Hei Mandag

Reklame | Annonselenker

Heiii venner🌸 Mandager er en dag jeg vier fullt og helt til mine Online kunder, og absolutt hele dagen går med til å svare på ukesrapporter fra dem. Det er en skikkelig kontordag, og hvis jeg får ikke noe som helst form for fysisk aktivitet den dagen, så er jeg knall fornøyd.

I dag må jeg få tid til å svippe innom treningssenteret, da jeg skal ha en time i morgen jeg er litt usikker på hvordan jeg skal legge opp. Jeg har laget to ulike alternative bakkeløp, og begge må testes for å se hvilken som fungerer best i praksis.

Tirsdager er min store gruppetrenings-dag hvor jeg har både løpetime, Bootcamp og Metcon (CrossFit) timer – på samme dag. Nå er senteret jeg jobber på back on track med full timeplan igjen, og denne uken blir det full trøkk! Jeg gleder meg💪🏼😊

Skjorte HER / Bukse HER

Jeg skal selvfølgelig dele bakke-intervallene med dere også. Det er jo ofte slik at vi løper mest av det vi trives best med, og det som føles best, og det er jo ingen tvil om at det føles bedre å løpe rett frem enn i motbakke. hehe. Men vi må litt ut av komfortsonen hvis vi ønsker å pushe oss hakket videre og bli i enda bedre fysisk form. Ønsker du å jobbe med kondisjonen din, er bakker en finfin utfordring for deg.

Nå må jeg komme meg tilbake i kunde-mails her, men jeg gleder meg til å oppdatere dere på bakkeløp litt senere💦😅. Ha en nydelig mandag, og en finfin ukestart mine venner💗

 

Smiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg