Drømmedag

Det overrasker meg gang på gang, hvor magisk en god tur i naturen er – både for kropp og hode. I går gikk mamma og meg en god tur sammen før familiemiddag, og det var rett og slett litt magisk ute. Strålende sol, snø, helt klart vært og temperaturer såvidt minus siden. En skikkelig drømmedag☀️

      

Har dere sett noe så fint? Disse bildene er knipset i full fart, og overhode ikke lagt noe innsats i. Det sier ganske mye om hvor vakkert det var.

I dag er det dessverre ikke like idyllisk her i sør. På morgentur med Leo ble jeg møtt av iskaldt regnvær, og det ser ikke ut til å lette med det første. Da er det deilig at man har slike bilder som dette å drømme seg bort i.

I dag har jeg en smekkfull mandag, så det er bare å sette i gang. Jeg starter med morgentrening med en venninne, etterfulgt av en workshop med et prosjekt jeg jobber med, sammen med to andre trenere. Deretter har jeg to telefonmøter, og deretter dobbel Bootcamp i ettermiddag/kveld. Det skal uten tvil bli godt å dumpe ned på sofaen etter siste gruppetimen i kveld. I dag går det i ett fra 08-20, men slike dager er ganske godt! Jeg blir faktisk mer effektiv av å ha det litt hektisk. Noen som kjenner seg igjen?

Nå må jeg komme meg i gang her! Vi snakkes senere❤️ PS: Det ligger et nytt treningsprogram til dere på min instagram.  Dere finner meg på @marenerdvik

 

Smiiil, Maren 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg