Er du klar for en utfordring?

Reklame | XXL & Abilica

Jeg har noe utrolig gøy å dele med dere, og jeg har gledet meg så til å fortelle dere om dette. I samarbeid med XXL og Abilica drar jeg i gang en 5 ukers challenge, hvor jeg uke for uke skal pushe, heie og motivere dere til å fullføre (merk jeg sier fullføre, og ikke løpe) 10 km på tredemølle. Oppstarten er mandag om én uke. 

Jeg skal være med dere hele veien, og vi trener oss opp sammen. Jeg skal dele treningsprogrammer med dere, mine lure små ting jeg bruker for å holde ut så lenge på tredemølla, mine beste tips og triks. Hver mandag kommer det en ny og spennende oppdatering til deg for å hjelpe deg mot målet. Siste mandagen, etter 5 uker, så tester vi om vi klarer målet vårt, som er 10 km på en mølle. Husk at du kan gå helt rolig, du kan jogge eller løpe, Det har overhode ingenting å si hvor fort eller sent du gjennomfører bare du gjennomfører. Jeg er ikke opptatt av tiden din jeg vil bare at du skal være med! 

  Fotograf: Tom Høgstøl // Film: Brandon Mc Dade

Jeg vil at du skal være med fordi at du har lyst, og fordi du føler dette er en gøy mulighet til å utfordre deg litt. En annen ganske rå motivasjon er premien, for alle som er med på challengen er med i trekningen av reisegavekort fra Apollo for to personer til en verdi av 12.000 (!!) 

Så hva må du gjøre? Jeg skal ikke be deg om like noe som helst, eller tagge noe som helst. Jeg vil bare at du spør deg selv om du har lyst å utfordre deg selv på en litt kul fysisk utfordring, og hvis svaret er ja, så velkommen i gjengen! 

La oss først snakke litt om tredemølle, og grunnen til at jeg velger å ha denne challengen på mølle og ikke utendørs. Vi går inn i en tid hvor været endrer seg mot våtere og kaldere. Og selv om det er rått og litt herlig å trene ute da, så er det ganske så deilig å kunne ta en god økt innendørs også. Jeg har selv Abilica Premium AC treadmill hjemme, og er veldig fornøyd med den. Du finner akkurat den møllen jeg har på XXL sine hjemmesider HER, og hele utvalget av tredemøller HER.

Ta en titt på  filmen, og tenk på om du vil joine min gjeng på denne utfordringen. Vil du være med så klikker du deg inn på denne siden, og signerer deg opp. Så enkelt som det, ikke noe lik og tagg. Kun registeret at du er med, så er du med i gjengen!  Vi starter oppkjøringen mot å klare 10 km neste mandag, altså mandag 29 oktober. Jeg håper du blir med <3 

 

Smiiiil Maren

26 kommentarer

Siste innlegg