Frokosttips og Yoga-helg

God morgen hjerter. I dag er jeg tidlig oppe, og straks klar for en spennende, og litt annerledes lørdag. I dag er det Recharge festival på Spiregården her i Kristiansand. Jeg gleder meg til yogaklasser, sunn, deilig vegansk mat, raw food, herlig musikk og fine folk. Dette blir annerledes og spennende, og jeg gleder meg til å ta dere med på det. Kanskje har jeg noen yogier blant leserne mine? 

Hele poenget med denne helgen er egentlig å vise at yoga er for absolutt alle. Jeg er jo overhode ingen yogi, men gleder meg til å delta og lære mer. Jeg skal dit med to venninner, og en av mine aller beste venninner, Marion Woodseth, skal spille kl 20.30. Jeg blir så stolt at tårene presser på hver gang jeg ser henne på scenen, så det er uten tvil dagens høydepunkt for min del. 

Dagens frokost ble denne skålen, med laktosefri vanilje yoghurt, og vanilje protein, toppet med havregryn, Chiapulver, kokos og økologiske solsikkekjerner. Jeg blander alt godt sammen før jeg spiser det, og det smaker helt nydelig. 

Håper dere får en fin lørdag. Har du noen koselige planer?💗 

 

Smiiil, Maren 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg