En krevende og rå treningsøkt

God morgen solstråler <3 Jeg håper du våkner blid og glad etter en fin feiring i går. Jeg håper du kjenner på at det var en herlig dag, og at du koste deg sammen med folk du er glad i. Jeg hadde en super dag, og lykken ble komplett når jeg våknet i dag til enda en solskinnsdag på sørlandet. Har sommeren virkelig kommet? Jeg vet at det er livsfarlig å skryte for mye av været, og vips er det iskaldt igjen. Enn så lenge skal det NYTES! Jeg er straks på vei ut på tur i skogen, men hadde lyst å titte innom å dele et eksplosivt, effektivt og rått treningsprogram med dere først. 

Er dere klare?

Her er øvelsene: 

 • Boxjump
 • Wallball
 • Burpees 

Slik gjør du: 

Økten er lagt opp med repetisjonene 15-10-5. Det betyr at første runde gjør du 15 Box jump, 15 Wall pall og 15 burpees, neste runde gjør du 10 av hver og siste runde gjør du 5 av hver øvelse. Deretter starter du på nytt igjen med 15 rep og kjører på sånn, så mange runder du klarer i løpet av 25 minutter. Dette er en knallhard økt, fordi øvelsene i seg selv er svært krevende og det er ingen innlagte pauser. Du tar pause der du selv kjenner du trenger det. Timecap er altså 25 minutter, og repetisjonene er 15-10-5. 

1. BOXJUMP

2. WALLBALL

3. BURPEES 

       Fotograf: Victoria Nevland 

Er det første gang du tester en slik økt så kan det være smart å ta det litt med ro. Det er utfordrende øvelser som sagt, og i tillegg er det svært utfordrende å jobbe på denne måten, hvor både styrke og kondisjon blir utfordret. Så prøv deg litt frem, ta det litt rolig i starten og jobb deg gradvis oppover. 

Mange spør ofte hvor sko og treningsklær er fra. Toppen er fra Nelly, og dere finner den HER, tightsen fra Nike HER og sko fra Adidas HER. 

Da gjenstår det bare å si god fredag, god helg og god trening <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

3 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg