Endelig skjer det igjen

Reklame | for eget klessalg

KLESSALG SØNDAG 1 MARS 

Nå er tiden endelig inne for nytt klessalg folkens🖤 Så til alle dere som bor på Sørlandet, hold av søndag 1 mars. Andrea og meg teamer opp og kjører klessalg sammen!! Det betyr dobbelt så mye klær til dere, og stor variasjon i typen klær. Det blir både sporty fritidsklær, treningsklær, kjoler, skjørt, bukser, masse ulike topper, basic, vesker, masse sko ++++. Dette blir skikkelig gøy og vi håper så mange som mulig har lyst å komme!

Klessalget vil være på Spiregården i Dronningensgate 52 i Kristiansand, søndag 1 mars. Vi åpner dørene kl 13.00 og holder på til 15.00. Prisene vil være 50, 100 og 200kr. Betaling med vips eller kontant.

Klesalget holdes som sagt på Spiregården, så de som vil må benytte seg av den fantastisk koselige cafeen der. På Spiren cafe har du får masse sunn, deilig vegansk mat, i form av salater, bowls, smoothie, raw kaker, vegansk taco, wraps osv osv.

Jeg har hatt klessalg flere ganger tidligere, og det har alltid vært skikkelig positivt og gøy! Denne gangen må det j bare bli enda bedre, når vi teamer opp to stykker. Det beste med klessalg er å få hilse på dere, skravle litt, og selvfølgelig selge unna klær som noe nye kan få glede av. Vinn-vinn-vinn! Vi håper å se så mange som mulig på søndag✨

 

Smiiiil Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg