Ny måned, og nye vaner

Reklame | Go´knekke

Vi fortsetter å nyte livet med strand, surf, smoothie bowls og sol her på Bali. Jeg fortsetter også å spise mine fiberrike knekkebrød fra Go´knekke til hver eneste frokost. Jeg kan jo ikke si det for sikkert, men jeg tror ikke det er tilfeldig at magen har vært så stabil og fin, gjennom hele reisen. Bali-belly er et kjent uttrykk, men her i gården har det ikke vært noen problemer over hode. Det er virkelig det smarteste valget ta med seg en pakke Go´knekke hit. Eneste problemet er at jeg kun har én pakke, og jeg kunne lett hatt en eller to til. Det er en populær sak når jeg kommer med dem på tallerkenen min❤️

Knekkebrødene er 100% fullkorn og har 30% fiber i seg, noe som jeg setter veldig stor pris på. Jeg er ganske nøye med å få i meg nok fiber, siden jeg har, som dere vet fra før av, slitt en del med magen. Knekkebrødene er tynne, smakfulle, og har et supert næringsinnhold, og med det er i grunn det meste jeg krever at det knekkebrød dekket. Visste du at dette knekkebrødet er faktisk det knekkebrødet med aller mest fiber, i hele knekkebrødhyllen? Helt sant!!

Du kan få kjøpt knekkebrødene fra Go´knekke hos både Kiwi, Joker, Bunnpris, Meny og spar. Jeg anbefaler deg å ta en liten test, og se om du liker dem like godt som meg.

Nå skal jeg løpe ned til frokost her, jeg er jo på en helt annen tidssone enn dere nå, så det føles litt merkelig å skrive til dere om frokost når det overhode ikke stemmer overens med dagen deres. Slik får det være i en liten uke til, også er jeg hjemme igjen, og tilbake til hverdagen. Håper alt er bare fint med dere, og at uken har startet bra. Tenk nå er det 1 oktober, en helt ny måned, med så mange nye muligheter❤️  Ny måned er perfekt for å starte en litt sunnere vane, hva med å starte i knekkebrødhylla?

 

Smiiil, Maren 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg