Sunday bliss

Søndagsmorgen er behagelig, rett og slett utrolig behagelig. Sove ordentlig ut, uten å våkne av en alarm, lage ekstra god frokost og la alt gå i et litt roligere tempo. Jeg sitter her å koser meg med en proteinkaffe og ser siste del av en film jeg klarte å sovne fra i går. Jeg har også laget meg en stor porsjon havregrøt, som jeg kjørte en liten runde i microen slik at det ble en havregrynskake. Oppskriften finner dere HER.


Mange av dere spør hvilket proteinpulver jeg bruker, og det er vanskelig å svare på da det varierer veldig. Jeg har testet mange ulike, og det er ikke lett å finne et som er bra på kvalitet, smak og har en ok pris. Jeg har for tiden lagt min elsk på melkesjokoladeprotein fra Proteinfabrikken. Det har en nydelig mild smak av melkesjokolade. Prisen er også helt super. Dagens proteinkaffe med ekstra god, da jeg brukte en av de nye kapslene fra Nespresso med kokossmak. Den søte kokossmaken, sammen med sjokolade og sterk kaffe var rett og slett helt magisk. Nå skal jeg straks lage meg en til med hasselnøtt kapsel og vaniljeprotein. Jeg har stor tro på den kombien der. Mmmm 🙂 Vaniljeproteinet er av samme typen som melkesjokoladen, og det er den jeg bruker i havregrynkaken min også!

Nå skal jeg straks avgårde å møte en kompis, resten av søndagen er fylt med koselige cafeavtaler og kos. Ha en deilig søndag, kos dere og lad opp batteriene til en ny uke!

Smiiil Maren

18 kommentarer

Siste innlegg