Helgens planer

Heii og god fredag🧡🧡 Jeg var så godt i gang me då oppdatere dere tidlig i dag morges, men plutselig løp tiden fra meg også kom ikke blogginnlegget før nå. Jaja, bedre sent enn aldri. Jeg tenkte oppdatere dere på helgens planer, og høre hva dere skal denne pinse-helgen😊😊

 

FREDAG

I dag startet jeg dagen med en liten 30 minutter på tredemølla. 10 minutter power walk, 10 minutter motbakke og 10 minutter løping = 30 svette fine minutter. Jeg liker jo best å løpe ute, men en Quick fix inne på mølla er gull når man har litt lite tid.

Etter økten var det rett avgårde på et møte hos regnskapsfører Geir. Det føles alltid godt etterpå. Jeg er alltid litt stresset for økonomiske ting, og blir alltid så lettet og glad etter positive møter hos Geir. I dag dro vi avgårde og feiret livet med en god lunsj på brygga. Et herlig lite avbrekk i sola, før det var rett tilbake på jobb. Nå sitter jeg å jobber med kunder, og det er planen i 2-3 timer til, før leiligheten skal shines, og helgehandelen skal tas. Så blir det fredagskveld med hjemmelaget pizza og kos🧡

LØRDAG 

Tidlig lørdagsmorgen skal jeg på løpetur med en god venninne, etterfulgt av en formiddag på jobb for Abilica. Vi skal lage noe spennende trenings-greier, som dere får se etterhvert. Morten er med som fotograf, og jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig. Resten av dagen er litt uklart enda, fordi jeg ikke helt vet hvor lang tid den jobben tar. Det er i tillegg en god del etterarbeid etter en slik shoot, så jeg tør ikke legge så mye planer før den jobben er i boks.

Jeg håper det blir tid til noe sosial hygge med venner❤️

 

SØNDAG

På søndag er det familiedag, med barnebursdag og hygge. I tillegg skal det bli tid til en tur i skogen og masse jobb med fine online kunder. Søndag er alltid en viktig jobbedag, for på mandag smeller det med ukerapporter fra 80% av kundene mine. Da er det viktig at annen jobb er ferdig, slik at jeg kan ha fullt fokus på individuelle tilbakemeldinger, endring av kostholdsårogrammer og oppdatering av treningsprogrammer.

 

Nå er jeg spent på å høre, hva er dine planer i denne helgen? del med meg i kommentarfeltet❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg