Tacopai

God lørdag hjerter

Jeg vil starte denne lørdagen med å dele en fantastisk oppskrift med dere. Denne herligheten lagde jeg i går, og den ble så god at jeg bare må dele den med dere. Det er rett og slett en pai med smak av taco. Høres ikke det herlig ut? Nå skulle jeg ønske jeg kunne si at jeg hadde laget paibunnen selv med super sunne ingredienser fra Iherb. Men vet dere hva, det er helg og tid for å både stresse ned og kose seg litt ekstra. Så da tok jeg en liten snarvei og brukte 1 2 3 ferdig paibunn. Den er helt nydelig på smak, og fungerte perfekt. 

Ingrediensene du trenger er:

  • Karbonadedeig
  • Tacokrydder
  • Egg
  • Matfløte 
  • Ost 
  • Tomater
  • Spinat 

 

Slik gjør du: 

Dekk en paiform med ferdigkjøpt paibunn. Prikk den med en gaffel og sett den i køleskap i 15 min. I mens steker du karbonadedeigen og krydrer den med tacokrydder. Kok opp vann og kok spinaten i 30 sekunder, sil av vannet. Deretter tar du paibunnen ut av kjøleskapet og drysser over revet ost i bunnen.  Legg spinat og karbonadedeig over. Del små cherrytomater i to og legg oppi. Så visper du tre egg og blander i en matfløte og hell dette over. Så er det bare å sette på ovnen på 200 grader og stek i 25 minutter.  Voala! 

Dette er en utrolig enkel rett som alle kan klare å lage. Kansskje noe å servere til søndagsfrokosten eller lunsjen? 

 

Smiiiiiil Maren

11 kommentarer

Siste innlegg