Dagens planer

Reklame | Annonselenker

Hei fine dere🌸

Torsdag og strålende sol, og selv om jeg sitter inne så hjelper det jo masse på både energi og humør at det er sol ute. I dag skal jeg jobbe hjemme med to videomøter, og mailer frem til i 14 tiden, da er det ut for litt luft før en god dusj og rett i seng.

Jeg skal på nattevakt natt, og tenkte jeg skulle prøve å sove en time eller to i forkant. Av erfaring så funker det sjeldent, jeg får bare ikke til å sove på dagtid – men jeg skal gi det et forsøk!

Jeg har en haug av fine spørsmål fra dere som jeg også skal ta tak i. De er fra spørsmålsrunden til forrige vlogg, hvor jeg ikke rakk å svare på alle. Så de tenkte jeg også at jeg skulle prøve å få svart på. Dere er så godt til så stille fine spørsmål, og jeg koser meg alltid med å sitte å svare på dem💗

Veske – HER / Skjørt HER / T-skjorte HER / Sko – HER

Nelly har 17% på hele Nelly, og det betyr at alt her er på 17%, utenom jakken, men den har jeg fikset en kode på som kommer straks! Sjekk ut hele salget HER.

Nå starter snart første møte her, og jeg må sette meg litt inn i hvordan dette skal fungere. Jeg er den minst tekniske personen jeg kjenner, og når ulike samarbeidspartnere ønsker videomøter på flere ulike plattformer blir jeg helt stressa. hehe. Vi snakkes igjen i morgen fine venner.

Da er det helg, og jeg skal forberede masse koselig til 17 mai og bare masse hygge på bloggen. Så får dere tenke litt ekstra på meg i natt – det er lenge siden jeg har jobbet nattevakt, så det kan jo bli spennende🌸

 

Smiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg