Lørdagsprat og interiørdrømmer

God morgen, og god lørdag🍁🍂 Jeg la meg alt for sent i går, men stod likevel opp tidlig. Grunnen til det er rett og slett fordi jeg elsker lørdager, og har lyst å få mest mulig ut av dagen. I dag blir det noen timer jobb, før jeg skal hente mine nye spisestuestoler og lunsje med fine folk. Jeg har ventet så lenge på de stolene, og er så spent på hvordan de blir her hjemme. Jeg gleder meg til å vise dere.

I dag er det helt nydelig høstvært i Kristiansand og jeg kjenner hvor mye det gjør med kropp og sjel at solen skinner. Det er fremdeles knall oransje ute, og så utrolig vakkert! Nå går vi snart over i vinteren, så i dag skal siste rest at høst nytes for fullt. 

    Fotograf: Tom Høgstøl

I kveld blir det hjemmekveld med serier og kos. Jeg har blitt så hekta på den serien jeg tipset dere om i går, og det er nesten sånn at jeg gleder meg til å komme hjem i kveld, så jeg kan fortsette på serien. Hehe. Endelig en serie som virkelig engasjerer. For dere som ikke fikk det med dere, så heter serien Bodyguard, og ligger på Netflix. 

Jeg fikk utrolig mye meldinger i går, etter jeg snappet litt fra der jeg var på besøk. Ja det er et helt ubeskrivelig vakkert hjem, og til alle som har spurt hvor alt mulig i det hjemmet var fra, så har jeg ikke sjans til å svare på det, men de største møblene og pyntetingene er fra Slettvoll. Så koselig at dere likte det, og ble så engasjert. Interiør er så gøy, og jeg kjenner jeg ble ordentlig inspirert til å ta litt tak i min egen leilighet også❤️

Hva gjør du i dag da? Har du noen spennende planer denne helgen? 

 

Smiiil, Maren 

7 kommentarer

Siste innlegg