Vinneren av tur til Sri Lanka

Reklame | Lapoint

God morgen🧡 I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Oslo. Vi skal inn i et veldig spennende møte med treningsappen vi snart lanserer. Jeg er så spent ta det kribler i magen! Hele dagen i går gikk med til å forberede oss. Nå er vi dønn klare, og på full fart i bilen på vei mot hovedstaden. Nina, Miriam og meg – den fine trioen som jeg gleder meg til å fortelle mer om veldig snart.

  

I går dere, i går var det 14 mars – dagen hvor vinneren av en reise to 2 personer til Sri Lanka skulle trekkes. Det er gjort, og vinneren er *trommevirvel* MALIN LUNDE . Hun skal på tur med sin kjæreste, og hun beskriver Sri Lanka som eventyrlig og helt ubeskrivelig. Hun ønsker å skape minner for livet med sin kjære, og de skal surfe på Level 1. Da er det bare en ting å si: GRATULERER, OG GOD TUR FINE DERE🌴🌊☀️(Vinneren er kontaktet)

Nå må jeg følge litt med på veien her, ellers kommer bilsyken snikende. Jeg gleder meg til å oppdatere dere igjen fra dagen på tur. Nyt fredagen så lenge mine venner, så snakkes vi snart igjen.

 

Smiiiil, Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg