Ingen har lagt merke til det

Reklame | Good for me

Denne uken her føles som som jeg går rundt med en sky rundt hode, som hindrer meg i å tenke klart og være effektiv. Jeg gleder meg så til å reise på torsdag, men det er så mye som skal bli gjort før det, også klarer jeg bare ikke få stumpen i gir her. Jeg holder på å lage meg en liste her nå, sånn at jeg bare kan stryke ut etter hvert som jeg får ting gjort. Det hjelper alltid!!

Idag skal jeg henge sammen med skjønneste Andrea i et par timer. Det er så herlig å ha en venninne som driver med det samme, så vi kan hjelpe hverandre litt, diskutere ting og motivere hverandre🧡 Hun kommer hit om en times tid, og akkurat nå ser leiligheten helt bombet ut. Så nå må jeg rydde i super-speed. Jeg kjører all green på klesfronten i dag. Jeg har blitt så hekta på denne olivengrønne fargen, og har skaffet meg både tights, genser og sko i samme fargen. hehe!

Før jeg starter ryddingen her så må jeg dele noe med dere. Ingen har kommentert det, så kanskje ingen har merket det? Jeg har tatt ut extentions og har nå kun mitt naturlige hår. For en befrielse det var! Jeg elsket å ha tykt og langt hår, men det er virkelig deilig uten extentions🧡

Jeg har tatt Hair luxious fast i flere måneder, og det har uten tvil gjort at overgangen har blitt så bra. Jeg har jo masse hår naturlig jo! For en lykke😊 Hair luxious er markedets kraftigste hårvitamin, og ved å klikke deg inn HER får du 40% rabatt på din første bestilling!

Nå må jeg kaste meg rundt her, få luftet Leo og gjøre det litt hyggeligere her før besøket kommer!! Ha en nydelig dag mine fine, så snakkes vi igjen senere🧡

 

Smiiil, Maren

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg