Det er noe viktig vi må snakke om

Reklame | Avène

Nå går vi inn i en fantastisk deilig tid, og det er nok flere med meg som gleder seg stort til sommer og sol. Det er en deilig tid, men også en farlig tid. Farlig for huden din, hvis du ikke passer på. Som tidligere ekstrem-soler, og nå sykepleier og stolt samarbeidspartner med Avène, har jeg lært noen viktige ting jeg har lyst å dele med deg.

Solen er ekstremt sterk nå, og ozonlaget er syltynt. Akkurat nå er det viktigere enn noen gang at du beskytter huden din mot skader fra solen. Det er så fort å tenke at sol og fint vær er utelukkende positivt, og det er positivt med sol, hvis du bare husker på å beskytte deg.

 

Som nevnt innledningsvis har jeg vært en uvitende ekstrem-soler selv, jeg trodde at man ble brunere uten solkrem, og at olje gjorde at alt gikk enda fortere, og brunfargen ble enda finere. Jeg solte meg i timesvis, og følte jeg ikke at jeg var brun nok så slang jeg gjerne på litt solarium i tillegg. Den dag i dag vet jeg så mye bedre, og er så takknemlig for den kunnskapen om solbeskyttelse jeg nå sitter på.

Min opplevelse nå er at jeg faktisk blir brunere MED solkrem, og får en farge som sitter lenger. I tillegg er huden min beskyttet hudkreft, senskader av solen, og mot at huden eldres tidligere enn den skal.

Det er så viktig for meg å få sagt, at selv om det går fint nå som du er ung, så setter overdreven soling sine spor, og kan gi huden din skader senere i livet.  Jeg har en mamma som alltid har sagt dette til meg, og som selv har fått den tynen huden på brystet ødelagt på grunn av mye sol med dårlig solbeskyttelse tidligere i livet.

Jeg hørte ikke på henne når jeg var yngre, det var jo så viktig å være brun! Heldigvis ble jeg eldre, utdannet meg som sykepleier og i fjor inngikk jeg et lærerikt og utrolig fint samarbeid med et av de ledende merkende innen solbeskyttelse, nemlig Avène.

Jeg er så stolt og takknemlig for at jeg får lov å fronte solbeskyttelse sammen med Avène, for andre året på rad. Jeg gleder meg til å kunne dele soltips, solvett og god solpleie med dere gjennom hele den sesongen vi går inn i nå.

Jeg velger Avène produktene selvfølgelig fordi de gir effektiv solbeskyttelse, men også fordi de er lette å smøre ut, trekker raskt inn, og blir ikke hvite på huden. De er vannresistente, som betyr at solkremene fra Avène tåler svette og bading. Avène tilbyr deg optimal beskyttelse mot sola, samtidig som den reduserer påvirkningen på havmiljøet. Godt for deg – godt for miljøet!

I flere år har Avène jobbet målrettet for å redusere sitt miljømessige fotavtrykk. Det antas at omkring 25 000 tonn solfilter havner i havet hvert år. Havet er en betydningsfull ressurs som regulerer viktige elementer som opprettholder klimabalansen.

Avène har utviklet solbeskyttelsesprodukter med rene formler for å redusere påvirkningen på havmiljøet. Solkremene inneholder filtre som ikke tas opp av vannorganismer, slik som koraller, fisk, krabber og skilpadder. I tillegg er produktene helt uten silikoner og formlene er biologisk nedbrytbare.

Dette er kanskje ikke noe du har tenkt over før? Man tenker kanskje at en solkrem er en solkrem, men slik er det altså ikke. Det føles trygt og godt å vite at Avène tar miljøansvar, og at vi som forbrukere kan gjøre det samme ved å være bevisste på hvilke produkter vi velger!

Avène selges kun på apoteket, og har faktisk vært det mest solgte solpleiemerket på apotek i Europa, de siste 10 årene. Du kan lese mer om Avène og produktene HER

Dette ble mye informasjon, men jeg hadde bare så mye jeg ville få sagt. Jeg gleder meg til å snakke mer solbeskyttelsene med dere gjennom denne deilige sesongen vi nå går inn i. Så glemmer du å beskytte deg mot solen, kan du være trygg på at jeg skal minne deg på det;)

 

 

Smiiil, Maren

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg