#XXLChallenge runde 2 – Let´s go!

Reklame | XXL og Abilica

Endelig er mandagen her, og vi er klare for oppstart av andre runde med #XXLchallenge! Jeg er så imponert over hvor mange av dere som har tatt denne utfordringen på strak arm, og kastet dere med. Planen nå er at vi starter i dag, og hver uke fremover skal jeg gi dere nye utfordringer som jeg vil at dere gjennomfører. Målet er at disse motovasjonsboostene, og utfordringene fra meg, skal være med på å gjøre dere så godt forberedt som mulig på det store målet vårt, som er å gjennomføre 1 mil, på romaskin. Testdagen er om 3 uker, mandag 23 april! Så her er det bare å følge treningsøktene som blir gitt, så går dette veldig fint!

Har du ikke fått meldt deg på? Det er ikke for sent, klikk deg inn HER for å melde deg på. Du kan lese mer om hva XXLchallenge går ut på, og få all informasjon i det første blogginnlegget jeg skrev om dett. Du finner det HER. 

I dag ønsker jeg at vi skal fokusere på teknikk, og snakke litt om de ulike måtene man kan ro på. Vi skal snakke om Power og Frekvens. Jeg har fått med meg min gode venn, tidligere trenerkollega og super-atlet Sondre Solheim, til å ta oss gjennom en liten teknikk-intro:

 

Denne ukens økter er følgende:

❤️ Jeg vil at du blir litt kjent med romaskinen. Test ut hvordan den er å sitte på, hvordan den fungerer, stramme stroppene, trykke på computeren osv. Kjenn så på forskjellen mellom power-fokus og frekvens fokus.

❤️ Intervall: Varm opp med 5-10 minutter helt rolig roing. Deretter vil jeg at du kjører 1 minutts drag, på det du føler er ca 80% av din makskapasitet. Gjenta 6 ganger, med 30 sekunder pause mellom hver drag. Ro så ned med 5-10 minutter rolig roing.

Det betyr at du denne uken har 3 oppgaver. Du skal sette deg inn i teknikkfilmen, du skal teste ut teknikkene på egenhånd, bli kjent med romaskinen og du skal kjøre en intervalløkt.

Alle bilder og filmen er av dyktige Bjørn Thorkildsen 

Hvis du har lyst å dokumentere at det er gjort så blir jeg super happy om du sender meg en melding på instagram (@marenerdvik), tagger meg i en post eller story eller sender meg en snap (marenerdvik). Tagg gjerne @xxl.no og @abilica også, og merk med #xxlchallenge.

Husk godbitene som venter i enden av denne challengen. En solid økning i fysisk form, og muligheten til å vinne et reisegavekort for 2 personer, på 8000kr fra Apollo reiser. Tenker du på en romaskin hjemme så kan du lese hva jeg mener det er viktig at du tenker på før du velger deg din romaskin, du får også link til XXL sine supergode tilbud på romaskinen. Les det innlegget HER. 

Ha en nydelig uke mine venner. Jeg gleder meg til å se oppdateringene deres fra første uke med ro-trening. Er det noe du lurer på? Spør meg i kommentarfeltet🧡

 

Smiiil, Maren

3 kommentarer
   1. Det som står nevnt, denne uken er det kun 2. neste uke blir det 3 🙂
    Det bestemmer du selv, prøv deg litt frem. jeg bruker 6 tror jeg, ca midt i 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg