XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK

Reklame | Abilica og XXL

I dag har jeg en fantastisk god nyhet til dere, og jeg har gledet meg så til å dele det. DET BLIR EN NY RUNDE MED #XXLCHALLENGE. Denne gangen står romaksin i fokus, og jeg har lyst å gi deg en solid utfordring denne gangen. Tidligere har vi gjennomført XXLCHALLENGE på tredemølle sammen, og der var vi over 900 deltagere.

Du vil få treningsøkter av meg hver uke, og en fast plan å følge. Jeg skal være med deg hele veien, heie på deg, pushe deg og motivere deg til mål.

Utfordringen på denne challengen er: Ro 10 km!!!!

Ja det er heftig, men jeg VET at du kan få det til. Husk at vi skal begynne rolig, og ta det helt gradvis. Jeg skal hjelpe deg med teknikk, og legge opp øktene slik at du er best mulig rustet for å klare dette.

Det er en helt rå premie i enden av denne challengen, sånn for utenom at du blir i rå form. Alle som deltar er nemlig med i trekningen av et reisegavekort til 2 personer, fra Apollo, på 8000kr!!!

Jeg håper filmen er god nok kvalitet, hvis ikke kan du se den HER også.

La oss snakke litt om romaskiner, og hvorfor denne challengen skal omhandle akkurat det. Romaskin er et fantastisk verktøy, både for kondisjon og styrke. Roing er en skånsom og utrolig effektiv måte å få trent kondisjon på, spesielt med tanke på at det er minimal belasting på knær og ankler. Man får også aktivert overkroppen i mye større grad med roing som treningsform, enn for eksempel ved løping.

Dette må du tenke på når du kjøper en romaskin:

 • Motstand
 • Computeren
 • Komfort

Det finnes tre typer motstand på romaskiner. Magnetisk motstand, vannmotstand og elektronisk. På romaskiner med magnetisk motstand reguleres motstanden ved hjelp av en rekke magneter som sitter på svinghjulet. Når motstanden er på den letteste er magnetene lengre unna svinghjulet og på tyngste motstand er kun noen millimeter unna. På en romaskin med elektronisk motstand finnes det en elektromotor inne i romaskinen som skyver og trekker magnetene til den posisjonen du vil ha. Romaskinene med elektronisk motstand er ofte litt dyrere, men her har du også mulighet til å stille inn programmer på forhånd slik at du ikke trenger å gjøre noen justeringer selv underveis i selve økten. En fordel med magnetmotstand er at det er lydløst. Det passer jo perfekt hvis du for eksempel skal kjøre en treningsøkt hjemme i stua foran tven eller hvis du ønsker å høre på musikk mens du trener. Med Abilicas Pacific Rower får du en svært skånsom, ergonomisk trening der faren for skader er minimal. I og med at motstanden produseres av vann, gir romaskinen en utrolig realistisk trening. Det er nesten som å ro på vann.

På de fleste romaskiner sitter det en liten computer som holder orden på tid, antall åretak og distanse. Ved kjøp av dyrere modeller får du litt flere funksjoner som for eksempel trådløs pulsmottager. Denne gjør at du kan holde orden på kaloriforbruket ditt.

Når det gjelder komfort er det en del ting å tenke på. Først og fremst bør håndtaket være behagelig å holde i. Håndtaket bør være bredt nok til at du kan variere grepet om du ønsker det. I tillegg bør materialet på håndtaket ikke bli glatt hvis du svetter under treningen. Et godt og mykt materiale gjør også at du minsker sjansene for blemmer og gnagsår i hendene. Setet bør være godt å sitte på og gli lydløst frem og tilbake. Sjekk at de små hjulene som sitter under setet ruller godt på seteskinnen.

Selv har jeg Abilica Premium Toprower og er helt utrolig fornøyd med den. XXL har akkurat nå helt fantastiske priser på flere av sine Abilica romaskiner. Så hvis du kunne tenke deg en romaskin hjemme burde du virkelig sjekke ut XXL sine hjemmesider HER.

Mine foreldre har invistert i en sykkel og en romaskin hjemme, og det er uten tvil romaskinen som brukes mest! De har plassert den inne på et rom, med en tv foran, og der sitter de å ror mens de ser på tv / serier. Perfekt!!

Har du lyst å være med på dette? Få treningsprogrammer hver uke, gjennomføre gode treningsøkter, bli i bedre form, kjenne på mestring OG ha muligheten til å vinne reisegavekort på 8000?😍 Vel, da er det bare å registrere deg HER.

Håper at like mange blir med på denne andre runden av #XXLCHALLENGE. Dette blir så GØY folkens!!!! Vi starter opp neste mandag❤️ 1 april!! Da finner dere første ukens treningsprogrammer her på bloggen! 

Blir du med på laget? Meld deg på❤️Det er selvfølgelig helt gratis, og bonusen er at du blir i rå form, OG kan vinne reise!!

 

Smiiiil, Maren

 

 

 

 

 

1 kommentar
  1. Så kjekt med slike utfordringer. Jeg er med! Har rodd ei mil før men veksla da mellom roing, staking og mølle – 10 min på hver i totalt nitti minutt. Sliter med at jg får så SINNSSYKT vondt o rumpa av å ro lenge. Enten det, eller gangsår i håndflata. Skal gjennomføre men lurer svært på hvor lenge rumpa vil være nummen etterpå gitt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg