Slik spiser jeg på hektiske dager

Hjelpes for en helg dette er, det går i 190 km/t og jeg henger såvidt med. Det lages løpe og styrke programmer, filmes treningsprogrammer, redigeres bilder, forberedes gruppetimer, svarer på spørsmål rundt challengen, og prøver å få kontroll på alt som skal skje den kommende uken. Løpechallenge rulles ut på mandag, og jeg starter opp med både løpetider, vanlige metcon timer og metcon Strength timer på min nye arbeidsplass Spicheren treningssenter. Hei hvor det går😅 I tillegg er formen min ikke helt hundre enda, men det er bare å gjøre det beste ut av det💪🏼

Denne helgen har det blitt enkle løsninger i matveien, og mye take-away. Jeg har rett og slett ikke prioritert å bruke tid på å lage mat. Når jeg har laget noe så har det vært lompefest til den store gullmedalje. Lomper med ost, skinke og avokado, eller lomepizza. Jeg liker egentlig å lage litt ekstra god mat i helgene, men denne helgen har ikke det vært mulig.

Heldigvis finnes det så mange sunne alternativer og take-away MÅ ikke bety rask helfabrikata og usunn mat uten næring. Jeg kjøpte med meg en super deilig salat med mango og kylling fra Panda Panfa her i Kristiansand, og en trippel latte med havremelk. Mmmmm🧡

Nå skal jeg over på Spicheren og øve meg litt på alle de nye systemene før det braker løs med timer til uka. Også blir det siste runde med filming her hjemme etterpå.

Hvordan har du det? Hva er dine planer denne søndagen?

 

Smiiil, Maren 

 

2 kommentarer
    1. Ops. Scrollet litt fort gjennom innlegget, så nå du poster i morgen <3 gleder meg til å få løpingen i gang!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg