En helt magisk dag

I går hadde jeg en helt magisk tur, hel alene, med musikk på ørene og telefonen i flightmode. Fy søren så godt❤️ Julen er helt vidunderlig, og jeg elsker å tilbringe tid med familien, men noen ganger er det ordentlig godt med litt egentid, helt uten noen forstyrrelser. Jeg ruslet rundt i 1,5 timer, og koste meg så. Været var helt nydelig, kaldt og klart.

Jeg hadd ikke med meg kamera, men bilen funker den også. jeg knipset noen bilder underveis på turen min, og jeg kjenner at jeg for hvilepuls bare av å se på dem.

 

Jeg skulle egentlig vært på hytta på fjellet nå, men værmeldingen er ganske så kjip der oppe. I tillegg er det så mange venner som bor utenbys som er hjemme på Sørlandet nå, og da har jeg lyst å være her. I dag skal jeg på tur med en venninne, og ha besøk her hjemme i kveld. I morgen er det bursdasgslunsj hos en god venninne som er hjemme fra Oslo, og kosekveld med en god venninne hos meg på kvelden. Søndag begynner planleggingen av nyttårsaften, som blir hjemme hos meg med noen fine jenter i år✨ Jeg gleder meg skikkelig! Jeg er i full gang med å planlegge mat, dekorasjoner, leker, skrive handlelister ++++.

Det er magisk på fjellet, men når Kristiansand ser ut som dette, er det faktisk få steder som kan måle seg. Jeg elsker å bo på nærme havet, og koser meg skikkelig i disse omgivelsene. Det beste er at det er akkurat like fint vær i dag, så nå skal jeg snart komme meg ut av julepysjamasen og inn i turklærne. Dette været må bare utnyttes❤️

Hva gjør du i romjulen? Er du bortreist eller hjemme? Kanskje du er på en hytte, eller koser deg i byen du også? Del veldig gjerne med meg i kommentarfeltet❤️ Det er så koselig å høre hva dere driver med.

 

Smiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg