Et frisørbesøk jeg aldri glemmer

Reklame | DUO-frisør & Joico

I går hadde jeg en tur til fristen jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har virkelig den morsomste, mest sjarmerende og utadvendte frisøren som finnes.  Carmen på DUO her i Kristiansand – jeg er så takknemlig for at vi har truffet hverandre. I går satt jeg i frisørstolen, og lo så høyt at jeg nesten trillet ned på gulvet. Det er lenge siden jeg har ledd sånn ordentlig, med hele meg, så man kjenner det langt ned i magen.

Nei det var gøy, og da blir de jo bare en bonus at håret nå er nyvasket, nyfarget, kuret, og klippet. Så deilig!!

   

Jeg bruker Joico sine produkter, og jeg har valgt den røde serien for å beholde fargen min best mulig, og tilføre masse fukt. Spesielt nå som Sri Lanka står for tur er det viktig med masse fukt til håret. Shampo, balsam, kur og en spray som også er med på å bevare fargen, beskytte håret og gi det glans. Produktene er supergode, gode på pris og de lukter så himmelsk🧡

Jeg var faktisk innom Joico når jeg var i Oslo, og hadde et møte med dem. Da fikk høre enda mer om disse produktene, og det gjorde meg bare enda tryggere, og glad for valget mitt om å bruke disse produktene for mitt hår.

Nå skal jeg komme meg avgårde her. Trening står for tur, etterfulgt av en hel dag i workshop med det prosjektet jeg jobber med, som jeg har vist såvidt til dere på Instagram. Det handler om å få delt mest mulig treningsøkter, sunne, herlige oppskrifter og smarte/sunne livsstils-råd og tips til dere alle sammen. Dette blir så bra❤️ Jeg gleder meg til å dele mer med dere!

 

Smiiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg