Slik ser min tirsdag ut

I dag våknet jeg til full snøstorm her i Kristiansand. Litt koselig, og litt stress, hehe. Jeg har en dag hvor jeg skal farte ganske mye rundt, og da begrenser jo dette være litt. Samtidig så blir alt så hvitt og fint, og det hadde jo vært synd om man skulle gått gjennom en hel vinter uten noe snø! Uansett kan man ikke gjøre noe med været, så det er bare å gjøre det beste ut av det😊

Jeans HER / Genser utsolgt, lignende HER / Sko HER 

I dag har jeg en finfin tirsdag i vente, og dagens planer ser slik ut:

🖤 Møte skjønne Andrea for en felles frokost på Panda Panda. Vi skal gjøre noe gøy sammen allerede nå til helgen, så det må planlegges litt. Vi har begge blitt spurt om dette fra våre lesere, og nå får vi det endelig til.

🖤 Innom Torunn på Huset i Markens for å fikse litt negler. Torunn er så flink, og jeg synes det er så fint med delikate og velstelte negler. Nå er det endelig tid for en liten fiks igjen.

🖤 Trene med CrossFit gudinnen Karianne Wang. Jeg grugleder meg alltid litt til øktene med henne. Jeg lærer så mye og får alltid en god treningsøkt, men øvelsene er ofte langt utenfor min komfortsone og vektene er brutalt tunge. Jeg deler gjerne økten  med dere hvis dere vil se den?

🖤 Mine faste gruppetimer. Hver tirsdag har jeg Bootcamp klokken 15.15, etterfulgt av Metcon 16.30. begge timene er fullbooket med venteliste, så jeg håper det blir skikkelig trøkk på begge timene. Hvis du vil vite hva jeg gjør på Bootcamp, så kan du sjekke Instagram under hashtaggen #trenmedmaren, der har jeg nemlig filmet to av øktene til dere.

🖤 Hente tre pakker på posten. En vet jeg inneholder mine nye løpesko, som jeg egentlig ikke hadde råd til, men følte jeg fortjente etter all løpingen i det siste. hehe. Den andre er treningsklær fra et kjent og kjært merke jeg har et samarbeid med, og den tredje er en Nelly pakke. Jeg deler innholdet med dere i løpet av uken.

🖤 I kveld får jeg besøk, og vi skal lage en ekstra god middag. Jeg skal lese gjennom serietipsene deres, og finne en ny serie å se på. Har du lyst på serietips, sjekk kommentarene på gårsdagens innlegg.

Jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg litt til å pakke på meg en stor boblejakke, og komme meg ut i snøstormen! Relativt store kontraster til bildene i dette innlegget, som ble tatt for to dager siden. hehe.

Jeg håper du får en finfin tirsdag, så gleder jeg meg til å titte innom igjen her senere igjen✨ Er det forresten snø der du bor?

 

Smiiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg