La oss snakke julegaver

Reklame | Daniel Wellington

⭐️Make every gift a celebration⭐️

Hvordan ligger du an med gaver og julestemningen? Jeg er i full sving på begge deler, mye takket vært mine fine julelister med full oversikt over både julegaver og julens gjøremål. På den måten ble leiligheten tidlig juleklar, og jeg er faktisk snart i mål med julegavene. Hvis du fremdeles mangler gave til noen, så kan jeg tipse deg om at Daniel Wellington har 10% på sine gavesett, og i tillegg får du dem i en nydelig gavepakke. Jeg har en rabattkode, som gir deg ytterlige 15% rabatt, og denne koden kan du slå sammen med den første. Koden er: MARENERDVIK

Nå har Daniel Wellington endelig begynt å sende fra Norge, og dermed er tollen borte.

  Fotograf: Bjørn Thorkildsen 

Jeg bruker min klokke både til hverdags, og til fest. Klokkene er så delikate og fine. Jeg har flere ulike varianter nå, men favoritten min er nok Classic petite Melrose 28 mm som dere ser på bildene her.

I gavesettene får dere med en ekstra reim, og da valgte jeg en brun skinnreim for å ha en fin kontrast til gullreimen. Reimen jeg har valgt heter ST MAWES. På den måten føles det som jeg får to klokker, til prisen av én, og prisen er helt super, hvis du bruker både 10% koden som allerede er der +  MARENERDVIK som gir deg 15% rabatt oppå der igjen.

Se hele utvalget av lekre klokker, reimer, armbånd og gavesett HER.

Da gjenstår det bare å ønske dere god julegave-shopping, god søndag og en nydelig førjulstid❤️

 

Smiiil, Maren 

4 kommentarer

Siste innlegg