Bjørn Borg x 2 minutter

Reklame | Bjørn Borg

💗 All pink everything 💗 

Disse bildene har jeg gledet meg til å dele med dere. De er så utrolig annerledes, og morsomme. Har dere sett en villere lokasjon enn dette her? Absolutt alt, og da mener jeg ALT, i denne leiligheten var rosa. Hver eneste lille ting, var i en eller annen nyanse av rosa. Det var så gøy å leke seg på shoot med freshe rosa (selvfølgelig ) treningsklær fra Bjørn Borg, og min gode venninne og 2-minutter fotograf Mariann Vik Johansen. 

Dette er uten tvil en helt ny måte for meg å vise frem treningsklær på, men jeg synes det var skikkelig artig og må smile når jeg ser disse bildene. Jeg har selvfølgelig testet treningsklærne på trening også, og de kan så absolutt anbefales til bruk i sitt rette element også. 

Tights finner du HER, sigletten HER og genseren HER 

Genseren er foret og super nå til vinteren, og fargen er så fin. Tightsen har jeg vist dere før, og vet at mange liker. Den er høy på livet, og sitter så godt på, uansett hvilken treningsform du gjør. Den er knebøy-testet, og du kan helt fint sette deg ned i en dyp knebøy uten at den blir gjennomsiktig. Singletten finnes i mange ulike farger. Du kan finne hele utvalget av Bjørn Borg treningsklær HER.  Jeg har et par favoritter til som jeg gleder meg til å vise dere💗

Nå er jeg spent på høre hva dere synes om denne overdosen av rosa?

Jeg håper dere også synes det var litt artig med noe litt annet enn kun vanlige treningsbilder. Jeg hadde det hvertfall utrolig morsomt, og jeg kjenner at jeg fremdeles er helt overveldet over at noen faktisk kan bo og leve i så enormt mye rosa. hehe. 

 

Smiiiil, Maren

 

7 kommentarer

Siste innlegg