Vi trenger mer hverdagskos

Heii dere❤️ Har du en fin start på tirsdagen? Jeg jobber med et prosjekt som viste seg å være så mye mer tidkrevende enn jeg først trodde, og nå er det lang på dag, og jeg har så alt for mye igjen. Jeg skal straks møte en venninne for å ha litt cafe-kontor sammen, jeg håper hennes kreative nærvær kan speede opp prosessen litt her. 

Jeg blir så glad av å se alle oppdateringene deres fra #xxlchallenge, dere er jo helt rå! I dag er siste frist for å gjennomføre mila, og mange er allerede i mål. Jeg følte jeg måtte slenge meg på, og i går gjennomførte jeg en mil sammen med mamma og en god venninne. I dag er jeg stiv som en stokk, og vralter avgårde som ei ku. MEN jeg gjennomførte, og er helt vilt stolt av det❤️  Jeg kan ikke huske sist jeg løp så langt, og det har som dere skjønner satt noen spor på denne kroppen. 

Xxl-challange med tredemølle er over, men det kommer en ny Challenge veldig veldig snart. Så her er det bare å følge med, så håper jeg like mange, eller kanskje enda flere blir med på neste utfordring. Det er så vilt gøy å få lov komme med forslag til treningsuken for så enormt mange, og enda gøyere å se dere mestre, overvinne og knuse øktene deres.

Nei fy søren så gøy altså! Jeg skal ute tvil gjøre mer på tredemølle, men det vil bli mye mer spennende ting også. kanskje sykkel, romaskin, egenvekt, ute-trening, strikk osv osv. Det blir så gøy❤️

   Foto: Tom Høgstøl

Nå må jeg synke ned i prosjektet mitt her, jeg må nemlig bli ferdig før kvelden, for da er det taco-tirsdagen med en finfin gjeng. det er så koselig å spise middag sammen sånn i ukedagene, jeg synes det burde være mye mer kos på hverdager – det er jo de det er flest av!

Har du noen koselige planer for kvelden?  

 

Smiiil, Maren

 

11 kommentarer

Siste innlegg