og enda mer frukt😍 Så herlig!!! Middagen er en super miks av lokalt, vegansk og “vanlig”, hva enn det betyr. Det er veldig tilrettelagt for veganere, men finnes alltid typisk kjøtt, kylling eller fisk også. masse deilige grønnsaker, ris, quinoa, poteter i ulike former +++.

I tillegg er jo maten generelt på Bali helt ubeskrivelig. Altså jeg har ikke ord!! Jeg har så mange bilder å vise dere fra ulike, helt vidunderlige cafeer.

Er det noen kjekke gutter der? Er det noen surfe-babes?

Haha, ja så absolutt! Det er rundt 45 stykker på campen nå, både jenter og gutter. Så det er nok absolutt mulighet for å finne både kjekke surfe-gutter og snasne surfe-jenter.

Skjer det noe mer enn surfing, sånn på ettermiddagene eller kveldene? Litt kjedelig å reise alene, også blir man sittende på rommet.

Ja så absolutt, som nevnt i spørsmålet om hvordan en dag er lagt opp så ser du at det kan være masse gøy. Spillkvelder arrangert av Lapoint, quiz som de lager, volleyball-turnering, Bali-olympics, ut å spise sammen, filmkveld, masse utflukter til andre steder og severdigheter som de legger opp for deg ++++. Så det er virkelig ikke noe problem. Vi er med på litt, men vi er også en del for oss selv, og gjør våre egne ting, en perfekt miks av litt sosialt med alle og litt bare vi to venninnene. Det er perfekt!  Vi har besøk masse koselige cafeer, og det er SÅ gøy! Vi har også hatt utflukt til Ubud, og i morgen er det Uluwatu.

Det er uansett så vilt sosialt på surfingen, som nevnt tidligere her i innlegget så er det utrolig hvor godt kjent man blir av å prøve å overvinne bølgene sammen. Vi øver og øver, prøver og feiler, heier og motiverer, og når noen får det til, så jubler vi alle sammen. hehe, det er så gøy! Det er 3 nivåer av surfing da, vi er på level 1 som er helt nybegynner. Det finnes level 2 og 3 også, og det er faktisk en del skikkelig rutinerte og rågode surfere her som kommer for å få hjelp til å bli enda bedre og surfe sammen med andre gode surfere. Så det er et nivå for alle, og instruktørene er rågode og kan utfordre alle – uansett nivå💪🏼

Jeg har svart etter beste evne, er det noe mer dere lurer på så bare spør. Alt av informasjon står også på Lapoint sine nettsider, så du vil garantert finne svar på alt av det praktiske rundt en slik reise der. Klikk deg inn HER for å se bilder, video og få all info❤️

 

Smiiiil fra Bali

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg