Svar på alt dere lurer på

Som alltid når jeg kjører spørsmålsrunde i sammenheng med Vlogg, så kommer det inn flere spørsmål enn jeg rekker å svare på i én video. Det løser jeg enkelt og greit med å svare på masse spørsmål i et blogginnlegg🧡

Hvordan har du det?

Så hyggelig at du spør😍 Jeg har det veldig fint, hektisk, men fint!!

Har du noen usikkerheter med kroppen din? 

Oh yes, sikkert flere enn du kanskje tror🙈 MEN jeg velger å fokusere på at jeg har en sterk kropp, som funker til absolutt alt jeg vil den skal funke til. Jeg er frisk og har det skikkelig bra, så da får faktisk ikke de små idiotiske tingene jeg tenker på ved egen kropp lov å få spesielt mye fokus.

Hva er din aller beste reise? 

Å det må bli Bali☀️ Det er det beste turen jeg noensinne har vært på, både på runn av landet, reisefølge, lapoint-campen vi bodde på, alle folkene der, maten, klima og bare hele Bali-viben. Det vinduderlig magisk💕

Bruker du faktisk kollagenpulver, eller bare reklamerer du for deg?

Jeg hadde ALDRI reklamert for noe jeg ikke bruker, så ja jeg tar det hver eneste dag. Fast i kaffen min hver morgen.

Hvilken rase er Leo?

Han er en Pomeranain

Hvilke cafeer elle restauranter liker du best i Kristiasand?

Dette spørsmålet kommer nesten hver spørsmålsrunde. Noe sier meg at mange planlegger Sørlands-tur i sommer❤️ Mine favoritter er Panda Panda, Kjøkkenskapet, Spiregården, Bønder i byen, Food Asylium, HT sushi, Sjøhuset og Will I juice.

Nevn 6 merker på treningsklær du liker? 

Lululemon, Nike, Reebok, Adidas, Puma og Filippa K.

Har du mange venner? Hvem omgås du mest?

Både ja og nei. Jeg har enormt mange bekjente, og mange litt perifere venner, men ganske få ordentlige nære. De jeg omgås mest i hverdagen er Henriette, Janne og Andrea. Så har jeg en jentegjeng som jeg er veldig glad i, men som jeg får sett alt for lite. Jeg har også flere treningsvenninner, og flere gode jenter jeg ikke omgås så mye, men når vi først ses er det utrolig koselig.

Er du singel? 

Nei det er jeg ikke❤️

Trener du hver dag?

Jeg trener ikke hver dag, men jeg er aktiv hver dag. Enten at jeg sykler fra A til B, tar meg en rusletur, eller at jeg faktisk trener ordentlig. Så litt aktivitet hver dag, men trening er nok ca 5 dager pr uke.

Hvilket kamera har du, og hvordan redigerer bildene dine? 

Jeg har et Canon EOS 750D, og et Eos M50. Jeg tar også mye bilder med iPhone 11. Jeg redigerer bildene mine i Lightroom, både desktop og på mobil. Da bruker jeg mine egne presets. Dere kan se dem HER. Jeg bruker også appen Tezza en god del.

Jeg misunner deg for den løpegleden du har. Jeg er en litt ny løper, og blir bare grusomt sliten og utmattet, føler ingen glede. Hva er hemmeligheten? 

Åååå kjære deg, det er så normalt i begynnelsen. Jeg hadde det på helt samme måte, og min skjønne venninne Andrea kan fortelle deg at hun hadde det også slik i starten. Hun måtte hjem å sove de første gangene hun løp med meg. Nå er hun over kneika og får faktisk energi av turene våre. Så tro meg, sånn er det for de aller fleste i begynnelsen. Det med å FÅ energi av trening tar tid, og det skjer virkelig ikke over natta. Så du må bare stole på meg når jeg sier at hemmeligheten er KONTINUITET, ikke gi deg og fortsett løpingen din. En dag vil du kjenne at det gir mer enn det tar, og at du opplever et rush av gode følelser både underveis og etter turen din. Den følelsen er endorfiner, og det er det beste boostet av god´følelser som finnes. Så vær tålmodig, hold det i gang, så vil det bli bedre😅🧡💪🏼

Hva gleder du deg mest til i juni? 

Åååå jeg gleder meg til treningssentrene åpner igjen, og jeg kan vende tilbake til mitt elskede Spicheren treningssenter. I tillegg gleder jeg meg til båtturer i skjærgården, holmeturer, årets første bad, grilling, løpe rundt i lette sommerkjoler, lese bøker i sola, hyttetur, spise masse is, kvalitetstid med mine kjære, og kanskje en aldri så liten fjelltur eller to.

     

Har du helt fullt med coaching-kunder nå?

Nesten, jeg har et par plasser igjen så er det fullt opp. Det har virkelig gått over all forventing, og jeg kunne ikke ønsket meg en bedre start. Jeg brenner så for den jobber, og selv om det tar enormt mye tid, så koser jeg meg skikkelig. Når jeg sier at jeg straks er fullbooket, så må man huske at noen kunder har coaching i 4 uker, også fortsetter de på egenhånd, så det vil åpne seg opp plasser kontinuerlig. Les mer om meg som Coach HER.

Spiser du brød?

Jepp, hver eneste dag😊😊

Er du på en strongbody matplan selv?

Nei det er jeg ikke, men jeg spiser nok likevel nesten som om jeg skulle vært på en SB-plan fordi det er den typen mat jeg liker. havregrøt, meieriprodukter, brødmat, taco, lompepizza, pannekaker, havrelapper, proteinrundstykker ++++ Det er jo basicly mitt kosthold.

Dette var det jeg rakk her nå, men husk at det kommer masse svar på spørsmålene deres i Vloggen også. Den kommer ut i løpet av helgen🧡🧡

Ha en nydelig dag i sola mine venner, jeg håper torsdagen deres er fantastisk fin🧡🧡

 

 

Smiiiil, Maren 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg