Hei Hovden

Det tok ikke lang tid før den helt spesielle roen, som jeg kun opplever på hytta, kom over meg. Det er så deilig her oppe, alt går i litt roligere tempo, joggebukse eller stilongs  er fast “uniform” og alle måltid smaker litt bedre. God tid, lave skuldre, kvalitetstid med familie, og masse søvn er stikkord for romjulsdager på hytta på fjellet.

I dag har vi vært en liten tur på ski, og ellers bare kost oss på hytta. Løypene var mildt sagt utfordrende, med minimalt med snø og masse is. Vi fikk til en liten tur, og var i grunn bare veldig fornøyd med å komme oss ut.

 

Leo storkoser seg på Hovden. Masse tur, frisk luft, mange som har tid og lyst til å både leke og kose. Han løper rundt i langline i stede for bånd, og har det så fritt og godt. Han var ikke med på skituren i dag, det tør jeg ikke helt. Han er så utrolig liten, og med alle de andre hundene som flyr rundt i løypa så føles det best å la han stå over skituren, og heller få sin egen lange tur etterpå.

Vi skal kun være her i 3 dager, og jeg kjenner at det er alt for lite. Denne roen på fjellet gjør så godt, og jeg skulle gjerne hatt noen ekstra dager. Heldigvis er det helt på starten av sesongen, og det venter mange deilige dager på hytta utover vinteren.

Nå skal vi straks ha middag her, og etterpå fortsetter hyttekosen med snacks i skålene, en god film på tv, og kvalitetstid med mine❤️ Jeg håper dere nyter romjulsdagene. Jeg sender hver og en av dere en stor klem.

 

Smiiiil, Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg