En liten julegave til deg selv

Reklame | Nutrilashes

Jeg har siden tidlig i november testet Nutrilashes sitt vippe og brynserum. Det at det kan brukes både på vipper og bryn er så genialt.  Jeg har litt mindre hår helt innerst på brynet, og ser allerede at det begynner å fylles ut – tenk hvor bra det blir etterhvert. Det er super enkelt å påføre, og så greit når samme produkt brukes både på vipper og bryn. Jeg gjør det samtidig som jeg tar av sminke og renser huden på kvelden. Brynene får ofte en liten stripe på morgenkvisten også, da de er mitt hovedfokus.

Jeg hadde vippe-extentions i mange år, men grunnet en allergisk reaksjon måtte jeg slutte helt med det. Jeg likte det så godt, for da slapp jeg å ta på maskara for å få lange vipper. Nå er det ganske gøy å ta på maskara, med så lange og fine vipper. Jeg har brukt serumet litt lenger på bryn enn vipper, så jeg gleder meg til å se resultatet der etter enda litt tid. Har noen av dere teste vippe og/eller bryn serum?

Litt fakta om produktet:

❤️ 100% vegansk

❤️ Ikke testet på dyr, og ingen av ingrediensene stammer fra dyr.

❤️ Helt uten parabener

❤️ God pris! I tillegg får du 30% ved å klikke HER.

For vipper
Legg en tynn stripe på hvert øyelokk, helt nede ved vippekanten. På samme måte som du ville lagt en eyeliner. Dypp børsten i serumet en gang per stripe/påføring. Pass på at du ikke påfører serumet direkte på vipperøttene, for å unngå at serumet trekker inn i øynene. Serumet tas på hver kveld før leggetid, etter rensing av huden.

For bryn
Legg minimum to striper per bryn, direkte ved røttene. Start gjerne fra oversiden av brynene, da serumet trekker nedover og inn mot røttene. Dypp børsten i serumet en gang per stripe/påføring.

Antall påføringer kan justeres avhengig av brynstørrelse og hårvekst.  Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden, men kan også benyttes hver morgen for enda raskere effekt.

Du kan lese mer om serumet på Nutrilashes sin nettside HER.

Jeg er litt pjusk i formen i dag, og trening måtte utgå. Så i hele dag er det total avslapning på sofaen, under teppet med litt sjokolade i skåla og kakao i koppen. I dag var det det som måtte til, og det føles helt rett i dag❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg