Din mening er mer verdifull enn du tror

I dag har jeg et smart lite tips å dele med dere, som jeg tror mange av dere vil sette pris på. Har du hørt om meningstorget.no

På Meningstorget kan du delta  i ulike undersøkelser, gi din mening, og tjene penger på det. Hvor kult er ikke det?  Det er helt gratis å registrere seg, så dette er en vinn-vinn for begge parter. Du får betalt, og den aktuelle aktøren får ærlige tilbakemeldinger på sitt produkt. Du tjener opp poeng som du casher ut i kontanter via Paypal, eller du kan løse inn poengene i gavekort, hos for eksempel Zalando, Dressmann, Peppes pizza, iTunes, H&M +++ Du får altså betalt for jobben du gjør med å svare på spørreundersøkelser om ulike produkter.

Spørsmålene i undersøkelsene er underholdende og enkle. Det kan være så enkelt som at du svarer på hva du liker å spise på julaften for eksempel. Eller at du hjelper en bedrift i valget mellom to logoer, eller hvilken farge du synes de burde bruke på nettsiden sin. Mange av undersøkelsene er kun avkryssing, så da trenger du ikke skrive noe. Mens på andre ønsker bedriften dine tips og meninger, og der får du da muligheten til å skrive litt mer. Din mening kan være med på å forbedre et produkt, eller kanskje til og med endre det helt. Det er ganske spennende! 

Er det bare meg som synes det er gøy å dele min mening om ulike ting? Jeg tenker sånn at hvis likevel sitter så mye på macen å skroller, så er det jo helt supert å ha muligheten til å tjene litt ekstra penger i samme slengen. 

Din mening er viktig, og på Meningstorget.no er det en hel haug av bedrifter som ønsker å betale for akkurat DIN mening. Tenk så genialt for dem med slike direkte tilbakemeldinger på sine produkter, og samtidig så supert for deg å kunne tjene litt ekstra, kun på å dele din mening Vinn-vinn sprø du meg! 

Som en ekstra liten gulerot deler Meningstorget.no ut en ekstrapremie på kr 35.000 hvert kvartal!

Meningstorget er en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg litt nytt i treningsgarderoben denne høsten, spandere en god middag på noen du setter pris på, eller kanskje litt ekstra lommepenger til neste ferie – er dette absolutt noe du burde sjekke ut. Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort.

Klikk HER for å registrere deg, det er selvfølgelig helt gratis! 

I dag er siste dagen hjemme før avreise på treningskamp til Kroatia. Jeg har masse ting på planen, og startet derfor dagen rett før klokken 06. Jeg gleder meg så enormt til å møte alle jentene i morgen. Tenk at vi er 50 stykker som skal kose sammen i en hel uke på tur. Jeg gleder meg til å ta dere med via bloggen❤️

 

Smiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg