Egentid er viktig – uansett hvor du er

I går hadde jeg to timer alene på en superdeilig cafe nede i sentrum, og det var så herlig. Celine var på jobb, og jeg koste meg i eget selskap i noen timer, før jeg møtte hun og samboeren for litt shopping etterpå.

Jeg satt meg på 42Raw som er en all time favorite i København. Jeg har vært der flere ganger tidligere, men vender alltid tilbake. I går hadde jeg acaibowl , Golden latte og en grønn juice jeg faktisk ikke helt vet hva heter, fordi jeg bare tok den som hun søte jenta som jobbet der anbefalte. Jeg mener hun sa at dette var signature juicen til 42raw. Det er alltid like deilig å være på dette stedet, så utrolig fresht, sundt og godt. Dette er et sted som er helt ok å sitte alene å kose seg, det gjør virkelig ingenting å sitte alene med et blad eller macen.

I dag skal jeg nyte en rolig morgen i leiligheten til Celine, før jeg skal ut å si hei til Marie Louise Cramer, som jeg ble kjent med på fotoshoot for Triumph i Malaga i vår. Hun driver sitt eget gym her i København, og da er det klart jeg må stikke innom for å hilse på.

Jeg er faktisk litt usikker på om jeg rekker en treningsøkt denne gangen, men vi får se. Jeg har så enormt mye jeg har lyst å rekke før jeg må dra til flyplassen klokken 15, så jeg tror faktisk ned nedprioriterer trening, og tar bena fatt for en solid sightseeing runde på Nørrebro. Jeg har 4-5 steder jeg har lyst å sjekke ut, for å vite om de er verd å ta med på min lille København-guide som jeg har lovet dere. 

Jeg har som sagt mye å rekke over, så det er bare å kaste seg rundt her. Håper livet smiler til deg denne torsdagen, og at du har en finfin start på dagen. I morgen er det helg dere – bare det er jo grunn til å smile litt ekstra🌸

Vi snakkes snart! 

 

Smiiiil, Maren 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg